22 янаури 2012 вторник
лег с дигнати крака - имам чувството,че ми е по - лесен отколкото да бутам с крака,което е МНОГО странно!
70х4
80х3
90х8
2х1х100 кг бързи сингъла през 1 мин
гребане на тбар лоста м/у крака
10х20 кг
8х30 кг
2х10х30 кг
2х10х50 кг
или нещо такова,правих ги между раменната преса
рамена преса седнал с дъмбели
4х10х17,5 кг с бавна негативна,ама тия работи не са за мен..да следя темпо и подобни
1х15х17,5 кг
кофи
3х20,15,10хСТ
легнал задно рамо частички
3х20х17,5 кела дъмбел
triceps с дъмбел зад глава 2х8х12 кг
сгъване за предмишница - готвя се за новия вид трибой - wrist curl/side lateral raise/oblique crunch
10x40kg
8x45
5x60 kg
Мнението беше редактирано от Vintage на 22.01.13 15:55.
казано от Vintage на 22.01.13, 15:52:
2
лег с дигнати крака - имам чувството,че ми е по - лесен отколкото да бутам с крака,което е МНОГО странно!
Аз лично не умея да си ползвам краката при лега, ти сигурен ли си, че буташ и умееш?
22.01.13
16:05
казано от gotcha на 22.01.13, 16:02:
2
лег с дигнати крака - имам чувството,че ми е по - лесен отколкото да бутам с крака,което е МНОГО странно!Аз лично не умея да си ползвам краката при лега, ти сигурен ли си, че буташ и умееш?
А аз съм сигурен, че никой не си е направил труда да помисли малко и наистина да разбере как точно да бута така с краката, че да си повиши осезаемо резулатата на лега ;)
Готча, някой път като ми донесеш лулата(понеже я забави жестоко - виж кво има в БИЛА на промоция, прозрачно шише с оранжев етикет и две чаши подарък в кутията :) ) ще те светна една малка тайна. Много малка, ама много полезна :)
Мнението беше редактирано от James Hinks на 22.01.13 16:07.
УДРИИИИИ,е така се кърлва :D че и малко ГЪНЗ да покажем - дигнах ръкавите
@готча - мисля,че да.в началото не можех,но сега се усещам,определено има разлика,но не е голяма...Има хора дет без крака им пада драстично лега.
казано от James Hinks на 22.01.13, 16:05:
казано от gotcha на 22.01.13, 16:02:
2
лег с дигнати крака - имам чувството,че ми е по - лесен отколкото да бутам с крака,което е МНОГО странно!Готча, някой път като ми донесеш лулата(понеже я забави жестоко - виж кво има в БИЛА на промоция, прозрачно шише с оранжев етикет и две чаши подарък в кутията :) ) ще те светна една малка тайна. Много малка, ама много полезна :)
а за кутия цигари можем ли да измислим нещо? :D
Мнението беше редактирано от Vintage на 22.01.13 16:13.
22.01.13
16:16
казано от Vintage на 22.01.13, 16:12:
казано от James Hinks на 22.01.13, 16:05:
2
лег с дигнати крака - имам чувството,че ми е по - лесен отколкото да бутам с крака,което е МНОГО странно!Готча, някой път като ми донесеш лулата(понеже я забави жестоко - виж кво има в БИЛА на промоция, прозрачно шише с оранжев етикет и две чаши подарък в кутията :) ) ще те светна една малка тайна. Много малка, ама много полезна :)
а за кутия цигари можем ли да измислим нещо? :D
Може, да. Адекватно на кутията :D
Вай, вай къде си бутам гагата и аз, как се сети за лулата пък ти сега :D
Пиниза за лежанката и краката не ме вълнува особено... виж за клека мое мухаха
22.01.13
16:33
казано от gotcha на 22.01.13, 16:25:
Вай, вай къде си бутам гагата и аз, как се сети за лулата пък ти сега :D
Пиниза за лежанката и краката не ме вълнува особено... виж за клека мое мухаха
Хахха, ма ти мислиш, че съм я забравил...:x
За клека ти казах, натискай яко и ще видиш сам ;)
Натискам...
