07.09.05
23:18
Някой ще ми каже ли какви упражнения са подходящи за вътрешната част на гърдите??? :wink: :wink: :wink:
07.09.05
23:24
Това е обсъждано много пъти !
Не може да тренираш един мускул на части :)
може да акцентираш с пек-дек например !
Оф, пак ли?!
Такъв мускул няма и съответно няма упражнения, с които да се тренира. Гърдите са горни и долни, няма вътрешни и външни. При достатъчно маса на гърдите каналът ще се оформи от само себе си.
08.09.05
09:40
А какво беше да се оформи повече долната част , понеже горната ми е по оформена и искам , да натоварвам повече долната , за да се поуформя и там 8)
08.09.05
10:18
е добре де, откъде да знам :? все пак съм начинаещ и съм останал с впечатлението че има такива упражнения :cry: мерси за отговорите 8)
За акцент в/у тази част-пек-дек флайс със задържане за около5-6 секунди при събрани ръце
08.09.05
12:47
е да ама нямам възможност да правя пек-дек :cry:
08.09.05
13:39
еми флайс прави де!
[quote author=“largozol”]еми флайс прави де!
Е така де прав е.Прави флайс по същия начин
08.09.05
15:34
да де, аз флайс си правя :)
братле стресираи гартиде с различни упражнения разменяи ги тека че да не се повтарят (една седмица ма6ини друга седмицалост, демпел или лост ) те сами ше се напалнят за по барзо да ги направиш по добре прави средни и горни гърди ,долни сашто прави но по рядно, ште остетиш кога трявба да започнеш усилено да шлаифаш долните гарантирам ти че канала сам ше си стане като ги напалниш гърдите.
В обшти линии тренираи ги и разбери какри опражнения ти влияят наи добре на разтежа
08.09.05
22:21
а как да тренирам долната част на гърдите тогава щото лежанката няма такава “опция” :?
[quote author=“no_name”]а как да тренирам долната част на гърдите тогава щото лежанката няма такава “опция” :?
ако римското столче е хубаво става и на него,и с гири, и с щанга :)
08.09.05
22:42
е да ама и римско столче нямаа... :cry: :? :wink:
ми има машини брато редуваи лег ,машина ама мисля че ти е оште рано за долни гарди брато то за да ги правиш трябва парбо да имаш тека внушителни средни и горни (но пак на 3-4 тренировка за гарди праи и долни)
08.09.05
23:29
е да ама брато... малко е сложно за обяснение... :? разполагам с малко неща( не тренирам в зала) и нямам голям избор... :roll:
Подложи на лежанката в задния край нещо и си готов.Импровизирай малко аз да не мислиш че имам обратен наклон
опа сори мимчета аз нешто сам се заблодил вие в домашна обстановка ли тренирате штото ако е тека се извинявам за постовете ми,от домашни фитнесчета не сам наясно пак се извинявам
no_name пич зъгреи във вкашти и отиди в зала чесно ти казвам размери не стават с малко уреди няма с кво да мачиш мусколите.
Няма да стане толкова красиво и хармонично тяло ,
ама сам сигорен че това ште остановиш сам и то доста скоро :)
09.09.05
09:41
[quote author=“Xoks”]no_name пич зъгреи във вкашти и отиди в зала чесно ти казвам размери не стават с малко уреди няма с кво да мачиш мусколите.
Няма да стане толкова красиво и хармонично тяло ,
ама сам сигорен че това ште остановиш сам и то доста скоро :)
защо? така няма ли да стане нещо? :? имам възможност за не малко упражнения като се има впредвид че не съм в зала- имам си лежанка, скрипец, скот, колело и малко над 250кг тежести...
09.09.05
11:42
е то оборудването не е само мое ама... :? щом казваш че е добре :wink: