аве лек кръста как ти е?внимавай с тоя смолов..
иначе аз бих ти препоръчал секи ден 3х5 на преден клек :D за макс хардкор
06.01.13
20:25
Брат,не се заяждам,но кажи ми как оцеляваш с тия калории,че да намаля бюджета и аз :)
:D Не го приемам като заяждане- даже ако разгледаш назаде доста хора са ми правили забележка- просто съм на моменти- понякога (например днес) едвам натъпквам 1500ккал, други дни- изяждам по 1/2 тава с кекс допълнително и така- общо взето то се балансира. Пък и имам доста излишни мазнини да изчистя и умишлено държа малко по-ниски калории :)
На мен ми е най-интересно, защо искаш да бъдеш като недохранено момче, вместо като як борец? Останал съм с впечатлението, че искаш да тренираш борба.
06.01.13
23:54
Абе тия работи с кекса не ми ги разправяй ,не може 1 седмица да си на 1700ккал и да компенсираш за 1 ден тъпкане,постоянството определя нещата.Яж по-мъжки,не се страхувай,ако увеличиш малко калориите от качествена храна няма да се омазниш съществено,но ще имаш сили да тренираш по-яко.Не мислиш ли че с тези тренировки,които искат здрав кръст,тоест малко или много участва и слабото възстановяване от малкото храна,може би си казват думата сега с тази болки.Не е задължително да е било проблем в техниката,ами системно претоварване без нужното възстановяване и в един “прекрасен” момент тялото ти сигнализира,че е време да промениш нещо.
07 / 01 / 2013
Тренировъчна седмица 34
Хранене
/// Днешната тренировка неможах да я усетя. Може би само първите 2 кръга си влезнаха на мястото, после като че всичко зависваше някак. Докато си превържа пръста и измисля упражнения изгубих 10-15 минути и на раменната трябваше по-експедитивно. Иначе почвам сега да ви отговарям: Олдтаймер - ако става на въпрос в момента не целя някаква точна физика, а просто поддържам категория. Иначе физиката на Абдусалам Гадисов ми е абсолютно напълно достатъчна. Проблема е,че в нашето семейство всички сме трътлести, както и в рода като цяло тук-таме някой по-слаб и каквото ид а изям (сладко или не) винаги ми се лепи. Велико- май и на теб отговорих по-горе, но да като цяло всичко ми се лепи. Иначе благодаря ви за включванията и ще увелича калориите! Обещавам :D
@Gotcha- Имам готова схема за Смолов (не малкия , големия) + кондиции + борба, просто в момента нямам финансовата възможност да я изпълня :)
07.01.13
20:57
Поясни за финансите? Какви добавки планираш? :)
Ми трябват ми 250 кинта за лост, по 1.80/кг за тежести и 100-120кг тежести на първо време. 20 кинта за винкели болтове планки гайки и дреболии . Отделно ми трябват кинти за подова настилка- на тавана у нас е гола и крива бетонна плоча- значи трябва да му се тегли един мастар отгоре + 20-30кг гумени изрезки + шперплат.Работата не я смятам, щото сам ще си ги направя и стават 250 + 216 + 20 + 100-120 подовата настилка и излизат към 600-700 кинта. Ако бях 8 клас си струваше да инвестирам, защото за 4 години сякак ще си избия парите от всекидневни тренировки, но сега няма смисъл, другата година се изнасям, а после трябва да продавам тежестите и лоста на безценица и само се набутвам.
За добавки в какъв смисъл- за смоловия борбата и кондициите или като цяло?
07 / 01 / 2013
Тренировъчна седмица 34
Хранене
/// Ако не броим няколко тръшвания и суплекси и разтягането удома никаква активност днеска. Тва за днеска.
ЕДИТ: Към яденето- добавям 10-15 бухтички домашни :D мега прасе съм
Мнението беше редактирано от Абазаба на 08.01.13 18:43.
09 / 01 / 2013
Тренировъчна седмица 34
Хранене
/// Днеска доста добра тренировка, макар че не се и надявах. От сутринта кръста съвсем леко ме щипваше, но на тренировката нито гък. Чак накрая ми каза ,че е време да си ходим. Много съм доволен от първия кръг и извърлянето. Видеото на 67.5 е на забавен кадър , мисля че техниката ми е приемлива. Друго за упоменаване няма, чудя се дали да тренирам утре или да пропусна. Ще го измисля до утре сутринта. Иначе днес храненето е стабилно.