Виж за лулата - трудна работа, наистина, всмисъл ще стане някакво жалко подобие на лула, а аз такива неща не обичам да правя. Няма пак да се оправдавам, ще издебна удобен момент да я довърша или поне да опитам, но не мога да обещая кога. Знам, че ще ме вземеш за несериозник и сигурно с право, но все пак съм лютиер :D
22.01.13
16:55
Не прави, добре стана идеята. Надали лула се прави по-трудно от цигулка :D
Ами с наличните ми инструменти, знания и материал като трудоемкост няма да ми е по-лесно, ще е по-бързо и с по-гаден резултат :D
23 януари 2012 г сряда
клек
112,5х10
1х120
1х130
техниката чук,пръсти встрани,вътрешно бедро - РИП.Дори после почна да ме стяга десния вътрешен аддуктор (или абдуктор,забрих кое кое е :D),но сега е ок.
Преден клек
3х5х70 кг
пак пръсти встрани
сгъване за задно бедро
3х8х45 кг
повдигане на ноги от лост
5х8 стриктни,последната серия мега хард,с 1 мин почивка,еба ме в коремО
накланяне встрани с щанга 2х8х32,5 кг за обликуес
деба преди как съм клекнал 160 кела-незнам.Че и беше high bar и гъза в прасеца :@
бай
Мнението беше редактирано от Vintage на 23.01.13 15:08.
23.01.13
15:39
Тягата расте, клека пада, позната картинка. Трябваше да ти го кажа преди, като ти казах как да си двигнеш драстично тягата, ала че от клека се отсвиква по-бързо и силата пада, но забравих. Сега като качиш силата на клека, задръж тази на тягата, че от нея по-трудно се отсвиква. И така , синхронно да растат двете бързо, не става, или много бавно, или по-бързо, но едното дърпа за сметка на другото. :)
Аз на времето, 170 тяга и 140 клек, после акцент, бам 205 тяга и 140 клек, после бам 160х3 клек и 190 тяга, после 180х3 клек и 210 тяга, после бам 237.5кг х 4 тяга, без да правя клек, но 180х3 абсурд, макс 170х1. Ама лесно после се връща и подобрява и така...
Да,нормално е това.В момента тренировките не са ми на преден план и просто праскам 3-4 основни движения 1 път на седмица.Клека ще се качи,аз не бързам за никъде.В момента имам по - важни неща на главата.
26 януари 2012 събота
Раменна прав без колан
70кгх5 (72 кг е)
лежанка с крака във въздуха
5х8,8,8,8,7x70kg
на четвъртата серия последното 8мо повторение мега бавно,накрая дори добутах с краката :D.Попринцип на 65 кела по план,но като цяло не съм привърженик на лекото помпане,та дадох на макс.
Раменна преса прав
3х8х40 кг
Френско прав 5х8х30 кг стриктни
Набирания раменен надхват лост до гърди 10х5 (10 серии 5 повторения)
Набиранията бяха между другите упражнения,нещо като суперсерии.Разпуках се.От няколко седмици хапвам по - малко,падна ми апетита,а и не виждам проблем в тва да изчистя малко.Вчера фаста беше към 21 часа,храната беше 2 малки бисквитки от някво кафе,2 свински пържоли,1 ябълка и 4-5 сушени плодчета...нямам никакъв апетит :D.Ям яко салати попринцип и се разпуквам в кенефа :D .Днеска обаче мисля да хапна хубаво!
Мнението беше редактирано от Vintage на 26.01.13 15:36.
28 януари 2012 понеделник
тяга
6х170
1х190
много се изнервих,никаква сила,аз си знаех че ще стане така,още вчера трябваше да е тягата..ama…,на 5тото повторение дори почна да ми пуска хвата...
после гребане ама всичко почна да ме дразни в стаята и си бегах.
