Рамена с какво да ги уплаша?

08.09.05
17:30

Рменете ми нешто не ме слушат и да ви попитам team
некви специялни програми за тази мускулна част някакви трикоре?
и споделете как са ви се отразили на вас и за какво време ?
или просто с какви опрачнения стресирате рамото си?
за да изградя някаква спешал програмка от ваште савети .мерси на пичагите които ште помогнат

08.09.05
17:33

кажи си стажа годините височината килата и така ще ти помогнем с подходящите упражнения :wink:

08.09.05
17:35

ми 4 год 1,75 висок кила 80 за лятотото 90 ги правя за зимата на 19 год но не мисля че това е от значение аз просто искам да видя вие как ги тормозите за да си напраря заклучение

08.09.05
17:43

с такъв стаж ти препоръчвам тези упражнения за рамо:

1.раменно разтваряне встрани (от стоеж)    3х8
2.раменно разтваряне встрани (от стоеж)    3х8
3.повдигане раменете напред              3х8

това за рамо ще ти помогне но освен това трябва и хубава диетка.
:wink: И най вече трябва да се тренират и другите мускулни групи :wink:

08.09.05
18:02

[quote author=“bolkers”]това за рамо ще ти помогне но освен това трябва и хубава диетка.

Браво!! Човека пита какво да прави за рамо - ти му казваш че трябва да си тренира и другите мускулни групи и че трябва да пази диета. Евала на разбирачи като теб!!

Аз правя:
1. Раменна преса с щанга 3 по 8
2. Разтваряне встрани 3 по 8
3. Изнасяне напред 3 по 8
4. Понякога разтварям и назад 2-3 по 8

Това може да ти е много на теб, прави първите две упражнения, а за трето упражнение редувай мойте 3 и 4!

08.09.05
18:41

На мен рамото ми реагира добре на умерено натоварване и достатъчна почивка.Тренирам ги 2 пъти седмично.Комбинирам ги с гърди и трицепс.Един месец,месец и половина правя за рамо само разтваряне в страни 2-3 серии по 8 -9 повторения.Следващия месец базово упражнение повдигане зад врат.Предното рамо получава достатъчно натоварване от флайса и повдигане от лег.Повдигането в страни го правя с палец надолу така че да е леко усукана ръката ъ леко сгъната в лакетя.По този начин натоварвам до известна степен и задна част на рамото.Това упражнение товари и трапеца доста.

08.09.05
23:37

Trenirashtia интересно :)
нешто не сте почитател ина машините обаче :)
некви други газариики да издаде някои ? :)

10.09.05
15:39

БАХТИ ТУКА НИКОИ ЛИ НЕ ПРАВИ РАМЕНЕ САМО 3МА ЧОВЕКА ЯСНО !!!БЛАГОДАРЯ НА 3-МАТА ПИЧОВЕ ЗА САВЕТИТЕ ,и на останалите които не са писали е тека за поста

10.09.05
16:16

Аз правя раменни преси с щанга отпред, прав, и раменни преси с дъмбели, седнал (ама не и двете в една тренировка). В тея двете упражнения ползвам големи тежести. Те дават маса на рамото.
Други добри упражнения са страничните повдигания - прав или под наклон, съответно за средното и задното рамо. Предпочитам да ги правя с една ръка, за да ползвам по - големи тежести. Тук може да се ползват дроп серии. Изолирани упражнения за предно рамо не правя.

