17.01.13
22:49
Здравейте! На 16 г. От доста време съм на следния хранителен режим:
Закуска: половин час преди хранене изяждам 2 ч.л сусамов тахан смесен с мед после половин кисело мляко с фибри и ленено семе. След 1 час някъде изяждам някакъв плод най-често ябълка.
Обяд: отново половин час преди хранене изяждам 2 ч.л от сусамовия тахан а след това хапвам примерно една малка порция салата с едно филе риба или едно пилешко бутче.В някой случай нещо готвено с риба или пиле (картофи,ориз, зaдушени зеленчуци, печени или на пара)
За вечеря обикновенно нищо, защото не изпитвам глад а и няма кога да ям, като се прибера вече е твърде късно и общо взето съм се научила да не вечерям.
Хода на плуване 3 пъти в седмицата като в деня в който съм на тренировка си приготвям за обяд овесени ядки с мед и изяждам някакъв плод. Като се върна отново не ям нищо (поради същатата причина) . Има дни в който мога дори да карам само на ябълка, нямам много апетит. Искам да чуя мнението ви и ако може някакви съвети?
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 17.01.13 23:19.
18.01.13
21:45
С толкова малко храна метаболизма ти 100 % не работи . 2 хранения на ден , дори и за момиче е страшно малко . Запътила си се към анорексията ... Какви са тия дни с 1 ябълка , ако искаш да отслабваш има по-здравословни начини ... Кажи какво целиш с този режим , какви килограми си . От доста време си на тоя килинг режим , а си само на 16 . Това от обяд да не ядеш до закуската на другия ден , само жена може да го измисли с извинение . Моя съвет е добави си поне едно хранене след този обяд . След тренировка гледай да ядеш , как ще се възстановяваш от нея , като нищо не ядеш .
19.01.13
16:15
казано от Павлин Пламенов на 18.01.13, 21:45:
Това от обяд да не ядеш до закуската на другия ден , само жена може да го измисли с извинение .
Правил съм го и аз и още стотици други.. И то не от обяд до закуска,ами от обяд до обяд . 24 hours fasting.. Разликата е там,че съм изяждал по 2500 калории ,от които има вътре само от макароните 35 грама фибри и отделно бая месо ориз и боб ,като за десерт плод и така.
19.01.13
19:18
Е ти си си направил калориите за деня . Просто за много време не е удачно да се храни с толкова малко калории , а и не е споделила колко кг е и , защо се храни така , има ли някаква цел и прочие . Да те попитам , че ми стана интересно , защо се прави тези паузи 24 часа . За чистене ли е предназначен метода ?
20.01.13
09:39
Чисто за чистене.Даваш на тялото повече време да храносмила,усвоява храната и в крайна сметка да гори мазнини.
173 съм и тежа 52кг...
Мнението беше редактирано от Christine на 26.01.13 20:46.
26.01.13
14:24
Мадамата, вземи увеличи малко храната.
Мнението беше редактирано от Tsvyatkoff на 26.01.13 20:38.