Абе имам чувството,че съм кат някво лего и се разглобявам :D
боли ме лявото коляно,кръста,хип флексорите особено някой път само като си седя на стола и вчера още от загрявката си разтегнах някво сухожилие на левия лакът (от брахиорадиалиса нещо май) и не ми харесва тази работа,трябва да се поразтягам малко...днеска ще бъде мейн лежанка + гръб рамена и гърди асистиращи(ръце ако ми остане време).
29 ябъари 2012 г вторник
лег
95х5 с дигнати крака ;]
раменна прав 5х10х40 кг
ССх4 набиране/кофи
гребане на тбар с 1 ръка 5-6 серии
яко разтягане на крака - хип флеьори куадс и хамстрингс,глезени.Само да не хвана мускулна от стречинга,щото утре ше клекам и така...пак ще почна АТГ да правя сигурно,ебал съм ти и лоубар клековете,не са хава.
30 януари 2013 г
сряда
хай бар АТГ клек без колан
120х9
130х1
3х10,10,8х75 кг
Знаех си,че пауара е в хай бара,яда е,че ми влизат коленете навътре,но...шанс.
сгъване за задно бедро
7х50 и на 8мото ми крампираха и 2та хамстринга,почнах 2ра серия и на 2рото повторения ми се еба мамата и спрях
Повдигане на ноги към лост
4х5,5,5,3
повдигане на ноги до паралела
2х2,8
Колелцето за корем на колене с бавна негативна
3х6,тука имах чувството че ще ми се разпори корема.Стягаш гъза да ти хлътне таза навътре и така...
Мнението беше редактирано от Vintage на 30.01.13 14:28.
Заеби,днеска се е изписал целия свят по форума и ме мързи да чета :D
Следващите 4 тренировки ще делоадна,дропнал съм 3 кила бтв,силата си ми е същата за ся,надявам се да е така и за напред.
Иначе вчера имам един шоколад,днеска към 12 бонбона,ето така се свалят кела :D
2 февруари 2012 г
Делоуд?Не!
Военна преса прав без колан
50х5
57,5х5
65х8 (67 кела)
Лежанка с дигнати крака
5х8х70 кг
Миналия път на последните добутвах с краката,този път не.Тука правих по - различна техника,пусках лоста към корема и после при бутането flare-вах лактите встрани,т.е. не бутам в права линия или почти права линия,ами в дъга,идва по - лесно,което е странно,има някакъв по - силен стреч рефлекс като пуснеш лоста към корема,не към гърдите.
Военна преса прав
3х8х40 кг
Суперсет бицепсово сгъване щанга и френско прав щанга
бицепса
3х10х32,5кг
френското
3х8х32,5кг (с пауза в долно положение на някои повторения,яко се разтяга трицепсо)
Набирания надхват - 10х6,6,6,6,6,6,6,6,6,4 :D - това е между всичките упражнения,т.е. като суперсерии г/д.
Вече почнах да загрявам повече време и по - качествено,ротацийки мотацийки разтягане на някои друг мускул за мобилити,след тренировка отново стречинг на гърди/предно рамо,мачкане на горната част на гърба с измисления фоум ролер. Огледах в работилницата за някоя тръба с по - голямо Ф,но всичките идват тънички и ще се счупят като легна в/у тях.Тия дни ще потърся по-арна тръба у някоя железария,та да почна да се мачкам хубаво и да правя хубав thoracic extension.
Мнението беше редактирано от Vintage на 02.02.13 15:02.
02.02.13
15:23
Всяка вечер преди лягане, ако можеш се мачкаш стабилно и сутринта си като нов човек, ходиш и се чудиш що няма напражение никъде :D
Преди лягане ме мързи дори да си легна,па остава и да се мачкам.За начало преди/след тренировка,па после ще видим :D
3 февруари 2012 неделя
Дефицитна тяга
157,5х13 с 7,2 см дефицит
170х1 7,2 дефицит
1х180кг 9 санта дефицит
170х1 9 санта дефицит
не ползвам колан/фитили никъде.