Мнението беше редактирано от Абазаба на 09.01.13 16:42.
10 / 01 / 2013
Тренировъчна седмица 34
Хранене
///Днеска без физическа активност. 1 час г/д разтягах и фоум-роллвах и това е. Утре тренировка.
EDIT: Добавям и 8-9 домашни кифлички с мармалад :D (прасе моде енгагед)
Мнението беше редактирано от Абазаба на 10.01.13 18:37.
11 / 01 / 2013
Тренировъчна седмица 34
Хранене
/// Днеска протоколно имаше добро натоварване. без да съм го мислил се получи нещо като тежко средно леко. Храната е малко ама имам много ангажименти и нямам как да ям повече. Айде тръгвам утре пак.
12 / 01 / 2013
Тренировъчна седмица 34
Хранене
2 кафета до 16:00- после 400гр пиле 500гр извара 450гр картофи 100гр сланина 25гр сметана 200гр кисело мляко 50гр сирене +1 палачинка 2 домашни кифлички и една ябълка неотчетени
Общо: 2300Ккал 90гр Въглехидрати 180гр Протеин 122гр Мазнини
Тренировка
Загрявка
Силов Блок
-ПреденКлек/НабиранеШХ/Широка тяга/Клек-скок с дъмбел/Раменни преси с дъмбели седнал/Суинг с дъмбел/Колене към лакти/Лицеви опори - 8 врътки време незнам, но стегнато с 5-10 сек раздишка на 6-тия кръг.
-Snatch
5х20 ; 3х40 ; 3х45 ; 3х50 ; 2х55 ;2х57.5 ; 1х60 ; 0х62.5 ; 1х62.5 ; 1х65 ; 3х3х52.5
-Тяга/Скок на кутия/Тръстери с дъмбел/Набиране на въже/Фермерска разходка - 8 врътки за 15-тина минути
-Удряне на гума с чук/Експлозивност за краката/Въртене на диск (подобно на бг торба) -3 пъти после хаотични удари на крушата за 1-2 минути
-Коремни преси/Бицепс/Хиперекстензии
/// Нормално. Храната добре. Малко драми с въздуха в началото, но в залата беше -8 градуса така че нормално. На клека 75кг вече слагам нямам проблеми с травмата. От понеделник живи и здрави включвам пак силови движения.Утре стопро почивка.
13 / 01 / 2013
Тренировъчна седмица 34
Хранене
/// Почивен. 2 разтяжки по 20-25 минути днес и това е.
14 / 01 / 2013
Тренировъчна седмица 35
Хранене
/// Кондицията протоколно без големи драми. На обръщането това бяха първите по-сериозни кг от както се контузих и кръста не се обади.Засега коригирах техниката- хващам доста по-широко отколкто преди и така задника остава по-ниско,торса на 30 градуса и като цяло втория ми пулл е доста по-мощен.Проблема е ,че за стабилен преден клек трябва да събера ръцете, но това ше го отрегулираме във времето- с тежестите няма да бързам. Утре пак съм на тренировка.
EDIT: добавям малко хляб 4 малки ябълки и малко маслини към 8 вечерта ;)
Мнението беше редактирано от Абазаба на 14.01.13 20:04.
15 / 01 / 2013
Тренировъчна седмица 35
Хранене
/// Днеска манджа с грозде отидох за силова, направих борба и кондция неочаквано. Доволен съм. Още отработвам техниката на изхвърлянето ама ше стане. Това е общо взето- утре кондиция и силова.
16 / 01 / 2013
Тренировъчна седмица 35
Хранене
/// Доволен днеска, затова и както виждате има освинване. На кондицията можеше и за 30 мин, ако не бях изчаквал тук-там да се освободят уредите, но съм доволен, смазаха ми се раменете :D . После- лежерно. Накрая имаше и разтягане/мачкане за 10 мин. Айде живи и здрави. Утре-борба и кондиция.
17 / 01 / 2013
Тренировъчна седмица 35
Хранене
/// Днеска просто раздвижващо. За 40-45 минути всичко. Просто нямах повече време иначе щях и друго да направя и както се вижда и кондицията я претупах набързо. Както и да е- утре щанги :)
Редакция: добавям малко бисквити към 18:30
Мнението беше редактирано от Абазаба на 17.01.13 18:44.
