02.02.13
00:19
пилешкото филе на тиган с много малко олио колко да не загаря пържено ли се води ? извинявам се за малко тъпия въпрос но като си смятам колко калории, протеин, въглехидрати и мазнини съм изял и да знам дали да добавям пържено филе или ?
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 02.02.13 06:35.
02.02.13
00:26
#1
В обши линии не, пържено ще е ако го пуснеш примерно във фритюрника или напълниш тигана с олио и филето плува вътре мазнина.
Мнението беше редактирано от megabolic x на 02.02.13 00:27.
02.02.13
01:00
#3
казано от UnleashTheFury! на 02.02.13, 00:28:
и аз това си мислех, ама тогава какво се води ?
Смятай го за печено.
02.02.13
01:05
#4
ЕДИТ: късно видях конкретно въпроса, прав е мегаболика, за калорийната стойност смятай го като за печено.
Мнението беше редактирано от Veso Pervazov на 02.02.13 01:13.
02.02.13
23:22
#5
Можеш да пробваш пърженето със съвсем малко масло. :)
03.02.13
08:27
#6
Няма ядове,но по добре използвай масло/маз и на малко по-лек огън.То пилешкото ако не ти е на тиган,а на фурна хептен няма ядене..