04.02.13
18:10
Здравейте!
Имам проблем с изграждането на програма за хранене. Може ли някой от вас да ми направи програма за ядене на здравословни и енергийни храни? За през цялата седмица. Ако не съм допълнил нещо, ми кажете и ще допълня.
Поздрави.
04.02.13
21:19
Pesho vasilev човека иска такива като нас да му помогнат с играждане на програма ,доколото разбираме.Наблягай на ориз яйца пилешко месо свинксо каквото има риба. Сутрин може овесени ядки като 1во хранене после ориз варен не пържен с пилешко месо тренираш ориз месо яйца и така редуваш и естествено плодове и зеленчуци ,но като цяло това са храните.
04.02.13
21:55
Човека иска някой да му сипва с лъжица в устата. Тук обаче не е забавачница...
Не мога да ви разбера сарказъма? Питам ви, понеже гледам, че постоянно давате съвети и ми трябва помощ с изграждането на програма с храни, които са приток на енергия.
Пич в сайта има готови режими.Избери си някой който ти допада.Там си пише всичко и то добре обяснено.Няма кой да седне сега да ти прави на теб програма за едно благодаря.
05.02.13
20:41
казано от Georgi K на 05.02.13, 12:51:
Не мога да ви разбера сарказъма? Питам ви, понеже гледам, че постоянно давате съвети и ми трябва помощ с изграждането на програма с храни, които са приток на енергия.
Аз мога да ти дам съвет.Съветвам те да ядеш повече месо, яйца, риба и свежи плодове и зеленчуци.