Fight 2 Be Fit

Прескочи до:

11.01.13
11:42

Здравей Ивче първо искам да те поздравя за упоритостта която проявяваш за да изглеждаш добре.Искам да те попитам нещо от скоро започнах да тренирам във фитнес имам и инструктор видях как се храниш режима ми е горе долу същия с изключение на това че не правя разтоварващи дни и всеки ден пия поне 2 чаши вино.Не отслабвам може би защото много отскоро започнах с всичконо се чудя кое е по добре да правя 90ДД или просто да ограничавам въглехидратите.Много искам да сваля 8-9 кг.

Ама, опитвах ги само от време на време не са ми били част от тренировката. Доста време общо взето от какво  спортувам. Може би се опитвам да успея. То с всяко нещо  е било така. Лицевите опори, набиранията...  общо взето не съм го правила постоянно просто от време на време и един ден се получава :)

казано от Нели Нелс на 11.01.13, 11:42:

Здравей Ивче първо искам да те поздравя за упоритостта която проявяваш за да изглеждаш добре.Искам да те попитам нещо от скоро започнах да тренирам във фитнес имам и инструктор видях как се храниш режима ми е горе долу същия с изключение на това че не правя разтоварващи дни и всеки ден пия поне 2 чаши вино.Не отслабвам може би защото много отскоро започнах с всичко но се чудя кое е по добре да правя 90ДД или просто да ограничавам въглехидратите.Много искам да сваля 8-9 кг.

Абсолютно мога да ти кажа, че варианта с Вх е много по-добър. 90ДД е добра, но за временни резултати. Ако искаш да  се поддържаш и да си във форма си трябва по дълго траен режим, търпение и упоритост. Пък най-вече да си вярваш повече. Определено 90дд диета за мен беше стъпка на пред с нея много свои лоши навици премахнах. Махни виното , то ти пречи всякакъв алкохол го прави, ако пиеш газирано също го откажи и аз пия вино от време на време,  по повод. Аз постепенно махнах и разтоварващите. За всичко се иска време, търпение и мотивация.  Постепенно ограничи въглехидратите. 90дд е много добра за хора, които имат да свалят поне 30кг от теглото си, покрай нея познавам много такива хора и до ден днешен се възхищавам на упоритостта им.  Успех в целите и не губи мотивация, резултатите ще дойдат с времето :)

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 11.01.13 12:27.

11.01.13
14:58

Много ти благодаря за отговора,надявам се че ако се храня така ще отслабна миналата година пазих 90ДД и за месец свалих 4 кг без никакви тренировки,а сега за 11 дни на този режим съм мръднала полови килограм .Няма да се отказвам и ще следя дневника ти:)

Става по-бавно колкото по бързо се доближаваш до целта толкова по трудно става. Не се отказвай :) От нея свалих 14кг, другите от тренировки и  правилно хапване свалих и още  4кг. Не търси бързи резултати, а качествени и трайни ;) Успех :)

11.01 тренировъчен (87) НВД 3
закуска  мандарина, 2 яйца варени, салам , кашкавал (беше ужасен и него изядох целия)
обяд 2 пържоли, лук, шепа  орехи
Тренировка   50 минути
вечеря 200гр наденица, няколко маслини, царевица 2-3 вилички

вода1,5 л      мляко

1500 ккал 49%П 39%М 12%Вх
Малко мазничко дойде днеска с тези орехи.

тренировка
1. Напади** 2×20 +  лицева опора 2×10
2. Гребане с дъмбел* 2×10+ плие* 2×15
3. С дъмбели направо** 2×8+ настрани** 2×8 + настрани от седеш** 2×8+ плие* 2х15
4. Полукофичка с изпънати крака 2×15 + страничен планк ляво и дясно  30сек. Преден планк 60сек
4кг дъмбели

Кардио
100 high knees x3
1 набиране  x3
50 jumping jack x2
1 набиране x2
50 butt kick x2

Нещо не успях да я завърша бях решила  да направя 5 кръга. Обаче,  почнах 3 път jumping jack и ме сряза корема от едната страна и пробвах да продължа ама  имах дискомфорт и се отказах.
Снимка 1 закуската, снимка 2 обяда :) Вечерята не я снимах :)

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 11.01.13 20:29.

