перки

09.09.05
22:17

тренирам от близо година и половина и имам сериозен проблем с изкарването на перките!
Другите мускулни групи ми варват сравнително добре!

В момента тренирам перките веднаж в седмицата понеделник:
1:набираниа 6ирок надхват!
2:Дарпане на срипец 6ироко отпред!
3:И едно упра6нение което честно казано ми е доста трудно да ви го обясня така че него ще го пропусна!Ако по наложително по на там 6те се опитам да го обясна!

тренирам перките изолирано!е

Приемам всичкикоито имат някаква идейа по вапроса!
Съобщението е модерирано.Моля прочетете Правилата.
raz-r

09.09.05
23:02

здр тренитаи тека една семица машини една седмица свободни тежести.
На скрипеца го прави зад врат ,или мешаи отпред одзад .
А аз лоста много го оважавам и там пак тека зад врад с дупалнителни тейести(широк хвад),сам си разбери по колко серии ше правиш не ти знам гена кав е и не мога да ти препорачам, но ти препорачвам това голяма работа ше стане гаранция за ефекта (упражнения има много попитаи някои от фитнеса ти НАПРЕДНАЛ и сам сигорен че ште ти обясни)

09.09.05
23:13

еми за тоя стаж не очаквай Гърба на Дориан ами продължавай по усърдно резултатите ще дойдат

09.09.05
23:13

ми не мисла че скипец зад врат ще ми издарпа перките!!

PR

09.09.05
23:31

Зарежи изолираните - давай със свободни тежести
чукчета със и без опора на гърдите !
гребане с дъблел - прав или на пейка

и едно по оформящо - гребане на скрипец

Прав е Джорджио - трябва време !

10.09.05
10:06

offtopic
пичове научете се да пишете на български бе  :D

10.09.05
15:30

мале чета и ви се чудя ако очаквате растеш само с едни и сачти опражнения или само свободни тежсти знаеш ли колко по красиво седят мусколи които се тренират разнообразно (а да не говоря за тяхната платност)
а за теб Flashburn имах предвит зад врат заштото това е супер упражнение няма да ти говоря празни прикаски,е тека само да се потиш,казвам това коет е испитано аз не препорачвам нешта които си немам и на идея  кво ше стане с теб,е тека просто да си давам коментари е тека както повечето тук.(от тук ти решаваш и си подбираш правионите упрайнения ,а от коментара ти разбрах че има оште да се учиш както повечето тук)

10.09.05
16:18

Дърпанията зад врат не са препоръчителни.
Набиране, гребане с щанга и тяга - от това ако не расте гърба, не знам от какво друго ще расте ;)

SP

10.09.05
18:12

Ей Хокс престани да пишеш глупости,ти самия питаш базови неща а ще съветваш другите,първо съм сигурен че нямаш и 2 години опит или поне не ти личи от писането ше имаш,на такива разбирачи като тебе много се нервя,не че аз разбирам но поне оставям истинските хора със опит в спорта да отговорят!!!!

10.09.05
18:38

[quote author=“Sparkito”]Ей Хокс престани да пишеш глупости,ти самия питаш базови неща а ще съветваш другите,първо съм сигурен че нямаш и 2 години опит или поне не ти личи от писането ше имаш,на такива разбирачи като тебе много се нервя,не че аз разбирам но поне оставям истинските хора със опит в спорта да отговорят!!!!

Sparkito хахаха оплаши ме ( от 4 год ми е става с тая ше стане пета), не м исе занимава с разбирачи штото много като вас има давам такава информация каквато трябва да дам ако тренирах с момчетата в зала ми трябва 1 месец да разбера тяхният ген и кам кое опражнение са скони да качван ,а съответно и храна.А ВИЕ ТУКА ПРЕПОРАЧВАМ ТИ ТОВА ПРЕПОРАЧВАМ ТИ ОНОВА КАК МОЙЕШ ДА ПРЕПОРАЧАШ НЕШТО КАТО НЕ ЗНАЕШ ЧОВЕКА ПРЕД ТЕБЕ БЕ(само по кила год височина ако се ориентирате и дажате “ПРЕПОРАКИ” браво). и не м идреме кви сте админи или тека нататак, 100% имате знания ,ама се самнявам дали сте учили за това ,и не м идреме не ми пука дали ше ме бамвате не аз не губя... аз от това и бес това си искарвам пари .
СПОКО НЕМА ДА ВИ ВЛИЗАМ ВЕЧЕ В ФОРУМА И ДА СЕ ДРАЗНЯ С ТАПИ ИСКАЗВАНИЯ АЕ ОСТАВЯМ ВИ ДА СЕ ПРАВИТЕ НА ПРОФЕСОРИ

SP

10.09.05
18:57

Ей Дрислио какъв инструктор си ти бе,само виж това:бе”с” Химикали работа не става
Ти първо си неграмотен,второ ти да препоръчваш химия разбирам колко си навътре в нещата,не ми се спори с такива като тебе..!!!!!
Един съвет:Научи се да пишеш на Български!

10.09.05
19:22

Sparkito буклук не седя секи дем пред клавиатурата бе за да пиша правилно ,млакни по добре или ми кажи от софия ли се да се видим и да ми кажеш “Ей Дрислио”в лицето
и химикали не значи химия бе прос си

SP

10.09.05
19:30

хаха мале аз няма какво да споря със такъв като тебе,ясно..няма значение то си пролича що за разбирач си,трай си там и не се обаждай там където си некомпетентен ясно..обърнахме темата на караница  не ми се занимава с такива като тебе!КРАЙ
П.С.модераторите да изтрият ненужното ако сметнат за правилно..
ИЗВИНЯВАМ се за държанието си на всички модератори но този тук не е за траене

LA

10.09.05
19:49

[quote author=“Xoks”]Sparkito буклук

0бида!Гориш! :twisted:  :twisted:  :twisted:

PR

10.09.05
20:43

Абе момчета защо се карате за глупости !
Всеки си има гледна точка и си казва мнението ,то затова е и форума !

Не се излагайте да се разправяте ,за глупости и да се обиждате за нищо!

10.09.05
23:23

Карате се за ебаси работите вместо да помогнете на човека с нещо на ЛС се обиждайте тука ли трябва

10.09.05
23:46

Sparkito - почива за 2 седмици
Xoks - 1 месец

При регистриране на втори никове наказанието ще се удължи и ще има бан по Ай ПИ!!

Простаци и “мъжаги” няма да толерираме!!

11.09.05
01:03

на него не му пука от бама цитат:”еи Sparkito ае да се видим да видим кои ква физика има и кои как ше говори ,ама в лицетода ми го кажеш а не като момиченцата по некви чатчета”                                                                                                 

мазниуга и на админите ше се мазни като момичеченцата

oT Xoks

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1