23.01.13
14:06
Здравейте от 2 месеца ходя на фитнес. Тренирам за релеф. От 2 седмици тренирам по интензивно.
На 15 години съм, 180 висок , 72 кг.
От известно време забелязвам , че гърдите ми започват да се оформят. Долната част е по видима и изявена.
Но искам мазнините които имам да ги изгоря и да направя гърдите релефни. Те сякаш “увисват” надолу.
По принцип за гърди правя по 5 серии на всеки уред.
На лежанка: 1 серия 25кг , до отказ ( най-често 6-7 )
2серия 24.5кг 10 повт. или до отказ
3серия 24.5кг 10 повт. или до отказ
4 серия 20кг 10 повт. или до отказ
5 серия 20кг 10 повт или до отказ.
При другите уреди за гърди отново свалям тежеста на всяка серия.
Въпроса ми е следния.. При тази програма , ще мога ли да изгоря мазнините и да постигна релеф. Ако можете предложете ми по хубава.
Благодаря.
Темата беше редактирана от heizen на 23.01.13 20:29.
Тренираш от 2 месеца и правиш по 5 серии.. не искам и да знам колко упражнения имаш за гърди. Релеф се прави с хранителен режим. :)
Как правиш на лежанката с 5 кг. бе човек то лоста е най - малко 10 кг . и колко хиляди повторения правиш до отказ ?
ООу .. моя грешка.. не съм вписал тежестта на лоста.
Лоста е 15 кг.
До отказ обикновенно ми е до 12 макс.
Релеф само на една група няма как да направиш. Тоест примерно ханша ти да е 130 см , а в същото време да си 70 кг с плочки и “нацепени” гърди - малко трудно ... Друг е въпроса, че ако се изчистиш на макс съсс стажът, който имаш (и предвид възрастта ти) ще бъдеш около 60-63 кг (може би) и определено ще ти се вижда всичко (под всичко имам предвид кости ...) .
Мнението беше редактирано от Николай на 23.01.13 21:47.