16.01.13
20:45
Здравейте,
От както тренирам имам доста голям прогрес и по отношение на сила, маса издържливост и заучаване на умения. Но за съжаление забелязах нещо, което е доста неприятно... по-големите мускулни групи са ми доста добре развити, за сметка на малките. И така имам доста добри бедра, но прасците не изглеждат големи. Гърдите ми са добре развити, но трицепса не толкова. Гърба... там горе долу е добре развит, но масата в бицепса я нямам никаква. За предмишмицата... сигурно ми е най-слабата мускулна група.
Как мога да си развия по-малките мускулни групи, за да настигнат другите и да изглеждам пропорционално силен, защото сега съм силем в краката, но слаб в ръцете и раменете и имам доста кофти форма на тялото... и съм с тънки кости.
Всякакви съвети как да си конструирам тренировъчната програма, за да наблягам повече на ръце и рамене...
Моля без съвети на фитнес или тренировка с каквито и да било тежести, понеже разполагам само със собствено тегло, а и не харесвам да тренирам с тежести.
Благодаря предварително !
Темата беше редактирана от Мартин Александров на 16.01.13 21:22.
16.01.13
20:48
хубаво е да добавиш 2,3 снимки за да видим....лицето може да замажеш;)
16.01.13
21:12
Качвам ги... провери профила ми след 2-3 минути :)
П.С. В действителност не съм толкова широк, а доста по-тесен, просто на едната снимка съм си вдигнал раменете по-нагоре, защото попринцип са ми увиснали... което е друг кофти проблем.
Мнението беше редактирано от Мартин Александров на 16.01.13 21:15.
16.01.13
21:16
ти си лостаджия?!
16.01.13
21:16
Да... Какво искаш да кажеш ? :D
Мнението беше редактирано от Мартин Александров на 16.01.13 21:26.
16.01.13
21:36
При лостаджиите е така, изостава ръката, няма как)). Аз самият 2 години правих само лостове. Тялото придобива съвсем друга по- красива форма! Бицепса изглежда по-голям и по-красив! Снимките не дават хубава представа, малко са, но тялото ти е супер. Незнам какво не ти харесва))
16.01.13
21:44
Ами в сравнение с останалите си трениращи приятели съм най-слаб и по отношение на сила и маса...
Освен това попринцип съм със увиснали рамене, но не мисля, че е заради компютъра... какви упражнения помагат да изправя раменете си. Повтарям на снимката съм ги повдигнал леко, за да изглеждат ок, иначе са доста увиснали и ми създават неприятен вид...
Мерси предварително ! :)
Не ми показва никакваи снимки, но мога да кажа, че не е задължително да ти изостават ръцете, ако тренираш главно на лостове. Аз повечето време само на лостове съм ходил и не се оплаквам от маса в ръцете.
16.01.13
21:50
Всичко е до структура на самото тяло. Ходи без да си свиваш раменете, изправен, не прегърбен. Най- много сила в набиранията и кофичките съм придобил по системата 5 по 5. Пн- набирания 5 по 5 до отказ. В Пт- кофички 5 по 5 до отказ и нищо друго! И масата растеше също.
16.01.13
21:54
Ок мерси за отговорите :)