проблем с ръцете естествено :)

11.09.05
14:50

здравейте чета отдавна форума но чак сега пускам тема
моите размери са ръце 38.5см гръдна 115см тежа 77кг и съм висок 1.75м на 21 съм
тренирам гръб и задно рамо в 1 ден гърди и средно рамо в 1 ден и ръце пак в 1 ден като наблягам на ръцете
проблема е че на ръцете нямам никакъв растеж(3мм ако се броят за растеж) от 2 месеца насам сила не се оплаквам мисла 4е е добре 110кг лег без никакви химикали протеини витамини и глупости
защо не ми растат ръцете? пробвал съм кви ли не упражнения

11.09.05
14:57

Дай повече инфо.Хран. режим, програма .... така на слука не става.

11.09.05
15:12

ми значи хранителен режим е минимален прием на мазнини и доста месо ?!
програмата ми е
1 ден
гърди:
1 средна част 8серии по 6-7 повторения с щанга
2 горна част 4с по 8 с дъмбели
3 флайс или пек дек 3-4 с по 10
рамо:
1 повдигане на дъмбели встрани 4с по 9-10
2 дърпане на долен скрипец с една ръка(пак за средно рамо)

2 ден
почивка

3 ден
гръб:
1 набиране с широк хват 4с по 10
2 гребане с щанга през лежанка(демек легнал съм на наклонена лежанка и дърпам отдолу  :oops:  )
3 придърпване на вертикален скрипец(лодка) с тесен хват
4 гребане с дъмбел
задно рамо:
1 повдигане на дъмбели назад или на уред за задно рамо 4с по 10

4 ден
почивка

5 ден
ръце:
трицепс
1 лежанка с тесен хват 4 по 9-10
2 разгъване скрипец  надолу 4 по 9-10
3 разгъване на дъмбел зад врат или разгъване на скрипец надолу с 1 ръка с въже нали 4 по 9-10
бицепс
1 прав с права щанга или крива 4 по 9-10
2 скотово 4 по 9-10
3 концентрирано или чукове от седнало положение 4 по 9-10

да се има предвид че сменявам упражненията за ръце по честичко но все пак това са тези които най често права

11.09.05
16:26

Не виждам крака в сплита ти ?Или и ти си имаш?Както и да е според мен може да махнеш 1 упр за трицепс.По 10-12 серии са предостатъчни.Даже и по-молко може да правиш (8-10).

11.09.05
17:06

Свали упражненията на 3 серии като починеш предварително 1-2 седмици

11.09.05
17:17

пробвай да намалиш повторенията на 5-6 като значително увеличиш работната тежест,гледам правиш по 10на повторения,пробвай 5-6 на 85% от макс.

11.09.05
18:13

да и аз си имам крака  :lol:  всъщност не искам да права крака защото немам и време и най вече защото така съм решил T-BiRD искам да се развия от кръста нагоре все пак пропорция търса

djgorgio-ASTOR какво значи да почина вобще ли да не тренирам имаш предвид ?

murdera пробвал съм да намала повторенията но не мога да се “напомпам”

мерси на всички за отговорите!

11.09.05
18:43

[quote author=“ILIA”]

пробвал съм да намала повторенията но не мога да се “напомпам”

Хм ами тогава за всеки мускул прави по една загряваща серия с по малко килограми и повече повторения , за да се “напомпи” мускула
с кръв и след това сложи повече килца и веднага ще можеш да намалиш повторенията

по-здрави !

11.09.05
18:53

[quote author=“ILIA”]djgorgio-ASTOR какво значи да почина вобще ли да не тренирам имаш предвид ?

Как можа да си го помислиш това ?
Мисля че си претренирал с тези 4 серии за МГ казах ти да починеш седмица две за да се въстановят и да почнеш да правиш по 3 серии за МГ много са ти 4

11.09.05
18:59

ILIA написа:
djgorgio-ASTOR какво значи да почина вобще ли да не тренирам имаш предвид ?

Как можа да си го помислиш това ?
Мисля че си претренирал с тези 4 серии за МГ казах ти да починеш седмица две за да се въстановят и да почнеш да правиш по 3 серии за МГ много са ти 4

небе 4овек !
как да почивам ? по точно кажи  кво да промена ? тия 2 седмици по 3 серии ли имаш предвид да права ?

11.09.05
19:03

Абе намали серийте бе човек това ти казвам какво е това 8 серии за гърди  :roll:  това и аз не го правя почини 2 седмици пълна почивка и прави по нормално програма че тази твоята не е добра при ББ не важи колкото повече тренираш толкова повече мускули ще имаш това го забрави

11.09.05
19:38

EAD твоя съвет много ми хареса
съвети от тоя тип търса такива малки нещица подробностите  :wink:

11.09.05
20:14

[quote author=“ILIA”]
murdera пробвал съм да намала повторенията но не мога да се “напомпам”

мерси на всички за отговорите!

Напомпването не е белег за растеж, то е вторична реакция на натоварването.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1