Проблем с ръцете.

11.01.13
21:39

Здравейте има следния проблем. Тренирам по усилено в фт и има следните проблеми, увеличавам силата. Пръстите на ръцете ми отказват да свиват или разгъват, но се оправя, няма болка но според мене ако така продължа може да стане хронично и да има проблеми след време. Това става почни на всички упражнения в който увеличавам кг 70-80 по 8-10 повторения с бавно пускане.  Също така сухожилията на ръката ми щракат.  Дайта ме някаква идея какво да променя, да почна да ям повече плодове ли, повече вода, ако някой знае нека да помогне.
Тренирам от 1 година и половина. 170см 65 кг.
Ако имате някакви въпроси питайте, мисля че добри си изложих проблемите.

14.01.13
20:18

Явно няма кой да ми помогне, махайте темата !!!

14.01.13
20:21

От кога не си почивал?

Защото според мен имаш нужда от почивка.

Мнението беше редактирано от megabolic x на 14.01.13 20:22.

14.01.13
20:24

Не знам дали те разбрах добре, но аз преди правех серии с висене за увеличаване силата на хвата. Известно време след сериите и аз не можех добре да си мърдам пръстите. Ефектът траеше докато ми се отпсунеше предмишницата ( по няколко минути). С увеличаване силата на хвата, сякаш намаля. Ще се радвам ако съм ти помогнал с нещо.

Мнението беше редактирано от Петър на 14.01.13 20:25.

За сухожилията те съветвам да приемаш повече калции, магнезий, цинк на витамини или под каквато и да е форма. Храниш ли се достатъчно, приемаш ли млечни продукти и почиваш ли достатъчно?

Carbohydrate

14.01.13
20:27

Упр. ти стават, наподобяват статични и силата приложена към уреда става много по голяма. Не знам, обаче ми прилича на схващане, блокаж от  много напъване, стискане...Промени си тренировките и виж какво ще стане....

14.01.13
20:29

Стискаш много ;)

15.01.13
18:16

Да храня се много добре, защото се готвя за състезание, но просто като тренирам ми е много гадно, така да става с пръстите пък и се притеснявам да не стане някаква болест, травма след време и да съжалявам.

Давай смело и смахнато, стискай по-малко железата пък ако това продължи попитай специалист :Р
Поздрави!

П.С. За какво състезание се готвиш?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1