Ми че то мазно+протеин на студено време е най-яко за чистене. :)

Е, дано да има някакъв ефект. Само не знам как като си отида, ще държа НВД положението :)

Това приготвих на къщните днеска. По желание на приятеля ми. Така това е солена торта с гофрети.  Направих я  както си трябва, но може и да я направим здравословна и далеч по-полезна. Има майонеза ( може да я заменим с домашно приготвена), кисели краставички и шунка, домашна лютеница, руска салата. Сместа за гофретите е с бяло брашно и маргарин. Далеч по здравословна може да се направи. Стига да имаш малко въображение :) Аз в момента нещо  нищо не мога да измисля. Освен , че гофретите могат да се направят далеч по здравословни като махнем маргарина и бялото брашно. Става вкусно, трябва да престой известно време за да се напоят гофретките с майонезата. Едната трябва да се поръси с кашкавал ама чакам да ми го донесат :)

СИ

12.01.13
15:14

Ехе изглеждат много добре! Браво! :) С удоволствие бих приготвила и аз на нашите. :) Правя им много сладкиши, но са нездравословни и не ги ям аз. :)

И аз заради това не ям. Просто им приготвям както си знам. За мен винаги има друго :) А това иначе е много вкусно. Може да се направи и здравословно :)

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 12.01.13 18:09.

12.01 тренировъчен (88)  НВД 4
закуска 2 яйца, салам, наденица,
обяд сирене, пуешка шунка
тренировка   около 1час и малко
вечеря 2 варени яйца, пуешка шунка, сирене

вода     1,5л  мляко, кафе

1200 ккал  45%п 43%м 12Вх

Тренировка

Ab ripper, X yoga (много дълго беше нямах толкова време и го съкратих тук там)

Малко за настроение :)

13.01 тренировъчен  (sun)(89)  НВД 5
закуска 2 варени яйца, 1 с.л руска салата, кашкавал, пуешка шунка
обяд варено-задушено свинско  месо със праз лук, домати
вечеря гювече (олио, извара, наденица около 100гр, кашкавал) нещо тая наденица ужасна беше
Тренировка 30 минути

вода  1,5л      мляко 2бр, студен чай( слива и не знам си там какво)

Не съм ги смятала калориите ама предполагам вх пак са малък процент :)

Ден А
1. Клек бицепсово сгъване* 2х20 + плие* 2х30
2. Бицепсово сгъване** 2х8 + Пуш преса** 2х8+ кик бек** 2х8,
3. Бедрено сгъване с швейцарска топка 2х20+ глутесус мост с един крак на високо 2х20 (10 на всеки) + подаване на швейцарската топка 2х20

* 5кг
** 2х5кг

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 13.01.13 21:27.

14.01 почивен ден  (90) РБД
закуска нямаше 
обяд наденица, извара, яйце, кашкавал, 1/2фх с домашна  лютеница
вечеря   свиснко месо варено-задушено с лук, доматен сос, вино, подрпавки и 1/2 ф хляб с домашна лютеница 

вода  1,5 л        мляко с нес 2бр (coffee)

И този ден не броих  калории нарочно добавих  малко повече вх. Реших всеки понеделник да  добавям повече вх. Така и реших, че каквото и да става ще удържам фронта с НВД поне един месец. Да видим как ще се почувствам и т.н Така реших също да си изготвя програма с тренировки освен основните 3 дни и другите 3 дни да бъдат по някаква програма. Така за сега не знам кой ден ще използвам за почивен.  Искам мнение дали става все пак.

Понеделник - почивен (може и неделя да е един от двата, както дойде )
Вторник- Ден А (редуват се)
Сряда- този ден бих си избрала да е кардио, но когато няма как не знам какво да сложа да тренирам. Та искам малко помощ. Някакви идеи.
Четвъртък- Ден Б
Петък- корем, крака *тренировката на Пума ми хареса за крака, за корем ще използвам Ab Ripper
Събота- Ден А
Неделя- Йога

Мисля си, че Ден А и Ден Б са за горна и долна част.  Та би трябвало  може би да е ден сряда свързах с горна част на тяло. Обаче, не знам трябва да  измисля нещо. Когато мога ще добавям кардио тренировка във всеки от дните.

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 15.01.13 11:59.

