Разтворимост на Pure Whey на Нутрим

08.09.05
14:43

Прочетох някои статии и доколкото розбрах доста трудно се разтваря този протеин .Това така ли е ????  Защото аз ще трябва да си го нося в залата а там малко трудно ще си го разтворя с миксер....Мерси предварително !

08.09.05
14:51

Буркан с капачка е решението.

08.09.05
14:53

Ми нема да го разтваряш.Ше го пиеш на бучки.

HE

08.09.05
14:54

Напротив разтваря се доста лесно във вода! Това може да се каже, че е най-добре разтварящият се протеин на Нутрим - следва Про голд.

08.09.05
15:00

Значи няма да имам проблем....аз мисля да си взема има едни сокчета queen във стъклени шишенца мисля да си взема едно шишенце - 250мл и слагам протеина слагам му 150 мл вода затварям капачката раздрусвам и пия............. :lol:

08.09.05
15:02

Първо сложи водата и след това протеина ,за да не залепва по стените  и дъното на бутилката :)

HE

08.09.05
15:08

Да много правилно - tigra ти е дала доста полезен съвет за разтваряне на протеин в “полеви” условия.

NO

08.09.05
15:40

[quote author=“tigra”]Първо сложи водата и след това протеина ,за да не залепва по стените  и дъното на бутилката :)

???
аз пък винаги слагам първо протеина и след това вода и се чудя що не мога да го разбия 1 час в шишето!!! :roll:  :wink:

08.09.05
15:44

:))
Слагаш малко водичка на дъното на бутилката ,после протеина -разклащаш здраво ,за да се разтвори и после си доливаш с вода колкото ти харесва :)

NO

08.09.05
15:45

мерси за съвета!!! 8)

08.09.05
16:11

[quote author=“tigra”]:))
Слагаш малко водичка на дъното на бутилката ,после протеина -разклащаш здраво ,за да се разтвори и после си доливаш с вода колкото ти харесва :)

Слагаш малко вода на дъното, после сипваш протеина, после добавяш още вода но така че шишето да се напълни на около 60% - тогава разбиваш здраво, доливаш още малко вода ако искаш, разбиваш пак малко и после пиеш. Няма протеин който да се опъне на това разбиване.. аз винаги така си го правя ама с кисело мляко .. с вода е още по-лесно.

09.09.05
08:32

В буркан с капачка се разбива идеално(все пак е по-широк от 0.5л бутилка) :wink:

MI

09.09.05
09:09

за мене най-лесното решение е следното -  отиваш в магазина на оптимум и си купуваш един шейкър с капачка тип буркан за 5 лева и всичо е наред , хем ще е най-добре за разбиване , хем е евтино и е най-удобно:)
по-здрави :wink:

ZI

09.09.05
23:53

Е аре стига де важно е протеин да има, ако забелязахте в залата има миксер.

10.09.05
07:26

[quote author=“zik7777”]Е аре стига де важно е протеин да има, ако забелязахте в залата има миксер.

Да ти кажа в някои зали няма миксер.............

QK

10.09.05
08:13

най-добрия съвет,който мога да ти дам е сипваш необходимата вода в миксера,пускаш миксера да върти водата и сипваш протейна,няма протейн на тая планета да не може да се разбие и разтвори по този начин,не съм много сигурен,но мисля,че и цимент можеш да си бъркаш така :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1