За яйцата

SP

08.09.05
18:37

Абе хора еи сега си направих яйца на очи със зехтин на тефлонов тиган.Нали сега не са вредни смисъл нищо че са пържени,щото са в зехтин и то малко,защото ми писна да ям бъркани яйца все....и още в друга чиния 1 домат нарязан,сирене около 50-60 гр,и малко месце(филенце).Как мислите дали е подходящо това ядене?В период на натрупване на МС съм.

08.09.05
19:45

Според мен това е подходящо както за ММ така и за НВД...., след като яйцата са пържени в зехтин то тогава няма никакъв проблем.

SP

08.09.05
20:50

Благодаря ти
:lol:

SO

09.09.05
08:09

жалка история  :)

09.09.05
09:40

[quote author=“Sourcemag”]един приятел се опита да ме убеди че яицата когато се пържат стават въглехидрат.Има ли нещо такова?

Хмм ами според мен тва е пулен АБСУРТ с скромния си опит в тез неща но просто как така от белтък в въглехидрат невъзможно според мен !

09.09.05
09:46

[quote author=“Sourcemag”]един приятел се опита да ме убеди че яицата когато се пържат стават въглехидрат.Има ли нещо такова?

:shock:  :shock:
Без коментар !

09.09.05
10:01

Тва звучи абсурдно!!!

SO

09.09.05
14:44

добре че ми казахте че щях да се изложа някъде другаде сигурно  :)
моля ви да си остане между нас  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:

09.09.05
14:50

НП между нас си остава - тук във форума ;)

09.09.05
16:36

[quote author=“Sparkito”]Абе хора еи сега си направих яйца на очи със зехтин на тефлонов тиган.Нали сега не са вредни смисъл нищо че са пържени,щото са в зехтин и то малко,защото ми писна да ям бъркани яйца все....и още в друга чиния 1 домат нарязан,сирене около 50-60 гр,и малко месце(филенце).Как мислите дали е подходящо това ядене?В период на натрупване на МС съм.

Тоест бърканите яйца не ги пържиш така ли? Как ги правиш?
Щото според мен и двата вида се пържат еднакво и се ползва еднакво олио(зехтин).

SP

09.09.05
21:39

Е тъй де ама ми писна само бъркани..:)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1