Предложете подходяща диета за покачване на чиста ММ

03.02.13
13:14

Според изчисленията ми за КБ трябва да приемам около 4000 калории. Ако не представлява трудност за вас моля напишете някое друго редче... как вие бихте се хранили, за да се оптимизират максимално подкожните мазнини.

03.02.13
14:46

Килограми, ръст, % мазнини ??? Да гадаем ли очакваш ? Иначе за намаляване на % мазнини ти препоръчвам ЦХ. Намали въглехидратите и наблягай на протеина и мазнините. ХИИТ кардио на гладно 2,3 пъти. И пак си сметни КБ защото ме съмнява да е 4000 калории..на 80кг човек КБ му е някъде 3000калории при средна активност

03.02.13
15:50

Проблема е там че активноста ми е висока не само в залата, и за това съм я определил като висока.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1