06.01.13
22:21
Дойде време и за мен отново да си направя дневник. :) Набързо за мен - момиче, 17 години, 170см, към 60кг.
Хранене - старая се да избягвам сладко, солено, пържено, тестено, газирани напитки, пакетирани боклуци и т.н, но не смятам калории, белтъчини, въглехидрати и мазнини, което предполагам рано или късно поне малко ще ми се наложи. :D Трябва да си наложа да пия повече вода, но работя по проблема. :)
Тренировки - от утре започвам програмата Insanity, като приключа някъде началото на март най-вероятно ще се завърна във фитнеса, но да стигнем до там и пак ще го мисля. :D
Добавки - отново от утре започвам фет бърнър - Herbal Burn на Pure Nutrition. 2 таблетки сутрин след ставане и 2 следобед преди тренировка.
Цел - да се чувствам добре в тялото си, да намеря най-подходящите тренировки и хранене за себе си, да опитам различни начини, да постигна най-доброто тяло, което мога да имам. И нещото, което предполагам почти всеки иска - плочки. :D По пътя вече ще си поставям и други по-малки, периодични цели, но като цяло това е главното. :)
И така, от утре започвам воденето на дневника, да видим какво ще излезе накрая. :)
06.01.13
22:46
Добре дошла и успех! :)
Благодаря! :)
07.01.2013г.
6:00 - 2 таблетки Herbal Burn, последвани от 15-20мин леки упражнения за събуждане
6:45 - сварено яйце, 2 парчета пуешко филе, 2 маслини, малко сирене, половин домат
9:00 - ябълка
11:00 - сандвич с черен хляб, пуешко филе и кашкавал
14:00 - 2 таблетки Herbal Burn
14:45 - Insanity Fit test - 25мин
1.Switch kicks - 75
2.Power jacks - 38
3.Power knees - 72
4.Power jumps - 21
5.Globe jumps - 6
6.Suicide jumps - 12
7.Push up jacks - 11
8.Low plank oblique - 42
15:30 - салата от зеле, моркови, цвекло и чиния леща
17:30 - половин грейпфрут
19:30 - бъркани яйца с 2 яйца, 2 парчета пуешко филе и малко сирене
Днес водата сигурно имаше към 2 литра, така че съм доволна. На тренировката можех и повече, но от обяд ме гони някакво главоболие, сега си лягам, да видим утре как ще е.
Аз съм правила Инсанити 3 пъти-три курса по 60 дни :). С нея плочки няма да видиш.Плочки ще видиш с подходящо хранене,кардио и силови.Инсанити е чудесен избор тъй като са комплексни тренировки.Препоръчвам ти да почваш НВД-ВМ с един зареждащ ден в седмицата,без чийтинг.ЗА бърнера е хубаво да изчакаш.Когато изпаднеш в застой-тогава го включваш,да ти даде тласък и да шокира организма.За мен тоя специално е калпав.Плочки и релеф става само с желание,воля,постоянство.Не да казваме-аз се ограничавам,аз учеличих движението.Виждам,че си надъхана.Хващай сериозно бога за рога и УСПЕХ!!! НЯма невъзможно!!
Благодаря много! :) Ще споделиш ли мнение за Инсанити, резултати? Иначе искам да го завърша защото ми е много удобно да тренирам вкъщи в момента, а първия път като го правих ми се развали компютъра и не успях да завърша на финалната права... След това ще се върна във фитнеса вероятно. За храненето - и аз се заглеждам по ВМ-НВД, но все още го обмислям и се чудя как по-точно да го направя - от една страна да започна да изчислявам калории, белтъчини, въглехидрати и мазнини, от друга страна е и финансовия въпрос все пак. Плочките знам, че е много работа, но не бързам, а и не са ми най-главната цел. :) А защо ти е такова мнението за фет бърбъра? Беше ми препоръчан от консултант на бб-теам в раздела магазин. Сега като съм го почнала смятам да го взема известно време, да видя как се чувствам и да реша.
Да вметна след тренировката вчера - лека мускулна треска, но нищо особено. Трябва да си поработя още върху лицевите, че са ми зор малко. По-късно днес ще впиша и днешните хранене и тренировка.