15.01 тренировъчен  (91) НВД 1  
закуска 2 варени яйца, извара, кашкавал,наденица
обяд свинско месо с доматен сос, сирене (от това чудо как ми  стана гадно на стомаха, не погледнах повече храна)
вечеря кашкавал,наденица, айран
Тренировка 30мин Ден Б

1200 ккал, 51% П, 38%м, 11%в 

вода  1,5л    мляко с какао, айран

1бр витамин

Ден Б

3. С дъмбели направо** 2×8+ настрани** 2×8 + настрани от седеш** 2×8+ плие* 2х15
4. Полукофичка с изпънати крака 2×15 + страничен планк ляво и дясно  30сек. Преден планк 60сек
*5kg
** 2x5kg

Преди да почна да се храня така си мислех, че е доста трудно. Явно защото не бях пробвала. Ето ви моята  гордост, крачетата ми.

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 16.01.13 10:44.

16.01 НВД 2
закуска пържени яйца с масло, сирене
обяд нямаше
вечеря пилешко месо в сметанов сос, кисели краставички и шунка (много странна манджа),маслини зелени,  после ходих на гости и си хапнах домашна наденичка, няколко краставички и пак няколко маслини,

вода 1л,  2бр мляко с нес

1300 ккал, П 38%, М39%, Вх 23%

Така реших, да не броя вече червените дни.Равносметката на червените дни. Свършиха чудесна работа за мен и моите навици. През целия период съм се насладила на малко количество домашни сладкиши и сладки  около празниците, някое парче торта, някоя сусамка и 1-2 пъти съм хапнала по някоя шоколадова сладка. Важното е, че не съм преяла с такива както по рано ядях по цяла кутия и по един шоколад. Шоколад чист не съм близвала и парче. Смятам да пробвам в РБД да си хапна някое парче черен шоколад, които харесах в магазина, Пише до 70% какао. Ще си помисля, че не съм режила все още да го правя, просто обмислям идеята. Ако се усетя че пак започвам да политам ще почна да ги  отбелязвам от ново. Многоо добре ми се отразиха и съм адски доволна. Много преди да почна да ги отброявам се бях отказала от газирано, солено и отбягвах всичко което ми се струва съмнително. Благодаря ви за чудесната идея. :) 

Да се придържам към НВД, така тоя ден малко тия вх ми се опънаха с тези млека и тази сметана.  По скоро стана нещо като РБД ама ще го броя към НВД все пак не е равномерна пропорцията. Така вчера от цялото скитане и разхождане не стигнах до тренировка.

17.01 тренировъчен РБД
закуска кисело мляко 250 гр
тренировика Ден А  30 минути 
обяд филе от херинга в доматен сос
вечеря 1 телешко кюфте, паниран кашкавал, няколко хапки от маруля и краставица,
Между обяда и вечерята имаше серия от ядки (слънчогледови 50гр, бадеми5-6 бр), баща ми донесе печена тиква с орехи хапнах си доста от нея за това го пиша РБД.
вода  1,5л        мляко с нес

Ден А
3. Бедрено сгъване с швейцарска топка 2х20+ глутесус мост с един крак на високо 2х20 (10 на всеки) + подаване на швейцарската топка 2х20

* 5кг
** 2х5кг

Сега да ви покажа на какво ще бъда подложена докато някой него изяде. Това ми пратиха мама и тате (хахаха) колко здравословно няма що. Е, за радост имам един унищожител на сладко, от които нищо не остава вкъщи. 5 кутии пасти по 10бр (50 сухи пасти за моя  :D и около 10-11 рула с какаов крем) . Хубаво е само, че имам здрава воля и като си кажа “не” значи “не”

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 18.01.13 10:28.

18.01.13
11:13

5 кутии сухи пасти? 10 рула?...Впечатляващо! Но да попитам, все пак, с каква цел вашите ти изпращат в индустриални количества точно такива неща за ядене? Не, че нещо, но с парите за тях могат да ти вземат и да ти изпратят просто нормална...храна. :)

Те са подарък, не са купувани :) Луда работа си е това мен ако питаш :) Пращат си ми и нормална храна разбира се. Добре, че има кой да ги яде иначе ако си бях сама какво щях да ги правя и аз не знам.  В града имаме една фабрика и баща ми направил на някой услуга и ето така се сдоби с 5 кашона такива сладкиши. Следователно те двамата няма как да ги хапнат, не че няма, де...  (мамето е такъв ценител на сладкиши  , че няма накъде :D)

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 18.01.13 11:49.

