Помогнете на непросветения

11.09.05
17:08

Здр. пичове,
Аз съм 16год. и сам решил да се занимавам сериозно с фитнис. Харесах си една тренировачна програма. Искам да знам дали е добра и дали мислите, че ще се справя с нея. Преди да ви я покажа мисля че трятва да знаете, че съм ходил 10-на пати на фитнес и горе долу имам представа за какво става дума. Също така се занимавам и с волейбол от 4год.. 186см е растат ми, а масата ми е 78кг. вдигам 70кг. от легънка, обиколката на ръката ми е 34см. В сравнително добра форма сам за човек не се занимавал с фитнес сериозно, но понеже треньорският ми щаб се ебава с мен реших, че ще е по-добре да оправя фигурата си, заради мъжките и отворковците, които са мн. в моето малко градче. Сагелявам за лирическото отклонение, но реших, че трябва да го знаете, а сега ето и програмата.
  Понеделник,четвъртък
1.повдигане от leg-4x12,10,8,6
2.флаис от poluleg-4x8-10
3.Pull-over-4x12-15
4.Набирания-60бр (без значение колко серии)
5.чукове с 6tanga-4x10
6.Me4ka-4x10
7.Фронтален клек(щангата е на раменете отпред)- 3x15
8.Напади с лека 6tanga-3x20
9.Корем(упр. по избор)- мин. 500повторения
  Сряда
1.Разтваряне на ръцете встрани  с dambeli-4x10
2.Разтваряне на ръцете встрани с с дамбели от naklon-4x10-12
3.Повдигане зад vrat-4x8-10
4.Бицепсово сгъване с 6tanga-4x10
5.Френска преса от leg-4x10
6.Концентрирано сгъване с dambel-3x15
7.Kick-bek-3x12-15
8.Прасец на уред (или с щанга)-5x20-30
9.Корем(упр. по избор)-500повт. мин
  Вторник,Неделя-почивка
  Петък,Събота- Волейбол
Един пич препоръчваше тази програма за хора с 2-6 месечен щаг в залата, но като че ли всички програми за абсолютно начинаещи ми се струват прекалено елементарни.
        Моля помогнете!!!
Моля пишете на кирилица. Темата беше преведена.
Mr_Muskul

11.09.05
17:18

Ако напишеш това на кирилица ще го прочета и ще ти кажа дали става. Но на пръв поглед програмата не струва.

11.09.05
18:54

http://www.bb-team.org/training/000156.php
тва е програма за маса за начинаещи.Щом не си свободен през цялата седмица трнирай така: понеделник вторник и четвъртък по тази програама дето ти дадох.
успех :wink:

11.09.05
18:58

Чети литература по въпроса ще ти е от полза трябва да бъдеш подготвен за това дето ще правиш

11.09.05
19:53

братле четох в един друг сайт че от една програма се расте около 3седмици, а след това трябва да сенамалят сериите, за да продължи прогресът и да се редуват повече серии с по-малко. Вие на какво мнение сте?

11.09.05
23:23

[quote author=“jalokin”]братле четох в един друг сайт че от една програма се расте около 3седмици, а след това трябва да сенамалят сериите, за да продължи прогресът и да се редуват повече серии с по-малко. Вие на какво мнение сте?

Има нещо вярно в първата част на изречението но после си става боза (невярно според мен)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1