Проблем с краката

25.01.13
12:28

Здравейте !!! На 19 години съм ,84.7 кг,185см . Проблем с краката е силно казано , но пак е пречка и имам нужда от съвет : Целта ми е да направя тяло със широк гръб , рамене и ръце , а краката да са ми кльощави , но жилави . Знам , че много от вас са против слабите крака , но това е моят вкус и ще ви помоля да не пускате мнения с цел да ми го промените. Проблемът е следния - колената , бедрата и седалището са дебели . Предимно имам излишни мазнини около коляното (буквално) и бедрата .

Как да тренирам краката така , че да постигна желания резултат ( слаби , релефни крака ) , но да не изгубвам цялата си мускулна маса от кръста нагоре ?Разбирам , че тези мазнини ще се премахнат със кардио , но има ли начин да си запазя мускулната маса горе (даже да нараства) ?

Ето и една бърза снимка на краката ми

Благодаря на всички предварително (bow)

25.01.13
12:54

Липосукция, мой, липосукция ;)

Oбуваш 1 чувал за боклук докато тренираш горната част за да можеш да топиш долната. :P

25.01.13
13:53

Като се махнат космите също се намалява малко обиколката (wasntme)

25.01.13
14:03

4-5 Пъти седмично бавно ниско интензивно кардио на гладно сутрин, 30-40 минути ходене пеш с някакво допълнително тегло (2-3 кг.). Процесът е бавен но не се губи мускулна маса. От честото много продължително и високо интензивното кардио (до повръщане) се губи мускулна маса. Щом искаш краката да не хипертрофират избягвай да ги тренираш и избягвай мъртва тяга.
А за релефа като смъкнеш процента подкожни мазнини сам ще си изскочи.
И най-важното няма да стане (или поне не токова бързо) без подходящ за целта режим на хранене и почивка. Това е моето мнение. Не гарантирам че ще върши работа за теб но не пречи да опиташ.
Успех.

25.01.13
14:17

Как може да искаш “слаби крака”? Няма нищо по-хубаво от масивни мъжки бедра, постигнати с много тяга и клекове (h) !

Мнението беше редактирано от Kath на 25.01.13 14:17.

казано от Kath на 25.01.13, 14:17:

Как може да искаш “слаби крака”? Няма нищо по-хубаво от масивни мъжки бедра, постигнати с много тяга и клекове (h) !

Wife material (nlove5) 8-)

25.01.13
14:29

Направи големи бедра и големи прасци!Така коленете ще изглеждат тънки :)

25.01.13
15:43

https://www.google.bg/#hl=bg&tbo=d&output=search&sclient=psy-ab&q=skip+leg+day&oq=skip+leg&gs_l=hp.3.0.0j0i30l3.166.3980.0.5271.17.13.4.0.0.0.352.1455.10j2j0j1.13.0…0.0…1c.1.w4aAgYkIH3c&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.&bvm=bv.41524429,d.Yms&fp=6b1f821772afb51a&biw=1280&bih=656

O_O

Мнението беше редактирано от Deathwing на 25.01.13 15:43.

25.01.13
16:20

Нямаше ли по-подобаващи снимки? Това не е гепиме, хъх...

25.01.13
16:23

казано от Lora Alexandrova на 25.01.13, 16:20:

Нямаше ли по-подобаващи снимки? Това не е гепиме, хъх...

С тая снимка е вечен валат :D
И в bgmama даже (puke)

25.01.13
17:27

Непрекъснато идват хора с материали за темата “Бисери” :x

25.01.13
17:41

казано от Lachezar Tomov на 25.01.13, 17:27:

Точно ! Аз даже и предварително ги помолих да не се обаждат във горното ми мнение , но уви .... българинът в това е най - добър .

25.01.13
18:00

казано от Nikolai Petrov на 25.01.13, 17:41:

Точно ! Аз даже и предварително ги помолих да не се обаждат във горното ми мнение , но уви .... българинът в това е най - добър .

Имах предвид теб и всеки друг последовател на Джони Браво, който иска неестетично тяло за естетични функции. Няма по - важна част от краката за вид, който ходи изправен. Мисли дългосрочно за здравето си, а не само за забиването на момичета. Цялата ти сила започва от краката, ако щеш и 300кг от лежанка да имаш, като се сблъскаш с някой трътлест, дебелогъз юнак, ще се почувстваш, все едно те е прегазил валяк. А и аз не съм видял момичета, които да харесват хора с големи гърди и ръце и кльощави крака. Даже по - скоро се плашат от по-яките момчета. За жени да не говорим - за тях има по - важни критерии, на които да отговаряш, като това доколко си сериозен, отговорен, доколко ти пука за тях извън леглото и други светлосенки в картината на нещата. Сега по темата - тренирай си краката сериозно, яж повече белтъчини и по - малко калории и ще имаш стегнати, оформени крака, които няма да са нито дебели, нито грозни. Ако не ядеш много калории, няма да станат огромни, колкото и да клякаш. Ако станат, то имаш ген и ще се гордееш с тях след време, вярвай ми :)

Мнението беше редактирано от Lachezar Tomov на 25.01.13 18:02.