18.01 тренировъчен  НВД 3
закуска извара с яйца и масло, домашно сушено месце (прилича на филе някакво )
Тренировка 50-60 минути
обяд извара с яйце и масло, свинско месо задушено 60гр
вечеря сирене, 3 кюфтенца на скара, бразилски орех

вода 1,5л            мляко с нес 2бр

1бр витамин все ги азабравям да ги впиша ама ги пия за сега на четните числа все съм ги пила

1400 ккал 48%П, 31%М, 21% В

Тренировка
Ab Ripper

Legs day
1. Split squat 2x20 sissy squat 2x20 pistol squat 2x10
2. Goblet squat 2x20 3D lunge way 2x20 Good morning 2x15
3. Dead Lift one leg 2x1 Бедрено сгъване 2х20 Повдигане на прасците 1x10

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 18.01.13 20:21.

Нова  седмица нов  късмет. Само тренировките  бяха на ниво. Храната балансирана, но не и  ниско-въглехидрагна.  Е все пак  ще  се старая. Вълчи  глад ме мъчи тия  дни.  Новата  седмица  ще  ми  носи  нов  късмет.  Мотивация  ми  трябва  малко. :)

Днес денят ми се струва чудесен. (sun)  Трябваше да си почивам, но смятам да развъртя въжето на двора да видя как е :) Дано само вятърът да не е пречка.

22.01 тренировъчен вторник НВД 1
закуска мляко с кафе
тренировка Ден А 20 минути
Обяд 3 яйца с масло, сирене, дебърцина, маслини зелени
вечеря  пилешки пастет, кашкавал

1400 ккал  М49% П39% В18%

вода малко

Тренировка

* 5кг
** 2х5кг

Няма смисъл да пиша вчерашния ден. Почти нямаше храна. Като изключим малко сирене и луканка с пшеничен хляб за вечеря. По отношение на тренировката беше почивен ден.  Уж чудесно времето, ама тоя вятър нищо не стана от него. Ядосах се и се отказах...

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 24.01.13 09:51.

Така наблюдавам до тук, че умирам от глад. Все съм си гладна напоследък. Така, де от както реших да пробвам НВД. Нормално е според мен. Друго нещо изчислих калориите и разбрах, че аз приемам по-малко калории и започнах да си мисля, че това ще е голяма пречка  за тренировките няма да имам сила и все ще съм си гладна и ще си ме влече към въглехидратите. Реших да дигна калориите между 1400- 1500ккал. Ще добавя  когато има възможност по някой плод, зеленчук в менюто си. Ще опитам да са по сезонни и леки.

Смятах  и излизат доста повече от 1500 с 6-7 тренировъчни дни. Излизат приблизително около 2 200 като махнем от тях 500 за да има дефицит излизат около 1700, а това са ми много..

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 22.01.13 19:46.

23.01 тренировъчен сряда РБД

закуска 1 геврек
Тренировка 30 минути скачане на въже
обяд 400г кисело мляко, 2 варени яйца, кашкавал
вечеря 1 зелена чушка печена, сирене, пилешко бутче, маслини 
малко по-късно слънчоглед (30гр 2-3 шепи)

около  1500 ккал

вода  пак малко нещо ми се опъва тея дни тая вода.....  3 бр мляко с нес *

*това чудо трябва да го откажа, защото млякото ама грам не е истинско... освен ако не почна да си го правя вкъщи....  честно казано не знам какво мога да пия като седна на кафе.... ни сок е сок, ни кафе е кафе, най-добре май чай да почна да пия ама това ми много бързо омръзва.... 

Вчера как се ядосах, значи разбрах че абсолютно никой не ме разбира. Питат ме защо съм спортува ми, че аз съм си слабичка. Само съм се мъчила. Как мразя някой да ми говори така. Направо иде ми да извадя телефона и да му покажа снимката от преди и да му кажа ето тук като бях дебела защо не ми казаха, че съм дебела а всички ми повтаряхте нищо ти няма, хапвай си.... Аууу умрях от яд. И ми се смеят като кажа, че спортувам или пък като кажа,че не ям сладко и чипсове, разни такива глупости ме гледат все едно съм паднала от луната.... Егати хората никаква подкрепа пък  после седнали да ми разправят, че много разбира ли и като не яли нищо ще ли да станат кожа и кости...егати хората направо съм потресена от младите така ги мързи, че..... направо не знам и аз.... Преди да почна да спортувам и да искам да правя нещо за себе си  предполагам и аз съм била такава. Мързяло ме е постоянно, ама сега да ме мързи няма начин...примерно вчера над кафето има училище и там продават закуски до него де, и моя приятел не му стигна и искаше още една ама го мързяло да иде, а то е буквално на 10 крачки от кафето. Аз отидох разбира се и неговия приятел ми вика и не те ли мързи да идеш.... е викам за какво да ме мързи то е на 2 крачки ей ся ще ида и ще се върна.... Егати хората, честно.... И все разбирачи са се пръкнали около мен. До тука все се боря да се почувствам по-добре и да се харесвам, не съм се отказала все още. Всяко начало е трудно, но не и невъзможно да извървиш пътя. Пък все наклон ще ми се дава....  Не правя нищо вредно за себе си нито пък с нещо вредя на другите...

