Продуктово ревю на Assault Mp new formula

18.01.13
21:49

Здравейте,с радост ви представя ревюто на еднин много добър пред тренировъчен продукт за мен,а именно Асаулт на МФ.

Тренировъчен опит и предишен опит с подобни продукти
-тренирам от 4 години само фитнес.185см висок 88-9кг 8.5-9% пм 21години.Опит с добавките имам доста,но не и много голям с предтренировъчните продукти(не ме разбирайте погрешно,но мисля,че са малко излишен разход :D).Приемал съм преди може би 2,5години. но-експлоде на бсн(старата формула) и бях много доволен.(Повече инфо за трен и хран режим в дневникът ми)

Причини за избора
-Поради естеството на работата ми,ми се наложи да работя на “пълни обороти” през изминалият месец и се нуждаех от нещо,което да ми помога в залата след изморителен ден.Спрях се на този продукт,чесно казано заради добрите отзиви,не много високата цена и на първо място защото няма 1,3 ДМАА(не искам да съм дрогиран на тренировка все пак)

Предварителни очаквания и съставки
-не е много калоричен  80 калории пълна доза,съдържа амино к-ни,бета аланин,цитрулин малат,креатин и 0 грама захар
(качил съм снимка с етикета за повече инфо)
Какво ми хареса в този добрата комбинация 
Амино к-ни  Цитрулин малат  Бета Аланин (може да прочете повече за тези продукти от линковете) също така и ценните витамини от Б серията,както и редкият б12.Комбинацията бета аланин с креатин е много добра,но тук идва и негативната част.
Какво не ми хареса-”хората” от мп са решили да минат тънко с креатина и не са взели по-лошата версия(по-евтина) кон-креат,вместо немският креа пуре.
Предварителните очаквания сила,мотивация,забавяне на умората.

Прием
Аз пиех пълна лъжичка 46гр разтворена в 14оz вода.Така приет продукта има наистина много силен ефект.

Вкус и аромат  9 от 10
Вкусът беше плодов пунш,приятен и ободряващ,но не и натрапчиво сладък.Ароматът също е много приятен.Сравнен с вкусът на експлоде креатина на олимп(олипма е по-вкусен)

Разтворимост 10
Много добре се разтваря

Сила и издръжливост и пъмп  8
Сила да,качих кг на основните упражнения,не много но качих.Издържливост да ,наистина много помага.Един ден се получи много кофти не бях ял нищо освен 40гр протеин мляко и 100гр овес за закуска,а тренирах в 8 вечерта след цял ден на крак и да ви кажа,ако не беше бууста нямаше да направя такава хубава тренировка.
Но проблем му е пъмпа.Да си призная мислех,че ще има малко пъмп,но уви...

Мускулен растеж
Не съм забелязъл,не е било цел,същите кг съм си,но диета не съм я променял,просто няма как да кача кг само заради бууста звучи малко смешно.

Цена  6
Взех си го на промоция 38евро 800грама
Ако се приема по 1/2 23гр. илиза добре 30дози близо,но ако се приема както аз го приемах 46гр са си 17 дози,което не е евтино.
Но винаги качеството е с висока цена.
Странични ефекти
Няма.Все пак е хранителна добавка,тествана и доказала се на пазара.Но има неприятни ефекти :D .И това се дължи на бета аланина.Иглички по гърба ,ръцете,корема...пареха ми ушите в началото :D,но се свиква след първата седмица.

Обща оценка
Много добър продукт,ако ми се наложи пак да прибегна до бууст определено ще си го взема пак.Да цената е висока,но по-добре някой лев повече и да работи,отколкото нещо евтино и да няма смисъл от него.

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 19.01.13 08:19.

18.01.13
22:47

Браво за ревюто.

Има няколко уточнения като цяло - но експлоуд едва ли си го приемал по 2.5г предполагам за грамаж говориш; в асалта имаш 2 креатина - хидрохлорид и монохидрат, комбинацията е добра и невиждам какво недоволстваш от това, че не е креапюре, хидрохлорида е по-скъп. Бустера е с доста добре подбрани съставки в приятни дози, като недостатък лично аз мога да определя високата цена-доза.

Иначе да се похваля и аз мисля да се метна на асалт, че ударих няколко кутийки на промоция (flex)

18.01.13
23:23

Това е времето преди което съм пил но-експлоде 2,5 години,а количеството от него не го помня вече.Ами можеха за моно да сложат креапюр,но иначе другите съставки са супер.

19.01.13
07:54

- Дал си близо 80 лева за 16 дози !
- B-12 усвоява ли се приеман по-този начин
- Нима половината от дозата не е глюкозни полимери, за теб може да не са захари, ала за мен е същото!
- Бета аланина те пере така, тъй като дозировката е двойна на посочената

19.01.13
10:35

казано от Strelok91 на 19.01.13, 07:54:

- Дал си близо 80 лева за 16 дози !
- B-12 усвоява ли се приеман по-този начин
- Нима половината от дозата не е глюкозни полимери, за теб може да не са захари, ала за мен е същото!
- Бета аланина те пере така, тъй като дозировката е двойна на посочената

-b12 има и орална форма,която се усвоява по-трудно от инжекционната,но съществува и под форма на коензим б12,който се усвоява добре дори и при орална форма
-Сам казах,че според мен са излишни азотните буустери,че цената  му е висока,но в такъв момент съм преценил,че се нуждая от двойна доза,която е посочена и на етикета,има опция 1/2 и за хардкоре  пише да се приема цяла лъжичка в 12-14oz вода,така че не съм превишавал максималната доза.
В крайна сметка буустерчето е доста добро и действа,тествано е в критични моменти,когато съм бил на прага на издържливоста си и съм продължавал да тренирам.

ПС. ето и оралнта форма произведена от ноу  nowfoods.bg/p/methyl-b-12

Мнението беше редактирано от Дани Малинов на 19.01.13 10:38.

19.01.13
11:17

Тя се смуче! Не се гълта!

19.01.13
14:13

Прав си :P

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1