05.09.05
14:56
имам един проблем.свалих 30 килограма и сега кожата ми е много отпусната около корема и краката и незнам как да я стегна ,затова моля за помощ.ако можете да ми помогнете и да ми пишете как да постъпя и колко време приблизително ще ми е нужно да направя нещо по въпроса.
Моля пишете на кирилица, мнението беше преведено.
Mr_Muskul
По принцип с времето се събира и оптяга но ако искаш по бърз резултат посъветвай се с кожен лекар може да ти предпише некви мазила за това.
Браво 30 кила свалени са много нещо малко хора могат да се похвалят с това
@AxelF - за колко време си ги свалил ? (така се получава от бързо сваляне)
Аз също смъкнах 20 килца, но нямам такива проблеми с кожата.
свалих ги за около 3 месеца и после подържах,но краката ми се отпуснаха и не се изчистиха изцяло.сега взех да трупам мускулна маса.но краката и задните хасти си остават така... дори не помръдват. горе се стопих... исках д почна да бягам но все ме спират да не съм свалял и мускулна маса заради бягането... от друга страна колелото не ме повлиява въобще и незнам какво да правя? мога ли примерно да ям повечко белтъци, но и да бягам и да тренирам като понеделник,сряда и петък тренирам във фитнеса а вторник четвъртък и събота бягам??
Постът беше автоматично преведен.
Mr_Muskul
08.09.05
22:38
[quote author=“AxelF”]мога ли примерно да ям повечко белтъци, но и да бягам и да тренирам като понеделник,сряда и петък тренирам във фитнеса а вторник четвъртък и събота бягам??
Ако всичко се съчетае добре и бягането не е като маратон, а по- скоро спринтове и си хапваш стабилно и спиш повечко и не се претоварваш отделно(не работиш физическа работа) не виждам защо да не може.
[quote author=“AxelF”]имам един проблем.свалих 30 килограма и сега кожата ми е много отпусната около корема и краката и незнам как да я стегна ,затова моля за помощ.ако можете да ми помогнете и да ми пишете как да постъпя и колко време приблизително ще ми е нужно да направя нещо по въпроса.
Моля пишете на кирилица, мнението беше преведено.
Mr_Muskul
Това наистина е проблем и те разбирам.Освем многото упражнения,които ще трябва да правиш за проблемните области , неминуемо е без да се мажеш и със стягащи кремове и то много упорито-сутрин и вечер/ има такива във всяка аптека/Еластичността на кожата на всеки човек е различна и от това зависи за колко време може да се възстанови и въобще дали ще може! Може да ти помогне и редовен масаж от професионалист за определен период от време.