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 24.01.13 10:06.

Напълно нормална е такава човешка реакция. Просто се усмихни, кажи им “добре” и иди дръпни 100 кила тяга.

Дааа, то вярно даже не си и струва човек да се нервира. Принципно рядко обръщам внимание. От едното ухо влезне от друго излезе. Тоя път просто нещо ми кипна.....

24.01.13
10:28

Ивче, не се ядосвай. Толкова самалко спортуващите хора. Чувала съм изказвания от сорта на: Аз за 2-3 месеца и едно море какво да се бъхтя да тренирам цяла година... или ...Резултатите от фитнеса се заличават за 2 седмици, супер неблагодарен спорт е...
Така, че свиркай си и се самомотивирай :) Браво на теб :)
На мен ми е също много трудно със сладкото. Приятелят микато купи някакви пасти или бисквити или ги прибирам да не ми седят пред носа или го карам да си ги изяде по-бързо, че ми е слаб ангелът :)

Продължавай все така!

Благодаря  Inchester! (sun)  Никак не ми влия чуждото мнение върху мисленето, тренирането, мотивирането и т.н  Трудно си е, ама не и невъзможно да откажеш сладкото. Това е нещо като с цигарите или спираш веднага или продължаваш като си мислиш, че ще пушиш по-малко. В случая ще ядеш по-малко. По скоро е психическа зависимост.

24.01.13
11:00

казано от Ивчето Пивчето на 24.01.13, 10:06:

И ми се смеят като кажа, че спортувам или пък като кажа,че не ям сладко и чипсове, разни такива глупости ме гледат все едно съм паднала от луната....

Има много хора, на които това им е станалао един вид защитна реакция, след като са преживели такъв социален натиск като теб.  Просто се срамуват да признаят, че им се иска да спазват такъв режим или спазват вече, но за да прикрият неуспехите си, може би, изтъкват, че ядат сладко, чипсове и демонстрират неприязън къмто хората, които откритo заявяват, че се придържат към хранителните си принципи.  (wait)

Предполагам и аз нещо такова, Кико. Ама никога не съм отказала да помогна с каквото мога, да дам съвет, където съм сигурна че съм права от личен опит и т.н. И все говоря на една приятелка, която на такъв стрес подлага тялото си, че то се чуди на къде да избие вече за да и подскаже и докаже, че си вреди, а тя ми се смее открито.  Просто няма да обръщам особено внимание да си прави както знае, но и на мен да не се бъркат. Аз имам ясни цели и не се лутам, да се чудя как да се справя с тях. Все още експериментирам за да разбера кое е най-добре за мен, къде се чувствам добре.  Но винаги имам резервен план, ако по един начин не стане. А повечето само едно си знаят, даже не си правят труда да се интересуват от нещо по различно освен  спане и мързел.  :d Ужас стига ми толкова, вчера иначе такова хубаво настроение ми дойде, като се раздвижих с това въже. Понякога имам нужда от презареждане :) Днеска с тия тежести умрях направо.... 
Странното обаче е, че и в други аспекти срещам такова отношение от околните.  Особено от “колегите”. Като те видят, че учиш и искаш да знаеш и веднага ставаш паднал от друга планета.... И край вече не си човек, не си достоен да си около тях... уфф какви сме загубени само, не искаме грам да се развиваме...

Ма я смени тренировките и я почни да ядеш повече мазнини, че с тия 1500 калории... На мен толкова ми е закуската само...