8.01.2013г.
6:00 - 2 таблетки Herbal Burn
6:30 - овесени ядки със 150мл прясно мляко
9:00 - две мандарини
14:45 - Insanity Plyometric Cardio Circuit - 41мин
15:30 - салата от зеле, моркови, цвекло и малко свинско със зеле
18:00-20:00 - тренировка по стрелба с лък
21:00 - огромна купа салата зеле, моркови, цвекло
Трябва малко да седна и да помисля как да оптимизирам дневния си режим, но предполагам това ще стане събота-неделя и без това другата седмица обръщаме смените и ще се променят нещата. Днес можех и по-добре да се представя с водата, мисля че бях далечко от 2л.
Иначе Инсанити е страхотна,но ако никога не си тренирала,по-добре направи известен стаж и тогава я почни.Ако имаш висок процент мазнини,веднага ще видиш резултати.Аз съм с нисък и при мен нещата стават бавно
Правила съм я веднъж до 43 ден и имам около година и половина стаж в залата. :) Не мисля че съм с чак толкова висок процент мазнини, но не е и нисък, има какво да се желае. :D
9.01.2013г.
7:00 - 2 таблетки Herbal Burn
7:30 - варено яйце, парче пуешко филе, малко сирене, две маслини, половин домат
10:00 - сандвич с черен хляб, пуешко филе и кашкавал
14:45 - Insanity Cardio Power & Resistance - 38мин
15:30 - салата от зеле, моркови, цвекло и порция леща
17:30 - половин грейпфрут
19:30 - малко свинско със зеле
Днес цял ден ми беше някакво изтощено такова, не успях да си направя много добре тренировката, към края ми дойдоха силите така да се каже. Водата отново далеч от 2 литра, трябва да почна да нося шише 1,5л с мен, за да съм сигурна, че ще го изпия. :D Тия дни ако ми остане време ще отида да си купя извара, ядки и т.н, ако не събота-неделя, и ще седна да помисля за подобряване на дневния режим и храненето.
Вчера не успях да пиша, за това днес слагам и за двата дена.
10.01.2013г.
6:45 - сварено яйце, две маслини, малко сирене, пуешко месо, половин домат
9:00 - ябълка и 50гр. печен фъстък
14:45 - Insanity Cardio Recovery - 32мин
15:30 - огромна салата от зеле, моркови, цвекло и пилешко филе на скара (150гр.)
18:00-20:30 - тренировка по стрелба с лък
21:30 - порция леща
Излязоха ми резултатите от изпита по английски - 76%, което е оценка В или 5 по българската система. Не мога да кажа че съм напълно доволна, но няма и какво да си кривя душата - толкова очаквах. :D Водата към 1,5л може би, но ще е добре ако я направя повече.
11.01.2013г.
6:30 - овесени ядки със 150мл прясно мляко
9:00 - две мандарини, след около 20 мин 50 гр. печен фъстък
14:30 - 2 таблетки Herbal Burn
15:15 - Insanity Pure Cardio - 38мин
16:00 - салата от зеле, моркови, цвекло и порция леща
20:30 - ......
Вечерята я оставих празна, тъй като бях в мола с майка ми и съответно пооплесках нещата...Ядох китайско и после сладолед. Днес нещо започна да ме дразни гърлото, за което сладоледа хич не помага, но... Не съм доволна от себе си, после ми беше гузно едно такова...водата поне днес беше по-добре, към 2л.
12.01.2013г.
11:00 - 2 таблетки Herbal Burn
12:30 - бяло пилешко месо на оребрен тиган, варен грах и малко моркови от туршия
16:00 - 2 таблетки Herbal Burn
16:45 - Insanity Plyometric Cardio Circuit - 41мин
17:00 - фреш от два портокала и малко печени лешници
20:00 - варен грах и малко пуешко месо и луканка
22:00 - ябълка
Легнах късно, станах късно и режима ми малко накриво стана... Днес по време на загрявката от Инсанити изведнъж рязко ме заболя гърба и сигурно 5 мин лежах без да мога да мръдна, а не съм правила нещо по-различно от преди. После попремина и успях да довърша, но още се усеща като стоя изправена, клатя си главата напред-назад, движа си ръцете и т.н. Надявам се утре като ми е нетренировъчния ден да отшуми, за да не ми се налага да пропускам тренировка после. Водата сигурно имаше към 2л.
