С миши стъпки към големи цели/Ина

Темата е заключена.
Прескочи до:

31.07.12
11:53

Много съм доволна от тренировката вчера, защото не бях тренирала почти 10 дни, а даже вдигнах килограмите
30.07.12
Гърди Лежанка @15 1 серии 12 2серии @20 10 повт
лежанка от наклон  3 *10 @15
флайс 3*10 @5 на ръка

Бицепс сгъване с лост 1*10 5 кг 2*10 10 кг 1*10 5 кг
сгъване от наклон 3*12 @2,5
Сгъване с подпряна ръка 4*8 @4
Корем 3 хипер серии 30 половинки, 15 повдигане на крака от лег и по 20 с 10 кг на страни
15 мин колело

150 кис.мляко с 3 л. ръжени ядки и ябълка
пастет от извара, топено сирене с домат и маслини
пастет с 2 парчета диня
след тренировката извара с лъжица шипково сладко
2 яйца, шунка, малко сирене и краставица

Бележки: Ще си купя везна от Джъмбо и почвам да меря

Вчера сготвих оризовите канелени бухти и в рецептата пише 5-6 с.л. оризово брашно, а на мен ми излезнаха поне 10, за да стане палачинкоподобна смес...млякото беше 3,6 вместо 4,5%, но едва ли само заради него се получи толкова рядко...Беше ми се доготвило доста и сготвих и риба на фурна и си нося днес за работа :)

Сутринта изядох 3 оризови бухти с мед и 50 гр шунка
пастет от извара и хумус с 1 пълнозърнесто блокче
риба, домати, блокче, хумус , маслини
общо 2 кафета с 100-150 пр. мляко, 3 ореха
голямо парче сьомга със салата и парче торта омаза нещата :)

Мнението беше редактирано от Inchester на 01.08.12 10:08.

01.08.12
17:31

01.08
шунка, сиренце
30 гр лешници, 200 кис. мляко
пангасиус, домат, краставица, 5 маслини, хумус
30гр. ядки
2 пълн. блокчета на едното топено сирене, а на др извара с хумус

следва тренировката :) Гръб и трицепс
Гръб
дърпане на вертикален скрипец с леко привеждане назад 3*8 @20
дърпане зад гръди
пред гърди
гребане с дъмбели 3*15 @4 на ръка

Трицепс
Разгъване зада глава @4 1*12 2*10
лост на лежака 3*12
френско 3*15 @5

25 вело с малко интервали

голяма купа салата селе и краставици със зехтинче и лимонов сок

02.08.12
07.30 100гр извара, ябълка, чаена мед и ч. какао с връх и всичко това в блендера
10.30 3 пълнозърнести блокчета намазани с хумус и 1 домат
2.00 пангасиус, домати, маслини
18.00 извара и кебапче
23.00 салата зеле

Мнението беше редактирано от Inchester на 03.08.12 08:45.

03.08.12
13:52

Днес 03.08.2012
Имам тренировка крака, но май, ще направя Бодирок бърза тренировка, защото ще ходя на РД

09.00-13.00 кафе с мляко - Обичам да си пия кафето с часове наред :)
10,00 ябълка и 1/2 кисело мляко
13.00 салатище със зеленчуци, извара, кашкавал, шунка и 2 кебапчета
16.30 шунка, извара, домат, айран

в 18 и 30 ще направя това http://www.youtube.com/watch?v=dqWcz3KgxZI&list=UUrd4Hfglr4EczsLXKdGvCLA&index=6&feature=plcp

и мисля и събота и неделя да си избера по едно Злолче за корем, дупе, крака главно

Мнението беше редактирано от Inchester на 03.08.12 17:26.

05.08.12
00:40

04.08
Доволна съм от себе си :) На РДто пих само едно малко и изядох една вилица торта :), а цял ден усещам мускулна треска от тренировката и особено м/у плешките. Такава мускулна треска не съм имала от лоста до сега.