Т. Тодорова

24.01.13
12:07

Оф,Иве,тегли им по една :) .Аз напоследък се усещам , че се иронично казвам “Окей” и се усмихвам,когато някой се опита да ме “захапе” на тая тема.Да си гледат работата - що рев съм изревала и що нерви съм изхабила...В крайна сметка,всеки се спасява така,както му е угодно - мен ме кефи да бързам да се прибера,за да тренирам,друг го кефи да бърза за дюнерджийницата ии ... толкоз.
Интересува ме семейството и най-близките ми да мислят преди да се хранят,някой ден да успея да изградя хранителни и спортни навици у децата си.Нямаш причина да се тревожиш за останалите - да се оправят.

:)

П.П. Браво за краката,чак сега ги видях.(y)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 24.01.13 12:15.

Опитвам да станат повече от  1500 ама трудно ще да е, постепенно. То от глад така става няма сила, няма нищо... За това реших докато свикна и увелича калориите да редувам дните НВД, РБД.... че да не умирам по средата на седмицата за въглехидрати...

Благодаря  (sun) Ами дам, няма смисъл да се ядосвам за другите точно. Гледам себе си, винаги така съм правила и сега ще си го правя.  То от толкова излишни приказки и празни думи от моя страна  спрямо другите, се губи смисъла да се хабя. :)

24.01, четвъртък  тренировъчен НВД

Тренировка 30 минути Ден Б
закуска кофичка кисело мляко 400гр
Обяд пържени яйца с масло, маслини, сирене, кашкавал, малко наденица* домашна
следобедна закуска   наденица, маслини, кашкавал
вечеря кашкавал, сирене, печено свинско ( доста добре ми се беше получило тоя път)

вода 1,200 л            мляко с нес 1бр 

1780 ккал, 34%П, 43% М, 23% В

Тренировка Ден Б
*5kg
** 2x5kg

25.01, петък  тренировъчен РБД
закуска геврек
Тренировка 50 минути
обяд пилешки пастет, сирене, кашкавал
следобедна закуска кофичка кисело мляко
вечеря гювече приготвено от мама (sun) не искам и да знам какво има в него ( сирене, кашкавал, яйце, масло, лютеница (домашна), кренвирш) 

вода 1,300л

1800 ккал, 29%П, 34% М, 37% в

Тренировка
Ab Ripper

Legs day
1. Split squat 2x20 sissy squat 2x20 pistol squat 2x10
2. Goblet squat 2x20 3D lunge way 2x20 Good morning 2x15
3. Dead Lift one leg 2x1 Бедрено сгъване 2х20 Повдигане на прасците 1x10

Е, днеска  прекалих с това ядене.  Пък каква бях заспала цял ден, не съм си починала грам. Тия дни все ставам към 8 часа и не се наспивам хубаво. Утре дано си дремна повече сутринта. Принципно ставам около 9 часа ама тия дни все някой  се намери да ме събуди. Прибрах се днес на Самоков и тези дни ще имам малко повече време да обърна внимание на храненето. Тук ми е все било лесно да съм на НВД, ама ще видим предпочитам на тоя етап да ги редувам дните, поне в началото докато свикна с повечето хапване.

26. 01, събота тренировъчен  50 минути
Тренировка Ден А+ кардио завършек
1. Клек бицепсово сгъване* 3х20 + плие* 3х20
2. Бицепсово сгъване** 3х12 + Пуш преса** 3х12+ кик бек** 3х12,
3. Бедрено сгъване с швейцарска топка (БГ клек нямам топка тук)  3х20+ глутесус мост с един крак на високо 3х20 (10 на всеки) + подаване на швейцарската топка (повдигане на крака от лег) 3х20
*с 4кг гира

20 минути интервално  скачане на въже ( без въже) :D 50/10 беше доста забавно. Ще дописвам после храната :) Пък тоя кантар сутринта показа 2кг отгоре, пък и см мръднал малко с 2-3 см пък не се чувствам нито подута, нито нищо. Явно защото увеличихме калориите и все на някъде трябва да избие, докато свикнем. Пък и не пия особено много вода напоследък :) Днес трябва да е НВД ден :) За сега е добре...

26.01 НВД
Тренировка 50 минути
закуска нямаше (чаша прясно мляко с кафе)
обяд пилешко бутче с кожа, супа от челядинки  и ориз
следобедна закуска кисело мляко 200гр, парче козунак 50гр  (приготвен от мама (sun) )
вечеря 3 червени чушки на фурна с извара и сирене, 2 варени яйца,

около 1600ккал, 47%П, 27%М, 25%в

(Супата не съм я смятала към П:В:М, без нея излизат 1400ккал )

вода 1,5л

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 26.01.13 19:07.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1