Аз Спенс Джа и Голямата уста- не сме помирисвали трева :D
Всич-ко това е фарс мистър тревомен не ни е водил на Mарс :D
18 / 01 / 2013
Тренировъчна седмица 35
Хранене
/// Днеска минах истимарско. Облажих с тея шоколадови стафиди ама кво да се прай яде ми се. Ай отивам на уроци- утре кондиция и щанги.
Абе я да ви питам проблем ли е да пия кафе със сметана в фазата в която ям, т.е след 16:30?
казано от Vintage на 18.01.13, 16:36:
то и през фастинга не е проблем
проблем е в сметаната има калории :)
казано от gotcha на 18.01.13, 16:41:
Кафе със сметана не е ядене, значи е проблем :D
Мисълта ми беше ,че кафето стимулира мускулния тонус и т.н- т.е обратното на храната и затуй :) Иначе ще му отпукам един тоник с кафе ако ще и да се разчуе :D
казано от Ramon Dekkers на 18.01.13, 20:02:
Мисълта ми беше ,че кафето стимулира мускулния тонус и т.н- т.е обратното на храната и затуй
Я пак.
Кафето го пий чисто преди тренировка, след хранене ако искаш го пий със сланина. Прочети статийката на GEORGIO в блога му.
19 / 01 / 2013
Тренировъчна седмица 35
Хранене
/// Горе-доле бива. Щях да излизам днеска ама се объркаха работите заради шибаното ВИК да им **************** ** * * *** *** ** ** * * . Утре почивка, в понеделник-пак.
ВИК ? В строителен техникум ли учиш :)
Мнението беше редактирано от Иван П. на 19.01.13 16:56.
казано от Breackk на 19.01.13, 16:55:
Аз залагам,че най-вероятно не може да се изкъпе ;)
казано от Breackk на 19.01.13, 16:55:
Тц в СОУ съм си :)
казано от Jikata на 19.01.13, 16:59:
Аз залагам,че най-вероятно не може да се изкъпе ;)
Мдаа :D И трябваше да излизам при това,ама от другата страна разбраха затрудненото ми положение :D
Бтв към храната 3 парчета сладко руло-неотчетени.
20 / 01 / 2013
Тренировъчна седмица 35
Хранене
/// Днеска лежерно, само една разтяжка от 25-30 минути. Утре ше трябва тоя зелник да го изтренирам.
21 / 01 / 2013
Тренировъчна седмица 36
Хранене
//// Днеска описателно специално за готча щото го кефи :D Иначе това е г/д нивото. Имам запас на лежанката и обръщането по 1 повторение г/д на кръг. За 12-15 минути минавам през 1-ния. Травмата отшумя засега и съм много доволен- набарах стойката на обръщането и изхвърлянето и стоя доста по-стабилно и pull-а от земята е по-изправен. Много са зели да ми загрубяват ръцете- предложете с какво да ги мажа, че днеска на една девойка и набримчих чорапогащника :D
казано от Ramon Dekkers на 21.01.13, 15:48:
21 / 01 / 2013
.... Много са зели да ми загрубяват ръцете- предложете с какво да ги мажа, че днеска на една девойка и набримчих чорапогащника :D
Просто се опитай да бъдеш по-неотразим,като те видят девойките,чорапогащниците сами да си падат :)
Добър съвет, ама за жалост майката природа ме е създала като противозачатъчно- като ме видят момичета и пресичат на другия край на улицата :D
казано от Ramon Dekkers на 21.01.13, 16:01:
Добър съвет, ама за жалост майката природа ме е създала като противозачатъчно- като ме видят момичета и пресичат на другия край на улицата :D
Пълни глупости. Но с такава нагласа, нищо чудно и да те отбягват.
А за ръцете - едно време, докато гребяхме, точно такива “задиращи” ръце целяхме, за да впечатляваме девойките. Знам ли, сегашните девойки може нещо да са се променили...
Ти си нинжа ве!
И слушкай батко ти Вик, така както се чувстваш и самоусещаш, такъв те виждат и околните.
Вик, за съжаление не само девойките, а и момците са “поомекнали”, та нормално да не се кефят :D