Днес направих тази тренировка
http://www.youtube.com/watch?v=9yoQOcrjNQs&feature=bf_prev&list=UUrd4Hfglr4EczsLXKdGvCLA и като я свърших легнах на леглото да си почина малко и много пот се ля...
преди тренировката хапнах 2я и 1б с домати и сирене, след нея ябълка и после китайско- пиле с бамбук и гъби и много вода :)

05.08.12
15:45

05.08
Днес закуската беше 2 палаìнки всяка с по 1 белтък и 2-3 суп.л. овесени трици и малко прясно мляко, които запекох с шунка кашкавал и домати
кафе с мляко

Тренировка www.youtube.com/watch?v=re9qkSoucdg&feature=BFa&list=UUrd4Hfglr4EczsLXKdGvCLA

яйце и белтък, шунка, сирене
сельотка, чушка със зеленчуци, огретен от тиквички, домашна торта...

Мнението беше редактирано от Inchester на 06.08.12 16:25.

06.08.12
16:37

06.08.2012
Този ден ми излетя направо :)
Нектарина и 3 реда шоколад с разхлабително (giggle)
домат от градината на тате, 70 гр. шунка, 70 извара, 8 маслини, 1 пълнозърнесто блокче
3 пълн. блокчета с крема сирене, шунка и краставиця и още 2 реда шоколад

Сега тр да си харесам някоя тренировка на Зузана, защото ще ходя на семинар и няма да има време за редовна във фитнеса, но БодиРок тренировките съм доволна доста. Като приключа някое предисвикателство съм без сили, течаща и почивам 10-15 мин. преди банята, а краката и ръцете ми се зачервяват. Мислех си, че щом са толкова кратички могат да се правят сутрин преди работа, но за сега ще пропусна :) докато посвикна

#20 ще е тренировката довечера :)

Мнението беше редактирано от Inchester на 06.08.12 17:44.

07.08.12
08:58

Нямаше тренировка вчера.
Бях на една гуру беседа вчера с медитация https://www.facebook.com/events/181554025310040/?notif_t=plan_user_invited и после малко в парка. Прибрах се умислена и уморена. Не ми се и прибираше.

Закуска- пълнозърнеста филия с фъстъчено масло и мед и 1 праскова обелена (мъхът не ми понася)
кафе с мляко
салата със 100 гр извара, шунка, маслини, 1на сладка
пълн. блокче с топено сирене и шунка
2 яйца и белтък със зелева салата

Тренировка от Боди рок, която тр да е вчера
зелева салата и сиренце

08.08
диня, кафе с мляко
руло стефани, салата с извара и парче хляб от овесени трици
извара, домати, краставици
Тренировка за гърди, бицепс и корем

после като ме подгони един глад...1на мекичка със сирене, зелен боб с пиле, малко огретен, сладолед

Мнението беше редактирано от Inchester на 09.08.12 11:31.

09.08.12
17:31

09.08.2012
кисело мляко с овесени ядки, ядки и с. плодове
2 домата, грах, кашкавал, извара
50гр бадеми
1 домат, грах, извара, кашкавал
горно бутче и крилце на фурна и салатаа

10.08
цял шоколад с подсладител
домат, извара, кашкавал, сирене, грахче
кафе с мляко

Мнението беше редактирано от Inchester на 10.08.12 16:06.

13.08.12
11:00

12.08.2012
закуска- палачинка с яйце, овесени трици, пр. мляко. После я намазах с пасте, който беше много гаден и наредих доматки
2 супи с пиле и зелен боб
Зузана #19 http://www.youtube.com/watch?v=Reku3SknC-4 Пистолети не мога да правя и затова си сложих стол, на който да сядам, но въпреки това имам усезаема мускулна треска, която сигурно ще се засили утре.

п.с. 14.08 Мускулната треска на краката и дупето е доста силна. Тази 19та тренировка на Зузана е брутална. Модифицирах си упражнения и пак ме натовари супер много.

бисквити белвита
фрапе
2 кюфтета и малко пилешка кавърма

13.08.12
закуска- парче домашна баница и 3 бонбона
50гр бадеми
краставица, извара, леща
домати,извара, сирене

тренировка- гръб и трицепс
общо взето почти всички упр. бяха 3 серии по 10 повторения
Лежанка @20
наклонена лежанка @15
флайс @5
зад глава за трицепс @4
кофички
с лоста на лежанка

след тренировката вечеря наденица, яйце, салата

после РД понеделнишко излизане - космополитън и 2 уийскита с кола... Щях да пия едно малко, но не се получи.