25.01.13
18:23

казано от Lachezar Tomov на 25.01.13, 18:00:

казано от Nikolai Petrov на 25.01.13, 17:41:

Имах предвид теб и всеки друг последовател на Джони Браво, който иска неестетично тяло за естетични функции. Няма по - важна част от краката за вид, който ходи изправен. Мисли дългосрочно за здравето си, а не само за забиването на момичета. Цялата ти сила започва от краката, ако щеш и 300кг от лежанка да имаш, като се сблъскаш с някой трътлест, дебелогъз юнак, ще се почувстваш, все едно те е прегазил валяк. А и аз не съм видял момичета, които да харесват хора с големи гърди и ръце и кльощави крака. Даже по - скоро се плашат от по-яките момчета. За жени да не говорим - за тях има по - важни критерии, на които да отговаряш, като това доколко си сериозен, отговорен, доколко ти пука за тях извън леглото и други светлосенки в картината на нещата. Сега по темата - тренирай си краката сериозно, яж повече белтъчини и по - малко калории и ще имаш стегнати, оформени крака, които няма да са нито дебели, нито грозни. Ако не ядеш много калории, няма да станат огромни, колкото и да клякаш. Ако станат, то имаш ген и ще се гордееш с тях след време, вярвай ми :)

Добре де , колко пъти трябваше да напиша и повтора , че това е моят вкус ??? Знаейки , че много хора се дразнят на такива като мен , очтиво помолих да се въздържите от такива мнения ! Това не е ли форум за да си помагаме ? И също така можете ли да си представите , че има хора със различни от вашите виждания за тяло ? Ти тръгна да ми обясняваш да мисля за здравето си и едва ли не ми даде напътствия в живота , а аз просто исках съвет за това как да имам ГАДНИ , ГРОЗНИ , КЛЪОЩАВИ , ДЖОНИ БРАВО крака ...

И все пак на малцинството в темата , които уважиха мнението ми и дадоха съвет - БЛАГОДАРЯ !

Мнението беше редактирано от Nikolai Petrov на 25.01.13 18:25.

25.01.13
19:50

казано от ScarSymmetry на 25.01.13, 13:30:

Oбуваш 1 чувал за боклук докато тренираш горната част за да можеш да топиш долната. :P

Действа, ДА. Аз имах дебел среден пръст на едната ръка, изрязах от една латексова ръкавица един пръст, сложих го, почнах да показвам среден пръст на всеки идиот и отслабна бе...

А ти, ако успееш да го постигнеш този резултат, ще дойде време и ще разбереш, че е голяма грешка, грозотия, трагедия и за присмех да имаш кльощави крака...

Иначе те съветвам да тренираш тежко - яки клекове, доизпомпвай с некви машини там, яж качествено и няма да загубиш нищо от горе, а краката ще ти станат стегнати и без мазно. Корема също :)

Нз, за кво си се засилил към тая глупост. Ако е заради момичета, послушай Kath.

Успех

Мнението беше редактирано от Дока на 25.01.13 19:52.

Carbohydrate

25.01.13
19:56

Намали вЪглехидратите и прави тренировка за горната част на тялото. Това е. Пий протеин. Гледай да не качваш килограми. Даже да сваляш по малко. Внимавай да не се изтощиш.

25.01.13
20:37

Ще ти кажа един интересен подход който може да ти допадне.Ако искаш релефни крака без да са обемисти направи така.Освен съвета за въглехидратите прави клекове с щанга,но тежки до 3 повторения.Така краката ти ще са силни и плътни,няма да са големи,няма да имаш проблем с качването в горната част на тялото и ще приличаш повече на бат Арни.За мене не е важно даса ти големи краката,не е нужно-важното е да са силни,защото 70% от силата на човешкото тяло идва от краката и кръста.Тъпо е да изглеждаш силен а да не си.

26.01.13
16:53

Еми освен да поотслабнеш, друг никакъв начин не виждам. Тоест кардио- бягане или колело. Чрез тия работи ще ти станат по оформени краката и не толкова обемисти. Иначе има доста пичове във фитнеса в който ходя аз, които не тренират за крака, и при въпроса ми- защо? Те ми отговарят, че им растат много бързо бедрата и не можели да си намерят подходящ размер дънки :D .
Иначе не знам за какво не се кефиш толкова на краката си (не хомо). И аз самият съм с по- големи бедра но си се кефя и си тренирам за крака. Но всеки е различен все пак, в преценката си и тн.
Иначе има и едни Muay Thai- ци които ги засичам на тренировки, те са треньори по този спорт. Забелязвам ги, че те са с по тънки но жилави крайници. Така че си зависи какво тренираш.

Нямаше ли връзка между нивата на хормони като естрогена например и точковото натрупване на мазнини в бедрата и задника?!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1