Какво става с gohard.org

Темата е заключена.

10.01.13
02:27

Какво е станало с подразделението( “хард” форума ).Не ми го отваря? Данеби да е закрит?

Темата беше редактирана от Loveca на 12.01.13 12:08.

10.01.13
11:43

Данеби е една предкрасна дума :)

11.01.13
14:28

казано от Станимир на 10.01.13, 11:43:

Супер полезно мнение колега,направо 11 ти пиша по 10-то балната.

Към автора - от доста време форумчето не работи :( много жалко наистина..

11.01.13
15:24

казано от -=REFLEX=- на 11.01.13, 14:28:

казано от Станимир на 10.01.13, 11:43:

Супер полезно мнение колега,направо 11 ти пиша по 10-то балната.

Към автора - от доста време форумчето не работи :( много жалко наистина..

Естествено, че е полезно!
Тая тема за гохард е дъвкана милион пъти. Достатъчно е да цъкне в търсачката, за да види сума ти и теми точно с тоя въпрос, но умникът е решил вместо това да ни облее с вещината на езиковата си култура! С перце ли да го галим? Невежата трябва да знае, че е невежа!

12.01.13
11:44

Петърчо, ще се заяждаш с други потребители от форума не и с мене. Като си толко голяма “вежа”, напиши в гугал “gohard.org”. Ще излезат теми от преди 2 години, не и по нови. И също така ми отваря сайта, но дава някаква грешка и това значи, че домейна е платен, но форума е бъгнал и няма кой да го оправи. А по този въпрос няма нищо писано.
Пс. И ако няма какво да кажеш по темата, по-добре не ни обливай с твоята вещина и езикова култура! Ясно :) ?

Мнението беше редактирано от Loveca на 12.01.13 12:15.

12.01.13
13:23

казано от Loveca на 12.01.13, 11:44:

Петърчо, ще се заяждаш с други потребители от форума не и с мене. Като си толко голяма “вежа”, напиши в гугал “gohard.org”. Ще излезат теми от преди 2 години, не и по нови. И също така ми отваря сайта, но дава някаква грешка и това значи, че домейна е платен, но форума е бъгнал и няма кой да го оправи. А по този въпрос няма нищо писано.
Пс. И ако няма какво да кажеш по темата, по-добре не ни обливай с твоята вещина и езикова култура! Ясно :) ?

Ти за търсачка в ТОЗИ сайт не си ли чувал? Или си толкова облъчен, че като чуеш търсене и почваш да надигаш клавиатурата и да се озърташ под леглото ;). И чак като помислиш малко, за жалост единственото, за което се сещаш е Гугъл...Може и да те шокирам сега, но има и други търсачки: http://www.bb-team.org/forums/search. Я виж какви теми ще излЕзат, не е толко зор.

Мнението беше редактирано от Петър на 12.01.13 13:24.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1