14.08
Днес станах и изядох една суха паста, която беше много неприятна, ябълка
овесени ядки с плодове и ядки и кисело мляко
обяд- домати, пица с блат кайма :)))))))))))))) 2 пълн. блокчета с топено сирене

Мнението беше редактирано от Inchester на 14.08.12 13:05.

15.08.12
14:26

14.08.2012
преди да си тръгна от работа хапнах малко извара  стопено сирене
вечеря салата зеле с 1 яйце и половин наденица

Днес
кисело мляко, 2 л. ръжени ядки, малко грозде, 3 бонбона
обяд - скумрия, домати, 3 пълнозърнести блокчета с топено сирене
после ще си доям изварата с 1 домат

Ще има тренировка за гръб и бицепс + кардио
след тренировката пак ще е скумрия или риба тон :)

17.08.12
11:31

Тренирах гръбчето, но си намалих тежестите, за да правя повече упражнения, защото с 20ките едва стигам до осем, а сега правих с @15 по 12-14 повторения. Не знам дали е  нормално предмишниците да ми се напрягат толкова. Правих и бицепс, но наистина не е същото като да го тренираш след гърди! и не си напр всички упражнения.

После направих нещо като ХИИТ на колелото с 3 интервала по 20 секунди и това ме изцеди до край

вечеря- вместо рибка- 3 кюфтета със салатка

Вчера приятелят ми имаше РД и чийтнах с китайско, а днес пак няма тренировка, защото ще се вдига парти в къщи :)
закуска 4 сливи и 2 пълнозърнести блокчета с извара и шунка

21.08.12
09:48

:) Da се отчета :)
Малко нередовно влизам, но месецът си е нередовен. Много приятели дойдоха от чужбина, братовчедка ми също пристигна за 2 месеца. В работата има много напрежение. Замествах 2 седмици. Приятеля ми имаше РД и празнувахме 2 дни.
Общо взето нямам много време за трениране и вчера и онзи ден злолвах за 10 минути...
Септември чакам всичко да се успокои. Тогава ще имам очни в университета. Май не съм се похвалила, че ще уча задочно Биотехнологии в СУ и нямам търпение вече да почна :)

С храната още експериментирам. Понякога не закусвам, но съм много гладна и ям на третия час. Днес закусих стабилно и искам да видя ще ми се намали ли апетита за вечерта :)

08.01.13
11:30

Честита нова година на всички :)

Не съм тренирала редовно от края на август. Един-два пъти седмично правя разни домашни тренировки, но не съм влязла в ритъм.
Разпуснала съм се. Качила съм килограми. Скоро ще видя мерките, но още не смея да си ги измеря...
Опитвам се лека по - лека да вляза в ритъм.

От 00.00 на 01.01 не съм яла никаква захар и джънк и ще се постарая да остане така поне 1 месец. Проблемът е, че преди това ядях сладко всеки ден по малко - я един бонбон, шоколад с подсладител или обикновен и не можех да се контролирам въобще, от което изпитвах страшна вина, а и мислех постоянно за храна, колко часа са минали...

Целите ми сега са:
1. Да прекъсна порочната връзка със сладкото
2. Да си вкарам тренировките в ред
3. Качване на мускулна маса и сваляне на подкожни мазнини

Някъде бъркам сериозно, но не мога да разбера къде. Опитвам със закуска, без закуска, съответно с различни видове закуски- по-мазна, по- белтъчна, по-въглехидратна. Правя си разни експерименти, но не мога да напипам още правия път.

Ендоморф съм и свалям с гоооляма мъка и много пот.

Харесах си следната тренировка за начало http://www.bb-team.org/workout/4370_sistema-za-konditsiya-ili-otslabvane-pri-dami

Малко съм я моделирала, защото е в домашни условия.

Много искам да се науча да си планирам храненето правилно.

