11.09.05
14:50
здравейте чета отдавна форума но чак сега пускам тема
моите размери са ръце 38.5см гръдна 115см тежа 77кг и съм висок 1.75м на 21 съм
тренирам гръб и задно рамо в 1 ден гърди и средно рамо в 1 ден и ръце пак в 1 ден като наблягам на ръцете
проблема е че на ръцете нямам никакъв растеж(3мм ако се броят за растеж) от 2 месеца насам сила не се оплаквам мисла 4е е добре 110кг лег без никакви химикали протеини витамини и глупости
защо не ми растат ръцете? пробвал съм кви ли не упражнения
11.09.05
14:57
Дай повече инфо.Хран. режим, програма .... така на слука не става.
ми значи хранителен режим е минимален прием на мазнини и доста месо ?!
програмата ми е
1 ден
гърди:
1 средна част 8серии по 6-7 повторения с щанга
2 горна част 4с по 8 с дъмбели
3 флайс или пек дек 3-4 с по 10
рамо:
1 повдигане на дъмбели встрани 4с по 9-10
2 дърпане на долен скрипец с една ръка(пак за средно рамо)
2 ден
почивка
3 ден
гръб:
1 набиране с широк хват 4с по 10
2 гребане с щанга през лежанка(демек легнал съм на наклонена лежанка и дърпам отдолу :oops: )
3 придърпване на вертикален скрипец(лодка) с тесен хват
4 гребане с дъмбел
задно рамо:
1 повдигане на дъмбели назад или на уред за задно рамо 4с по 10
4 ден
почивка
5 ден
ръце:
трицепс
1 лежанка с тесен хват 4 по 9-10
2 разгъване скрипец надолу 4 по 9-10
3 разгъване на дъмбел зад врат или разгъване на скрипец надолу с 1 ръка с въже нали 4 по 9-10
бицепс
1 прав с права щанга или крива 4 по 9-10
2 скотово 4 по 9-10
3 концентрирано или чукове от седнало положение 4 по 9-10
да се има предвид че сменявам упражненията за ръце по честичко но все пак това са тези които най често права
11.09.05
16:26
Не виждам крака в сплита ти ?Или и ти си имаш?Както и да е според мен може да махнеш 1 упр за трицепс.По 10-12 серии са предостатъчни.Даже и по-молко може да правиш (8-10).
пробвай да намалиш повторенията на 5-6 като значително увеличиш работната тежест,гледам правиш по 10на повторения,пробвай 5-6 на 85% от макс.
да и аз си имам крака :lol: всъщност не искам да права крака защото немам и време и най вече защото така съм решил T-BiRD искам да се развия от кръста нагоре все пак пропорция търса
djgorgio-ASTOR какво значи да почина вобще ли да не тренирам имаш предвид ?
murdera пробвал съм да намала повторенията но не мога да се “напомпам”
мерси на всички за отговорите!
[quote author=“ILIA”]
пробвал съм да намала повторенията но не мога да се “напомпам”
Хм ами тогава за всеки мускул прави по една загряваща серия с по малко килограми и повече повторения , за да се “напомпи” мускула
с кръв и след това сложи повече килца и веднага ще можеш да намалиш повторенията
по-здрави !
[quote author=“ILIA”]djgorgio-ASTOR какво значи да почина вобще ли да не тренирам имаш предвид ?
Как можа да си го помислиш това ?
Мисля че си претренирал с тези 4 серии за МГ казах ти да починеш седмица две за да се въстановят и да почнеш да правиш по 3 серии за МГ много са ти 4
ILIA написа:
djgorgio-ASTOR какво значи да почина вобще ли да не тренирам имаш предвид ?
Как можа да си го помислиш това ?
Мисля че си претренирал с тези 4 серии за МГ казах ти да починеш седмица две за да се въстановят и да почнеш да правиш по 3 серии за МГ много са ти 4
небе 4овек !
как да почивам ? по точно кажи кво да промена ? тия 2 седмици по 3 серии ли имаш предвид да права ?
Абе намали серийте бе човек това ти казвам какво е това 8 серии за гърди :roll: това и аз не го правя почини 2 седмици пълна почивка и прави по нормално програма че тази твоята не е добра при ББ не важи колкото повече тренираш толкова повече мускули ще имаш това го забрави
EAD твоя съвет много ми хареса
съвети от тоя тип търса такива малки нещица подробностите :wink: