22.01.13
12:27
Здравейте!Занимавам се с фитнес от 3 години с няколко месечни прекъсвания.От 5 месеца не съм спирал да тренирам в фитнеса.Имам желание да започна Кик бокс,но без да спирам фитнеса.Тренировките ми по Кик Бокс ще са 3 пъти седмично.Как ще ме посъветвате да ми е тренировъчния план в фитнеса ? Колебая се да разделя всеки ден да тренирам различен мускул ( 1 ден-гърди,2-ри бицепс,3-ти гръб и т.н) , но не съм много наясно как точно да го направя.
Имам в наличност- аминокиселини,глутамин,протеин,азотен бустер и малко витамини.
19 години, 1.82 , 80 кг
PS: През живота ми съм тренирал кик бокс и ММА.Целта ми за сега е малко изчистване и урелефяване, а след това пак да кача килограми преди бала :)
Благодаря,предварително!
Темата беше редактирана от Ivan Ivanov на 22.01.13 12:29.
22.01.13
17:46
Има вероятност да не можеш да се възстановяваш добре, НО всеки организъм е различен... бих те посъветвал да пробваш ето така:
фитнес тренировките наблягай на базови упражнения с експлозивносо изпълнение
1. Лег преса, Плиометрични лицеви от наклон, Флайс, Кофи, Трицепсовидно изтласкване на щанга с широк хват от лег
2. Кик бокс
3. Тяга, Набирания с широк хват, Чукчета, Гръбни преси, Жиронда бицепсово сгъване, Бицепсово сгъване с прав лост
4. Кик бокс
5. Клек, Напади, Бедрена Преса, Римска тяга, Клек с подскок, Военна преса, Гребане с щанга
6. Кик бокс
7. Почивка
Храна трябва също да ти е добра и ако си изчисляваш добре приемът на калории мисля че ще се вастановяваш добре.
Успех