07.01
Ден А
• 1. Загрявка 3 мин. кардио + 2 мин на стави
• 2. Загряващи серии 1 х 10 за всяко първо движение за мускулна група;
• 3. Клек с дъмбели  3 х 20 клека (пълен клек) с 6кг
• 4.  Гребане 3*10 ; @5
• 5.  флайс 3 х 12 повторения;@3
• 7. Глутеус мост в комбинация 3 серии 20 повторения.
• 8. Повдигане на коленете от лег - 3 х 10
• 9. Двойна серия Чуково бицепсово сгъване с дъмбели 3*10 @2
• 10. Пуш-преса с дъмбели - 2-3 х10 @2
• 11. Кик-бек с дъмбели 2-3 х 10@2
• 12. 10-20 мин. ХИИТ от фитнесблендера

Храната беше: 1 голяма ябълка със 150гр кисело мляко
2 кюфтета със зелева салата и сирене
100гр кисело мляко с малка ябълка и лъжица трици
Тренировка
извара 100 гр.
пилежко бутче и много зелева салата.

09.01.13
13:25

Вчера ми се поду корема, заради експеримент по обяд с някаква манджа с кюфтета и картофи.
закуска - кисело мляко с портокал
следобедна - 150 гр. шунка със топено сирене
вечеря - 1 телешко кюфте и салата зеле
тренировка час и половина след това ZWOW 365. Последната тренировка на Зузана от  миналата година. Малко я модифицирах на моменти, защото бърпитата бяха прекалено много за моите възможности :) иии след тренировката - чаена лъжица мед и по леглата :)

Успех с новите цели. Относно сладкото може да пробваш нашия метод. Да отброяваш дните без сладко с червени номера, мотивира особено ако си постигнал 10 дни и не искаш да започваш отначало примерно :)

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 09.01.13 23:53.

10.01.13
12:19

казано от Ивчето Пивчето на 09.01.13, 23:53:

Успех с новите цели. Относно сладкото може да пробваш нашия метод. Да отброяваш дните без сладко с червени номера, мотивира особено ако си постигнал 10 дни и не искаш да започваш отначало примерно :)

Само да се сдобия с календар и почвам :) Днес стават точно 10 дни без захар. Не ми се вярваше, че ще го постигна, но факт. Стават и 10 дни без твърд алкохол. Само червено домашно вино съм пила. :)

Вчера тренировката беше 40 мин. цяло тяло. През форума на бгмама си я намерих и свалих. Те си имат една тема за дамите, трениращи в домашни условия.

Какво хапнах:
З кюфте със салата
З 2 портокал
О 2 кюфтета със салата и 50гр сирене
СлЗ шунка с топено сирене и ябълка

Тренировка
150 гр дробчета, салата и 50 гр. сирене

Всеки ден пия кафе с мляко сутрин.

Днес съм на хороскоп при една дама, която ми я препоръчаха мои приятелки. Била страшна терца. Нямам търпение да отида вече :)

11.01.13
10:57

:) Вчера бях на хороскоп и беше много готино.

З: купичка зрял боб
З 2: порткал
О: Кюфтета (станала съм чудовището на кюфтетата)
З 3: ябълка с кисело мляко, 1/2 наденица, 40 грама бадеми
В: чоплих от едни запечени картофи пилешкото и пуешкото месо и чаша кола лайт шит :) и нещо ми се поду коремчето

В 22 часа ето този ХИИТ от блендера http://www.fitnessblender.com/v/exercise-detail/When-I-Say-Jump-HIIT-Total-Body-Toning-and-HIIT-Cardio-Workout/e1/

Дано продължавам да съм така сериозна :) имам си всеки ден стабилна мускулна треска на различни мускулни групи.

Мнението беше редактирано от Inchester на 11.01.13 11:34.

Т. Тодорова

11.01.13
15:22

Готска тренировка , ще я пробвам :) Мацката има като моите маратонки , хех (giggle)

13.01.13
13:14

:) Изпотяваща беше тренировката.

В петък нямаше тренировка. Храната беше добре.

12.01.2013
яйца, филия с фъст. маско и мед и една суха паста
скумрия със салата
Тренировката беше много хард. http://www.fitnessblender.com/v/exercise-detail/Epic-1000-Calorie-Workout-at-Home-Total-Body-HIIT-plus-Cardio-Strength-Training-Stretching/e2/ Направих я  без последната част за корем и после бях дроб като следващото хранене :)

дробчета със салата

и вечерта пих бърбан, ядох торта, баница, имаше фондю със сирене... Голям чийт беше
от днес пак в ритъм и без сладко

Идеята ми първоначално беше да си хвана някоя фитнес програма, но ми е много по-интересно всеки път да правя нещо ново и различно и свикнах да гледам някой как прави упражненията успоредно с мен.

14.01.13
12:48

Ставане в 10
изпит 2 часа
у дома в 13 часа
Неделята продължи да ми поднася баници на закуска и на вечеря.

Трябваше да има тренировка, но заспах по обяд и се събудих в 18 часа.

Отидох на гости и трябваше да избирам м/у- пълнени чушки, баница и торта... от тортата не ядох

Днес отказах и израелски бонбони :)

Довечера ще си спретна една йога  и нямам търпение

Мнението беше редактирано от Inchester на 14.01.13 12:50.

14.01.13
20:43

14.01

Получих финансово признание в работата и потупване по рамото (rock)

кафе с мляко
100 гр. кисело мляко и портокал
пилешко бутче, салата и 20гр. лютеница
200 гр.кисело мляко, ябълка, 3 с.л. трици и не устоях на един бонбон
Тренировка - модифицирах малко от тук и от на Ивчето
5 мин. тичане на място и разгряване на стави и комплекси:
Напади 3х20 @2+ Лицева опора от колене
Гребане с дъмбели 3х10 @5+ Плие 3х30 @5
С дъмбели напред 3х10 @2+ дъмбели настрани 3х10 @2
20 минути йога

вечеря - дробчета, салата, сирене
Купих си мин седмица 1 кг. дробчета и още ги дъвча, защото няма кой друг да ги яде :)

15.01.13
16:24

Ако имам подобни дискове 5 и 10 кг мога ли да ги ползвам вместо пудовка?

16.01.13
10:26

15.01.2012

3 часа овър тайм в работата...
без тренировка

сутринта- 2 палачинки с белтъци, пр. мляко и трици, намазани с мед, сусамов тахан и кокосови стърготини
кафе с мляко
кюфтета, зеле, топено сирене и 1 л. лютеница
кисело мляко, трици, портокал и ябълка

Вечерта на гости -  червено вино, една салата с млени домати, сирене, лук; спанак със сирене и яйца; свинско с кис. кр. и доматен сос; бонбон от Холандия ;)

Размисли: С по-малко въглехидрати се чувствам по-добре и успях да си намаля храненията на 4 от 5-6, което е доста по-практично за мен. :)

16.01.13
22:12

16.01.2012
Тренировката днес - преди лягане, 2 часа след доволна вечеря:
http://www.fitnessblender.com/v/exercise-detail/Double-Kettlebell-Workout-30-Minute-Kettlebell-Training-Routine/c6/
http://www.fitnessblender.com/v/exercise-detail/Fat-Burning-Low-Impact-Cardio-Workout-at-Home-Recovery-Cardio-Training/e8/

На тренировката сменях тежести по 3кг и 5 в зависимост от упражнението, а упражнението със ски клека и замахването на пед и на зад с гири не му хванах точно техниката и го прекъсвах.

А през деня- пак натоварено в работата и гледах като изтребител. Едва не изпих трето кафе.

Закуска- палачинка с трици, намазана с тахан, мед, кокосови стърготини
портокал
кюфтета, картоф, зеле
1/2 кисело мляко, ябълка, лъжица мед, трици, 50 гр фъстъци
гюведже с кайма, сирене, 2 яйца, домати, лук, салата и малко катък
:) Без джънк и сладко :)

17.01.13
17:54

Днес оцапах пейзаха... Повече няма да се хваля
Закуска - филия с кайма; сусамов тахан с мед; едно кексче, 1 бонбон
Обяд- кърначе със салата и малко топено сирене
ябълка с 1/2 мляко и трици
Вечерята ще е - яйца, сирене и салата

Хубавото е, че можеше да оцапам пейзаха още много, а не го направих :)
Имаше 3ма именници и 1 рд

После ще си направя някое хиитче и по леглата
http://www.fitnessblender.com/v/exercise-detail/Fitness-Blender-Cardio-HIIT-Workout/ac/
20 минути йога

Бях много гладна и изядох и една палачинка с чена л. мед и тахан.

Утре сутрин съм на изпит...

Мнението беше редактирано от Inchester на 17.01.13 22:55.

