Каква обработка на пилешко филе се води пържене?

02.02.13
00:19

пилешкото филе на тиган с много малко олио колко да не загаря пържено ли се води ? извинявам се за малко тъпия въпрос но като си смятам колко калории, протеин, въглехидрати и мазнини съм изял  и да знам дали да добавям пържено филе или ?

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 02.02.13 06:35.

02.02.13
00:26

В обши линии не, пържено ще е ако го пуснеш примерно във фритюрника или напълниш тигана с олио и филето плува вътре мазнина.

Мнението беше редактирано от megabolic x на 02.02.13 00:27.

02.02.13
00:28

и аз това си мислех, ама тогава какво се води ?

02.02.13
01:00

казано от UnleashTheFury! на 02.02.13, 00:28:

и аз това си мислех, ама тогава какво се води ?

Смятай го за печено.

02.02.13
01:05

ЕДИТ: късно видях конкретно въпроса, прав е мегаболика, за калорийната стойност смятай го като за печено.

Мнението беше редактирано от Veso Pervazov на 02.02.13 01:13.

Можеш да пробваш пърженето със съвсем малко масло. :)

Няма ядове,но по добре използвай масло/маз и на малко по-лек огън.То пилешкото ако не ти е на тиган,а на фурна хептен няма ядене..

03.02.13
12:26

казано от megabolic x на 02.02.13, 01:00:

Смятай го за печено.

Не е печено според мен, задушено е.

Мнението беше редактирано от Петър на 03.02.13 12:27.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1