Новата ми програма за ММ

02.02.13
20:33

Здравейте преди време бях пуснал отново тема за хранителен режим не беше добре и я редактирах с помощта на четене и един потребител от форума.Тежа 70кг висок съм 173см целта ми е мускулна маса:
7;30 3 варени яйца и 2 банана+мултивитамини Daily vits
Тренировка 9:30+13грама БЦАА
11.00 след тренировка една доза суроватъчен протеин+5грама БЦАА и два банана
11.50 2 пилешки пържоли 3 варени картофа и 1 варено яйце
15.30 Сандвич с пълнозърнест хляб(франзела) с пилешка пържола+1 сварено яйце 3 резанчета домат и половин краставица
17.00 50грама ядки
19.00 2 пилешки пържоли +зелена салата+зехтин и 2 филии пълнозърнест хляб (ако може предложете още нещо)
22.30 преди лягане една доза казеин протеин

Също така протеина веднага след тренировка да го пия ли защото 1 час след тренировка се прибирам в нас и ще ям храната описана в  11.50 преди даскало. Ако може да предложите и за храната в 7.30 какво да ям друго освен варени яйца но без овесени ядки.Благодаря предварително

Темата беше редактирана от B D на 02.02.13 23:45.

02.02.13
23:00

Здравей. Лично аз бих сменил пилешкото със свинско и всякакви субпродукти-сърца, дроб, воденички (даже основно карам на тях, поради финансовия фактор- месо ям рядко). Няма нужда да си сменяш закуската- може да вкараш и още някое яйце. Може да увеличиш въглехидратите или мазнините, защото ми се струва че са малко в сравнение с белтъчините, а все пак целиш покачване на ММ.
Поздрави!

02.02.13
23:45

Добавих в храненето в 19.00 две филии пълнозърнест хляб добре ли е така вече? А за мазнини какво ще предложите?

02.02.13
23:59

Moже да добавиш ориз(предпочитам кафяв), боб, леща, картофи. Според мен отново са недостатъчни В, може още да ги увеличш или да вдигнеш само мазнините, зависи от режима който си избереш. Иначе за М- сланина, 82% чисто масло, всички видове мас, пълномаслена сметана, изобщо всякакви пълномаслени продукти, ядки. Пак вмятам, че не предпочитам пилешко.

Мнението беше редактирано от Петър на 03.02.13 00:09.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1