18.01.13
14:07

18.01

:) Изпитът мина горе-долу добре. Беше доста труден. Във вторник ще знам резила какъв е :)

Закусих оообилно.
Пак си направих моите палачинки. Винаги ги правя по един и същи начин- с 1 яйце или само белтък, мъничко прясно мляко, и лъжица и половина овесени трици.
Понякога я ям като пица, понякога на рулце, а си мисля някой път да направя торта от палачинки.
Освен това си ги правя и солени и сладки, ммм
Сутринта едната беше с малко катък, сиренце и шунка, а другата с мед, тахан и кокосови стърготини + кафе с мляко
Обяд - кюфтета със салата и 1/2 пфх
кафе с мляко

Довечера ще се отдадем на творчество с мацките. Организираме си лъркшопчета с различна тематика :) Днес ще са някакви брошки и други бижута. Ще си хапваме салати, но ще има и твърдо :)

20.01.13
17:24

20.01

Да се отчета за вчера и днес
Вчера правих Злол 52, а днес 33
Имам сила за малко йога, но имам и семейни ангажименти :( и до сега гледах Джанго, а той се оказа суупер дълъг филми неусетно заплануваното време се смали. До обяд бях на английски. На 3ти февр. ми е тестът и после ще съм волна пипируда :)
Храната вчера не беше на 6, днес е по-добре. Сега надявам се на вечерята да няма само въглени :)...и ще удържа на изкушаващата торта, защото иначе за какво съм се потила да му се невиди!

22.01.13
12:39

:) Вчера (21,01) всичко беше по план.
Закуска - палачинка с телешко саламче и сирене
2ра- фъстъци
Обяд- Пилешко филе със салата
следобедна- 1/3 кисело мляко, портокал и малко пилешко филе
Вечеря - 2 яйца, сирене, салата

Тренировка след вечерята - http://www.fitnessblender.com/v/exercise-detail/Fitness-Blender-Total-Body-Barre-Workout-39-Minute-Barre-Workout-Video/c4/
2 рунда от 14 упражнения, но главно натоварваха долна част.

Днес ми е първи ден от МЦ, тресе ме, боли ме, а по принцип въобще нямам оплаквания :(
Довечера мислех да Хиитна, но в краен случай, може да е тренировка за горна част.

23.01.13
09:52

22,01

Нямаше тренировка. Един мързелив и дълъг ден...
закуска - 2 палачинки-една солена и една сладка
ябълка
кюфтета със зеле
портокал с 1/2 кисело мляко, фъстъци
вечеря - кюфтета, сирене, зелена салата, 1 сладка, 3 чипсчета, 1 парче шпколад, 1 грейпфрут- това в продължение на 3-4 часа :)

23.01.13
15:37

23.01.2013

З: пфл с фъстъчено масло, мед, ябълка
З-2: половин полуфабрикатна баница...
О: скумрия със салата
З-3: ще е кисело мляко и шунка (хахаха, това има)
В: съм я решила - пастет от извара и варени яйца и салатка (стана много вкусно- моркови,ряпа, настъргани сварени яйца, сиренце, извара, малко чеснов сос, лимон,ммм)

за тренировка си харесах една в чужд дневник, която е 30 минути цяло тяло с гирички + табата или ХИИТ

”Лирическо отклонение”:  Колко хубаво е времето на вън трети пореден ден. Колко хубаво усещам мускулна треска по задната час на бедрата, мммда. Явно съм събрала малко витамин Д тези дни и настроението е повишено. Толкова ми е пролетно, че ми идва да изкарам цветята на балкона :) и колко е приятно сутрин като излезеш за работа и вдишаш свежестта.
Това е най-любимият ми сезон. Така се вдъхновявам от него... нищо, че още не е почнал, но ме обзема едно чувство, винаги, че предстоят страхотни неща, че мога да повдигна планини, че мога да мечтая на воля и по-смело, за по-големи неща. Много красив сезон. (inlove)(F)

п.с.
това беше тренировката http://www.youtube.com/watch?v=LTJesxB1aZY

Мнението беше редактирано от Inchester на 23.01.13 21:58.