Така ще ги оцветя в червено,за да сравнявам със следващите седмици
Клек с пауза
3х3х90 кг
акцент на техника,пауза в долно положение за 1-2-3 сек,бързо нагоре.(без кубинки/пета)Ще се разтегна на копеле и ще правя атг без бътуинк (са имам лек)! ;]
Гребане щанга 6х100кг,3х80кг
Набиране надват 3х5
После задно рамо частични,стискане на 25 кг диск с пръсти за хват.
Повдигане на ноги до лост,стриктни ас фък -4х5,5,5,2 (после почнах да се клатя много и заебах)
Колелце за корем - 3х6 с бавна негативна,движение само в ръцете.
Разтягане на крака,гърди и предно рамо,мачкане на ъпър бек и простотии.
Като направих 12-тото си викам тва беше и уж тръгнах си бегам,но викам още 1 ве лек ;]
Мнението беше редактирано от Vintage на 03.02.13 15:53.
Аве момци,с фоум ролера кръста мачка ли се или не?Аз си мисля,че не,но ми е яко скован и се изкушавам да не го масажирам едно убаво...?
04.02.13
22:13
Мачка се, ама е малко болезнено.. :)
04.02.13
22:19
Аз знам, че не се мачка.
04.02.13
22:22
Всеки сам си решава ;)
В крайна сметка не мачках кръста,само горната част на гърба и гъза.Разтягах задно бедро,задник,ахилеси ,правих клекове с50 кг с пауза отдолу и мобилност в раменния пояс.Утре лежанка.
по колко минути разтягате е.. мен ме мързи на куче едвам издържам няя и 10 минути :д
аз за пръв път разтягам в нетренировъчен ден..инче никога не съм се занимавал сериозно,само чат пат след тренировка некое навеждане да отпусна задно бедро и тва е... :D
иначе днеска работата беше към 25-30 мин.
04.02.13
22:32
Аз разтягам преди и след тренировка, тогава се и мачкам с фоумролера.
04.02.13
22:37
Кръста можеш да го мачкаш,като притиснеш ролера към стената,защото на земя е прекалено болезнено и при мен вместо да помага,ми раздразва.На стената ми е екстра,отпуска ме и е приятно.
5 февруари 2012 вторник
Лег с дигнати крака
87,5х8
3х1х100 кг
Военна преса
5 или 6 серии х8х42,5 кг
Набирания раменен надхват 10х3х+12,5 кг,1х8хСТ след утежнените (през цялата тренировка,м/у другите упражнения)
Уж и кофи щях да правя,но на 8мото повторение нещо ме заболя дясното рамо и си викам стига толко
малко интересни шитс:
кросфит?я пак
и после кросфитърите го хейтват щото мъсъл ъпа му бил сирашки
http://www.board.crossfit.com/showthread.php?t=48566
n/c
6 февруари 2012 г сряда
клек
112,5х6
римска тяга няколко серии
лег преса някви серии
коремни преси
никъв пауър,мразя такива дни..по време на тренировка не ме боли,но след нея кръста ме натяга...
От четвъртък вечерта имам някъв проблем.Четвъртъка ядох няколко пилешки бутчета,1 парче торта,много зеле (сиг 3/4 зелка се получи за целия ден) и 3 ябълки и половина.Та онази вечер вечерта ми каркореше леко корема и си викам ехе утре сутринта сиг ще посетя тоалетната много добре,то така и стана.Вчера сутринта се изсрах на копеле,но от тогава имам някви болки в корема(или стомаха,нз и аз).През някви периоди от време ме прерязва много брутално,на различни места,дори ако ме пререже докато ходя ме боли при всяка стъпка...Мисля,че е от зелето оня ден и още не съм го изходил,но не знам...Днеска по план раменна преса требва да правя,но ще пропусна,аз едвам ще слезна до мазето...
Мнението беше редактирано от Vintage на 09.02.13 15:17.