13.01.2013г.
11:00 - 2 таблетки Herbal Burn
12:30 - спагети с кайма и доматен сос
17:00 - пиле (бяло месо) с ориз
18:00 - малко сушени червени боровинки
20:50 - 2 таблетки Herbal Burn
21:10 - 1/4 помело и микс от орехи, лешници, бадеми и стафиди
Водата днес нямаше 2л, предполагам към 1,5л. Следобед по едно време отново започна да ме боли глава, сега уж попремина малко. Като цяло събота и неделя бяха зле от към хранене и сън, но ще станат по-добре. :) Още усещам леко болка в гърба, ще видя утре как ще е и ще преценя дали да не пропусна една тренировка, но се надявам да не ми се налага.
14.01.2013г.
9:30 - 2 таблетки Herbal Burn
10:00 - Insanity Cardio Power & Resistance - 38мин
11:00 - сварено яйце, две маслини, малко сирене, пуешко месо
12:30 - бяло пилешко месо на оребрен тиган и салата зеле, моркови, цвекло
15:00 - 2 таблетки Herbal Burn
16:00 - 3 малки мандарини
17:45 - сандвич с черен хляб, пуешко филе и кашкавал
20:00 - зелен боб с картофи
Водата за деня беше много малко, но ще излъжа ако кажа някакво по-точно количество. Голям проблеми ми е, но нито изпитвам жажда, нито нищо, насила пия направо... Надявам се че малко по малко ще свикна повече.
15.01.2013г.
9:45 - 2 таблетки Herbal Burn
10:30 - Insanity Pure Cardio - 38мин
11:30 - сварено яйце, две маслини, малко сирене, пуешко месо, половин домат, чаша прясно мляко, 1/4 помело
15:45 - сандвич с черен хляб, пуешко филе и кашкавал
17:45 - ябълка и малко печени бадеми и лешници
20:00 - салата зеле, моркови, цвекло и порция леща
Водата беше по-добре, но има още какво да се желае доста. От утре вече имам пусната аларма за 8:30, че не става то така. :D
Последно време нещо все не ми остава време да пиша, но си тренирам редовно, в храненето нямам прегрешения и водата я държа на 1,5л и се опитвам да вдигам нагоре. Надявам се сега поне събота-неделя да ми остане време да попълня малко каквото помня поне от предните дни. :)
От събота насам храненето ми е много зле, изобщо няма да си играя да го пиша. Нередовно, малко или много, с вредни храни...ужас някакъв. Човек си мисли, че уикенда ще има повече време, пък то кво... Тренировката от събота я преместих в неделя, но го отчетох като грешка като разбрах че днес е фит теста... :D Минало заминало, ето ги резултатите от днес, съпоставени с тези от първия път.
1.Switch kicks - 75 -> 85
2.Power jacks - 38 -> 38
3.Power knees - 72 -> 82
4.Power jumps - 21 -> 22
5.Globe jumps - 6 -> 7
6.Suicide jumps - 12 -> 14
7.Push up jacks - 11 -> 15
8.Low plank oblique - 42 -> 46
Като цяло съм доволна, само едно е без промяна. Можех и по-добре, но следващия път повече. :)
23.01.2013г.
9:30 - 2 таблетки Herbal Burn
10:00 - Insanity Plyometric Cardio Circuit - 41мин
11:00 - сварено яйце, две маслини, малко сирене, пуешко месо, фреш от 3 портокала
15:20 - 2 печени чушки, пълнени с яйца, извара и сирене
17:00 - ябълка и малко печени бадеми и лешници
20:00 - салата зеле, цвекло, моркови, 1 печена чушка с яйца, извара и сирене и малко луканка
Вчера пропуснах тренировката и сега съм с ден назад от графика - в неделя няма да почивам или един ден ще направя две тренировки, тъй като едното е стречинг. Водата днес към 1,5л.