24.01.13
20:33

24.01
Тренировката днес :) http://www.fitnessblender.com/v/exercise-detail/Lower-Body-Tabata-Workout-HIIT-Workout-to-Burn-Belly-Fat-Tone-Glutes-Thighs/au/  обачеее, само 1 рунд, защото ми се разказа играта на бедрата и после http://www.fitnessblender.com/v/exercise-detail/Yoga-Cardio-Blend-Yoga-Inspired-Cardio-Workout/e0/  с леки модификации и въобще не е трудност 3 от 5 :)

Храната беше:
1 и 1/2 пфх с мед и фъстъчено масло
риба със салата
80гр. фъстъци
портокал 1/2 кисело мляко, 2 лъжици овесени ядки

Тренировка

Вечерята ще е салата, яйца, извара като вчера, защото доста ми хареса.

Бележки: храната ми по дни доста си прилича, но честно казано това не ми пречи и дори бих си сготвила за 5 дни поред едно и също да ям поне за в работата, защото с тези кюфтета на обяд всеки ден...Днес в офиса пак имаше 10 кутии бонбонии и не ядох, но пих чаша кола лайт, което нз дали е по-добре. Обядът не ме засити и фъстъците ги ядох 2 часа след него. Като цяло искам храненията по-някакъв начин да ме засищат поне за 3-4 часа.

Малко съм разочарована от новото начало, защото днес исках да си обуя едни панталони, които едва закопчавам, но закопчавам принципно! и не успях. Стана ми супер тъпо (dull) и пак почнах да чета книги за храненето, за хормоните и колкото повече чета толкова по-зле става. Вкарах се в някакви филми за лептинова резистентност и конфортната зона на тялото. Авторът на книгата препоръчва пиене на някакво лекарство, което влияе на пролактина и вършело чудесна работа срещу понижаване на лептина като стимулира рецепторите в мозъка...даже пгледнах колко струва това лекарство...(envy) не знам какво да мисля и какво да правя.
Ако някой има мнение по въпроса с това или по друг въпрос свързан с тренировките и храненето ми ще съм благодарна да го чуя каквото и да е то.

Спокойно иска  се време, за да видиш резултат. Не се отчайвай, все още си в началото. Докато изчистиш храната се иска време. Просто бъди мотивирана и запази желанието за промяна и резултатите ще дойдат.

25.01.13
14:54

казано от Ивчето Пивчето на 25.01.13, 09:55:

Спокойно иска  се време, за да видиш резултат. Не се отчайвай, все още си в началото. Докато изчистиш храната се иска време. Просто бъди мотивирана и запази желанието за промяна и резултатите ще дойдат.

Не знам как да я изчистя тая храна... кое е по-малко ,кое е  повече. Като се задълбая много и почвам да мисля само за храна, за часове, постоянно да съм гладна. Пробвам 10 вида закуски. Не ям никакви картофи, ориз от сума време. Газирано само с твърд алкохол, а твърд алкохол за този месец съм пила само 2 пъти, което е постижение. Звучи малко като, че съм алкохоличка, но в моята среда се пие всеки уикенд... :( лятото особено много се пие, менти, джинове, бири, бири, бири.

Рано е да искам големи резултати, но в крайна сметка те мотивират и липсата им те кара да се чувстваш зле.

План за действие:
1. Хубавичко да се погрижа за хранителния режим.
2. Да започна да си приготвям и нося храна от вкъщи.
3. Да успея да направя една истинска лицева опора. 
4. Естествено, тренировките по никакъв начин не ги изключвам :)

и ще започна още днес със задача 1.

25.01.13
16:26

Храненето е зле и тренировка няма да има
2 яйца и 50 гр сирене + филия с фъст. масло и мед, 2 сладки, 1 бонбон
обяд - шницел (пържен, мазен) + зеле и моркови салата
2 кафета с мляко

Постави си, малки цели като за начало. Примерно 10 дни без сладко, за 1 седмица да имаш 4 тренировки и т.н  Изготви си някакъв тренировъчен режим, за да имаш мотивация да го спазваш. Пък храната, ще я подобриш. Знаеш ли какво примерно мен ми се яде сладко, като са ми малко ккал в менюто. Тогава имам нужда от въглехидрати  и ме гони все глад за сладко. Пробвай да смяташ калорийте, да видиш поне около колко се въртиш просто ориентировъчно, не е задължително да мериш  и изчисляваш стриктно :)