_M

10.09.05
16:26

преди време го тренирах така
1. щанга зад врат 12-10-8-6-6
2. Арнолд преси 4x8
3. хеликоптер 4x8
а сега правя
1.щанга пред врат - 1 по-лека серия с 10 повторения и 4*6-8
2. раменно разтваряне встрани 4*8
3. изнасяне на дъмбел напред 3*6-8

рамото ми дръпна много и сега ми е най-силната мускулна група,но внимавай ,че най-лесно се контузва и затова го загрявай добре,прави стречинг и винаги в първото упражнение една загряваща серия после една враборваща и тогава слагаш килата и викаш някой да те пази.Успех

10.09.05
23:28

[quote author=“Xoks”]БАХТИ ТУКА НИКОИ ЛИ НЕ ПРАВИ РАМЕНЕ САМО 3МА ЧОВЕКА ЯСНО !!!БЛАГОДАРЯ НА 3-МАТА ПИЧОВЕ ЗА САВЕТИТЕ ,и на останалите които не са писали е тека за поста

Ами пич дай приоритет на раменете трунирай ги след почивния ден дай повече основни упражнения въстановявай се правилно и няма начин да не расте

12.09.05
19:30

Прияател, аз правя рамото в отделен ден напр, защото е много важна група за визията, започваш винаги с най изоставащата част първа, при мен беше задната.Тренирам рамената стриктно и чисто, до парене. Много добро упражнение е вдигане на дъмпели от седеж.Тренирай ги с умерени тежести, много стриктно изпълнение.Успех.

14.09.05
13:29

РАМОТО Е СПЕЦИФИЧЕН МУСКУЛ .АЗ ТИ ПРЕПОРЪЧВАМ ДА СЛОЖИШ РАМЕНЕТЕ В ЕДИН ДЕН АКО ТИ ИСПЪКВАТ НА ПРЕД ДЕМЕК РАЗВИЛА СЕ ПРЕДНА ЧАСТ НЕЯ НЕ Я ТРЕНИРАИ А НАБЛЕГНИ НА ДРУГИТЕ ДВЕ ТАКА ДОКАТО СТАНАТ ДОБРЕ ОФОРМЕНИ.НАЙ ВАЖНОТО Е БР. ПОФТОРЕНИЯ 10-15 , 8 СЕ ДОПУСКАТ САМО ПЪРВИЯ МЕСЕЦ ДОКАТО ГИ ЗАКАЛИШ ПОСЛЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО УВЕЛИЧИ ПОФТОРЕНИАТА ДО 15 В СЕРИЯ 3 СЕРИИ И ЕДНА ЗАГРЯВАЩА ЗА ФСЯКА ЧАСТ ДОКАТО ТЕ ЗАБОЛИ ПОЧИВАШ И ПОЧВАШ ОСНОВНИТЕ .ПЪРВОНАЧАЛНО НЯМА ДА ВИДИШ НЯКАКЪВ ФРАПИРАЩ РЕЗУЛТАТ НО СЛЕД 2 МЕСЕЦА ЩЕ ПОЧНАТ ДА НАБЪБВАТ .ТОГАВА Е МОМЕНТА ДА СЛОЖИШ И РАМО КЪМ ДРУГА ТРЕНИРОВКА ДЕМЕК 2 ПЪТИ СЕДМИЧНО ТАКА ВАРТИШ 2 МЕСЕЦА И ПАК ПОЧВАШ ЕДИН ПЪТ СЕДМИЧНО И ОБРАТНО .АЗ УСПЯХ ЩЕ УСПЕЕШ И ТИ .УСПЕХ

14.09.05
22:19

[quote author=“kaloian.georgiev”][quote author=“bolkers”]това за рамо ще ти помогне но освен това трябва и хубава диетка.

Браво!! Човека пита какво да прави за рамо - ти му казваш че трябва да си тренира и другите мускулни групи и че трябва да пази диета. Евала на разбирачи като теб!!

Аз правя:
1. Раменна преса с щанга 3 по 8
2. Разтваряне встрани 3 по 8
3. Изнасяне напред 3 по 8
4. Понякога разтварям и назад 2-3 по 8

Това може да ти е много на теб, прави първите две упражнения, а за трето упражнение редувай мойте 3 и 4!

ТОчно това правя и аз за рамо без изключение ;) И смея да твърдя че рамената и гърба са ми най силните части ;)
Успех!

14.09.05
22:54

при мен дроп сериите за странично рамо имаха голям ефект !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1