Уред за набирания + проект Коридор

12.01.13
22:56

Здравейте на всички! Опитвам се да взема практично решение  и за това реших да се допитам до вас, по-опитните - подходящ ли е  уред, който се закача над касата на врата и минава от другата страна, имайки предвид, че касите ми са доста слаби?  Въпрос №1 -
http://www.youtube.com/watch?v=yPRQ1TyYFY0 Ще ми свърши ли работа подобна приставка или само мацката да взимам?

Качил съм снимка на коридора си. Широк е 105см. Дължината от  стената до лявата черна каса е ~203см. С няколко уреда (лоста) на стената и/или  тавана  и правилно разположение, би могло да се превърне в “практичното решение”. Ще се радвам  да прочета вашите идеи и съвети. (call)

Благодаря.

п.с. 75кг

13.01.13
00:27

Не мога да преценя от снимката, колко точно стъчи касата ти. Аз имам такъв лост и касата е както на клипа. Един приятел си купи същия, но се оказа че касата не стърчи достатъчно и не може да се закрепи за нея, затова сложи дървена летва и се получи. Минусите са, че летвата не изглежда добре, но върши перфектна рабора, защото напреженията основно се поемат в краищата. Може да си вземеш от тия дето се натягат на касата, въпреки че аз не ги харесвам, защото не може да ги махаш и захватът е малко по-тесен. Иначе максималните килограми, с които може да го натовариш (за 1вия тип говоря) са 120.Надявам се да съм ти бил полезен. Поздрави!

Мнението беше редактирано от Петър на 13.01.13 10:28.

13.01.13
10:40

Благодаря за отговора. Мен не ме притеснява желязото дали ще издържи, ами цялата врата да не се разпадне.. тая каса като я напъна с ръце и почва да танцува :D

13.01.13
11:09

Напреженията се поемат от стената, не толкова от касата.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1