10.09.05
09:49
Та значи въпроса ми е свързан с креатина четох информацията на сайта и има само едно нещо което ме притеснява и ме разколебава за да почна да взимам тази добавка.Значи прочетох че не е доказано но има сведения че креатина след продължителна употреба той причинявал рак,някой може ли да даде информация по този въпрос
Благодаря предварително :lol:
[quote author=“HoBaK”]Та значи въпроса ми е свързан с креатина четох информацията на сайта и има само едно нещо което ме притеснява и ме разколебава за да почна да взимам тази добавка.Значи прочетох че не е доказано но има сведения че креатина след продължителна употреба той причинявал рак,някой може ли да даде информация по този въпрос
Благодаря предварително :lol:
:Ми кво да ти кажа то по тая логика да не стоим и на слънце а? :lol: :lol: :lol:
А ако някой се е разболял от рак веднага да си признава... :D :lol: :D
10.09.05
13:39
ми не е същатата работа
10.09.05
15:03
добре и ако зимам към година и ми стане нещо
Нe e заради това, а поради факта, че след 1 - 2 месеца спира да действа. А иначе всичко може да е вредно ;)
Сигурен съм, че само от храната приемате доста канцерогенни вещества, от тях трябва повече да се притеснявате, отколкото от креатина.
10.09.05
15:34
хаха и това са ми го казвали и преди когато си купих протеин и горе долу съм съгласен тогава ми дадоха примера със салама и че никой не знай на туй месо дали му има нещо или не
е в креатина има ли нещо канцерогенно
Значи аз като почнах креатина съм го пил по 5 грама на ден, без да зареждам и го пих 3-4 месеца. Като гледам не съм се разболял от рак. Според мене това са глупости ама никой не знае... Обаче това да не пробваш няква добвка(не говоря за анаболи), защото било вредно е чиста глупост. То даже живота е вреден за здравето! :) Така че пичага смело си купуваи и не се разколебавай от бабини глупости.
11.09.05
17:36
така и ще направя благодаря на всички
12.09.05
09:24
В някои изследвания в последно време се оказва, че прекомерното използване на креатин води до рак. Това не е напълно сигурно, но все пак не прекалявайте с дозата.
това е точния цитат и се има предвид че може да има проблем ако прекалиш със дозата а не ако го пиеш 2 години по 5 грама на ден така че не се притеснявай :wink:
ПС дори солта във големи количества е вредна