15.01.13
18:15
Здравейте приятели.
Трябва ми помощ за избор на добавки,проблема е че ми трябва нещо с продължително действие.Работя тежка физическа работа,по цял ден дърпам,бутам,клякам,ставам по цели 8-12 часа.Трябва ми нещо за сила,издръжливост и изчистване на мазнини.Също така тренирам във фитнеса през ден-два.
ПП На 26 години,100 кг,174 ръст.
15.01.13
20:35
казано от Hasan Hasan на 15.01.13, 18:15:
Здравейте приятели.
Трябва ми помощ за избор на добавки,проблема е че ми трябва нещо с продължително действие.Работя тежка физическа работа,по цял ден дърпам,бутам,клякам,ставам по цели 8-12 часа.Трябва ми нещо за сила,издръжливост и изчистване на мазнини.Също така тренирам във фитнеса през ден-два.
ПП На 26 години,100 кг,174 ръст.
Здравей.
Без да съм видял хранителния ти режим,по написаното от теб разбирам,че не е на ниво.Три тренировки седмично не би трябвало да са проблем дори за работещ човек.Погледни раздел Хранене.Избери си хранителен режим според целите (предполагам за отслабване).Добави едни витамини и виж как ще се чувстваш след няколко седмици.Нямам представа с какви финанси разполагаш,колко стаж имаш,не знам как тренираш и куп други работи.Дал си твърде малко информация за себе си.
15.01.13
21:16
Това за хранителния режим си прав,нямам време за правилно хранене.Имам 2 почивки от по 15 мин,и 1 от 30 мин по време на работа и се налага бързо да ям каквото съм си сготвил.Парите не са проблем,не е фактор.Тренировката ми е лека,нещо между релеф и тонус.От година не вземам никакви добавки.Миналата година вземах креатин монохидрат и гейнер,после смених гейнера със суроватъчен + трибулус.За 6 месеца качих 15 кг.Сега искам пак да започна по сериозно да тренирам,но работата така ме изтощава.Чудя се дали да не взема да комбинирам КМ+бустер+витамини+фетбърнър,какво ще кажете?Моля предложете някаква комбинация,дайте ми съвети искам да сваля няколко килограма.
15.01.13
21:31
Само некомпетентен човек може да ти даде съвет за прием на хранителни добавки при условие, че хранителният ти режим е силно компромисен. Имаш достатъчно време за добро хранене в работен ден.
16.01.13
19:40
Добре приятел разбирам какво искаш да кажеш,но само с правилно хранене няма да стане работата.Първо трябва да изчисля колко калории изразходвам,но това няма как да стане понякога работя 8 часа,понякога 12 а и всеки ден е с различен интензитет.Отделно как да изчисля примерно на всяка тренировка с различна продължителност колко калории съм изразходил,а и за 15 минути как да се нахраня като нормален човек(тъпча са набързо и бегом на работа).Разбирате ли какво искам да кажа?
Не съм професионалист и нямам високи цели,просто искам да тренирам за здраве и тонус.Ако може дайте съвет какви хранителни добавки да комбинирам че да си улесня работата.КМ+бустър(или фет бърнър)+витамини как ви се струва?Дали и да не включа и суроватка(за по бързо възтановяване)?
Мнението беше редактирано от Hasan Hasan на 16.01.13 19:42.