Помощ за избор на добавки.

15.01.13
18:15

Здравейте приятели.
Трябва ми помощ за избор на добавки,проблема е че ми трябва нещо с продължително действие.Работя тежка физическа работа,по цял ден дърпам,бутам,клякам,ставам по цели 8-12 часа.Трябва ми нещо за сила,издръжливост и изчистване на мазнини.Също така тренирам във фитнеса през ден-два.
ПП На 26 години,100 кг,174 ръст.

Noctis Caelum

15.01.13
20:35

казано от Hasan Hasan на 15.01.13, 18:15:

Здравейте приятели.
Трябва ми помощ за избор на добавки,проблема е че ми трябва нещо с продължително действие.Работя тежка физическа работа,по цял ден дърпам,бутам,клякам,ставам по цели 8-12 часа.Трябва ми нещо за сила,издръжливост и изчистване на мазнини.Също така тренирам във фитнеса през ден-два.
ПП На 26 години,100 кг,174 ръст.

Здравей.

Без да съм видял хранителния ти режим,по написаното от теб разбирам,че не е на ниво.Три тренировки седмично не би трябвало да са проблем дори за работещ човек.Погледни раздел Хранене.Избери си хранителен режим според целите (предполагам за отслабване).Добави едни витамини и виж как ще се чувстваш след няколко седмици.Нямам представа с какви финанси разполагаш,колко стаж имаш,не знам как тренираш и куп други работи.Дал си твърде малко информация за себе си.

15.01.13
21:16

Това за хранителния режим си прав,нямам време за правилно хранене.Имам 2 почивки от по 15 мин,и 1 от 30 мин по време на работа и се налага бързо да ям каквото съм си сготвил.Парите не са проблем,не е фактор.Тренировката ми е лека,нещо между релеф и тонус.От година не вземам никакви добавки.Миналата година вземах креатин монохидрат и гейнер,после смених гейнера със суроватъчен + трибулус.За 6 месеца качих 15 кг.Сега искам пак да започна по сериозно да тренирам,но работата така ме изтощава.Чудя се дали да не взема да комбинирам КМ+бустер+витамини+фетбърнър,какво ще кажете?Моля предложете някаква комбинация,дайте ми съвети искам да сваля няколко килограма.

Само некомпетентен човек може да ти даде съвет за прием на хранителни добавки при условие, че хранителният ти режим е силно компромисен. Имаш достатъчно време за добро хранене в работен ден.

16.01.13
19:40

Добре приятел разбирам какво искаш да кажеш,но само с правилно хранене няма да стане работата.Първо трябва да изчисля колко калории изразходвам,но това няма как да стане понякога работя 8 часа,понякога 12 а и всеки ден е с различен интензитет.Отделно как да изчисля примерно на всяка тренировка с различна продължителност колко калории съм изразходил,а и за 15 минути как да се нахраня като нормален човек(тъпча са набързо и бегом на работа).Разбирате ли какво искам да кажа?
Не съм професионалист и нямам високи цели,просто искам да тренирам за здраве и тонус.Ако може дайте съвет какви хранителни добавки да комбинирам че да си улесня работата.КМ+бустър(или фет бърнър)+витамини как ви се струва?Дали и да не включа и суроватка(за по бързо възтановяване)?

Мнението беше редактирано от Hasan Hasan на 16.01.13 19:42.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1