27.01.13
15:59

26.01.2013
една сладка и една солена палачинка
листа от салата айсберг, намазани с топено сирене и шунка
Тренировка - Кардиот от Инсанити
силта айсберг с извара и шунка
салата с айсберг, морков, риба тон, яйца

27.01
2 палачинки солена и сладка
ябълка, три кюфтета, шунка и малко топено сирене

Тренировка
http://www.fitnessblender.com/v/exercise-detail/5x5x5-Pulse-Workout-Upper-Body-Workout/al/
http://www.fitnessblender.com/v/exercise-detail/Toning-Lower-Back-Workout-Routine-Best-Lower-Back-Exercises-at-Home/e9/
http://www.fitnessblender.com/v/exercise-detail/Cardio-Abs-and-Obliques-Workout-Adios-Love-Handles-Bye-Bye-Belly-Fat/ca/

после съм на вечеря и нз какво ще има.

27.01.13
16:06

казано от Ивчето Пивчето на 27.01.13, 00:40:

Постави си, малки цели като за начало. Примерно 10 дни без сладко, за 1 седмица да имаш 4 тренировки и т.н  Изготви си някакъв тренировъчен режим, за да имаш мотивация да го спазваш. Пък храната, ще я подобриш. Знаеш ли какво примерно мен ми се яде сладко, като са ми малко ккал в менюто. Тогава имам нужда от въглехидрати  и ме гони все глад за сладко. Пробвай да смяташ калорийте, да видиш поне около колко се въртиш просто ориентировъчно, не е задължително да мериш  и изчисляваш стриктно :)

Ивче, аз вече ги постигнах 10те дни без сладко и си беше личен рекорд. Сега сладкото ми е главно лъжица мед сутрин и плод след обяд. Тренировките гледам да са ми 4-5-6 седмично. Колкото повече толкова по-добре.Гледам да има някаква последователност. Вчера беше кардио. Днес ще е горна част на тялото, кръстче, корем и уж малко кардио. Утре ще направя долна част на тялото и час йога. Няма да тренирам само когато имам уговорка за излизане вечер, което е 1-2 пъти седмично.
Ще почна да пресмятам тук калории  пак. Пише ми, че ОКБ ми е около 1400. Много ми се струват.
За съжаление напоследък месото ми идва повече на бюджета :(

В смисъл, за да влезнеш в ред. Си поставяш малки цели, които да градят навик. Поне аз така успях да постигна някой работи. Мисля, че е много практично. Понякога не винаги ми се получава, но това не пречи да опитвам. Дам и мен това месо ми тежи на бюджета, честно казано добре,че е тате да ми праща все ми намира домашно не купувано. Нещата,ще се наредят. :) Мисля, че се справиш добре. Пък и важното е да си редовна, и не се отказвай като няма резултат.

29.01.13
11:14

О, не, Ивче. Няма да се откажа със сигурност :) Чувствам се много по-пълноценно така и силна, ако щеш (нищо, че тренирам с 3кг, хахаха). Кой е като теб да си хапва истинско месо, чудесно. Моят баща гледа кокошки и ми дава кори с яйца, но сега не им е сезон на кокошчиците за снасяне.

Вчера бях цял ден на очни. Не тренирах. Усетих, че имам нужда от възстановяване.
Храна: 2 палачинки-солена и сладка
2 кебапчета със 100гр снежанка
2 мандарини+пълнозърнест бейк роус
Вечеря - детски кренвирш, 2 яйца, забърках едно гуакамоле :) и айсберг салата с морков
после малко фъстъчки. Те са малко като семките зарибяващи и ми подуха корема.

Днес 29,01
2 палачинки- сладка и солена
обядът ще е кюфтета със салата
взела съм си пълнозърнести блокчета и понеже тренировката ще ми е след работа ще ги хапна преди да тръгна с шунка в/у тях
Вечерята ще е пил. бутче със салатка

иии трябва да си избера тренировка

30.01.13
08:57

Вчера тренировката беше:
http://www.youtube.com/watch?v=RRDtQ7Zmp6c

Уж правя доста кардио, а коремът си седи. Не го тренирам много, защото все чета, че не е важно само коремни, за да се стопят мазнините там, ама явно си е важно.
След вечерята пак хапнах малко фъстъчки.

Днес:
2 палачинки-солена и сладка и 40 грама шоколад с подсладител.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1