07.09.05
21:05
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]ех ех и стероидите не са евтини значи
ами не, като се има и пред вид, че болденона си го правя сам... : - )
[quote author=“kpo”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]ех ех и стероидите не са евтини значи
ами не, като се има и пред вид, че болденона си го правя сам... : - )
А стига бе сериозно ли е това кро или се майтапиш ? (щото в тая тема съм много бос)
07.09.05
21:38
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]А стига бе сериозно ли е това кро или се майтапиш ? (щото в тая тема съм много бос)
не не се майтапа... в “отдела” забранени, преди време писах как точно го правя:
взимам андростадиендиенон от биовет:
http://www.biovet.com/human2.html
после го хидрирам с натриев борхидрид NaBH4 до чист болденон. добива е около 89 %. после го естерифицирам с пропионов анхидрид, до болденон пропионат.... добива е около 90 %. после ... абе после го разтварям в олио или ако има олио:бензиловалкохол 1:1 и е готово...
100% никъв ментак. хоум мейд....
Ще взема да ти сложа ранг - “химика на ББ-ТЕАМ” ;) евала
а протеини вариш ли си? :) не може да не затваряш в буркани...
Айде аз да върна посоката на темата - че храната ми излиза към 150 лв. и това само за мен ,а добавките към 40 лева на две седмици... :wink:
07.09.05
22:16
[quote author=“kaloian.georgiev”]Ще взема да ти сложа ранг - “химика на ББ-ТЕАМ” ;) евала
а протеини вариш ли си? :) не може да не затваряш в буркани...
е това е елементарно... сваряваш свинското и го тъпчеш в буркани... : - )
колко горе-долу плащате за фитнес инструктор. (до колкото знам се плаща ) а аз сега смятам да тръгвам на фитнес :wink:
мен мизерията не ме пуска, и за това не давам пукнат лев :)! нито добажки си купужам нито съм на хранителен режим, нито дажам пари за зала (ама пак прогресирам, макар и по-бавно..) :)))!
12.09.05
23:25
off/
@AMAZER - хубаво е в такъв случай отсега да почнеш да заделяш 10-те евро дето имаш да ми даваш 2006-та :)
по-темата
Напоследък ям по-малко и по-некачествно, поради заетост - ..поддържам с редуциране на тренировките
последната седмица, давам по 5-6лв на ден за ядене !
12.09.05
23:52
аз за храна не давам още но като тръгнем на даскало ще започна иначе притискам мама да ми купува меса и млека за добавки още не съм почнал да давам но ще започна през зимата а за фитнес по 1лев на тренировка
13.09.05
01:13
Фитнеса ми излиза 10 лв на месец(от днес може и повече да е защото слагаха нови уреди и простотии).Храната=каквото сготвят родителите(е гледам да си спазвам ВВД).Добавки мисля зимата да вземам.
По принцип ако се храните както трябва според правилата и особеностите на вашето тяло добавки не ви трябват общо взето всичко може да бъде набавено с храната
13.09.05
13:00
ами така си е за добавките но е доста по лесно да изпия една чаша и да си набавя 40 грама протеин отколкото да изям 200грама пилешко пък и в протеина има и други бонусчета иначе всичко може да се постигне и без добавки
13.09.05
18:41
какви бонусчета ?!?!?!?
djgorgio-ASTOR за жалост много малко хора осъзнажат колко си прав! много се възмущавам на хора които незнаят какво е въглехидрат, но знаят системи и имана на разни хапове и инжекциики :)
Давам 24 лв на месец, около 50 лв. за добавки - предимно за чистене... за храна не смея да изчислявам :)
[quote author=“kpo”]
Инструктур не ползвам, не защото тренирам от одавна а защото наистина трябва да си тъп за да не се сетиш как действат уредите лостовете и гирите. програмата си я правя аз
Ми аз предлагам да изхвърлиме Абаджиев,Нешка Робева,
Фил Джексън,Кройф и всички други треньори,те спортистите си знаят
как действат уредите.(А може и всички състезатели да са тъпи и да
не сещат,де да знам)
кро,ти колко титли имаш??
[quote author=“MisHkiN”]Ми аз предлагам да изхвърлиме Абаджиев,Нешка Робева,
Фил Джексън,Кройф и всички други треньори,те спортистите си знаят
как действат уредите.(А може и всички състезатели да са тъпи и да
не сещат,де да знам)
:lol: :lol:
22.09.05
12:30
За залата давам 10 кинта на месец.Добавки вземам рядко а яденето...ям квото сготви майка ми. :D
22.09.05
12:40
Ми колко колко 20 лева за зала(и то в тези месеци в които имам възможност да тренирам).Някъде към 60 лева за добавки и мисля, че това е.Храната която ям не я смятам понеже тя така или иначе се яде дали тренираш или не, все ядеш затова не мисля, че храната е в графа “за фитнес” какъвто е и въпроса от темата.
Да, ама ако не тренираш няма нужда да ядеш същата храна и в същите количества ;) Аз ако спра тренировките, за храна ще ми отиват почти два пъти по - малко пари.
Аз плащам по 3 лв фитнес (не съм с карта, защото за 12 тренировки пестя само 6 лева), добавките ги смятам към разходите за храна :)
За ядене отиват доста пари. Сега се опитвам да си ги оптимизирам малко, и повече от 5 - 6 лева дневно за ядене да не давам :)
22.09.05
14:13
Всичко е много индивидуално аз например на пук на всички принципи и теории като тренирам ям по малко.Просто нямам апетит и немисля да се тъпча понеже еди кой си казал че трябва да имам днеска 2500 ккал и т.н.Ако си решил да правиш наистина добро тяло ще ти трябват и средства и време и нерви и търпение и т.н.Преди като не ядях ръжен хляб и пилета ядях пици, банички, кифли и вярвай ми не ми излизаше по евтино.За съжаление се откланяме от темата затова да млъкваме. :lol: докато не са ни наказали.
самостоятелно си тренирам от както съм утишъл в фитнес залата
давам по 16 лева на месец (4 тренировки в седмицата)
би трябвало да ми зимат по 2 лева ама аз им давам по 1 и понеже съм редовен(от 1 година ходя и съм почивалза 1 месец поради болест море и такива работи) не ми искат още (поне аз така си го обеснявам)
за храна не давам пари кото има тва ям
тая зиам съм си купил хр. добавки за 130 лева ще видим дали ще има ефект ако има супер ако няма(което ме съмнява) нема си зимам повече
Като гледам някои момчета колко кинта хвърлят за добавки ,изхождам с мнението че прекалено много се разчита на тях а те са си само просто добавки (и името им подсказва)
Вчера в залата дойде едно момче национал по гимнастика(за младежи ) и гледа,гледа пък каза точно същото - че много се пие а
малко се тренира.
петичка на тренировка,но поне е до нас. А инструктор си има ама не знам колко взима за програма.
28.10.05
03:09
карта - 20лв.
добавки към 60лв.
Колкото до тренирането - имам радикулит
и от там и ограничения.
Аз пак н сам без пари. 8) Освен за храна ма аз не знам точно колко харча. За залата нищо ,пускат ме без пари. :roll: И то аз не зимам суплементи ( щот сам мноо малак :( ) и туи е... :lol:
04.12.05
16:29
В залата 40 ст а за добавки 40 лв на месец някаде ми излизат.
И да ви се оплача.
Във залата направо ми пламват ушите. :lol:
Всички говорят! :lol:
04.12.05
20:51
залата ми е безплатна 8) а добавки не взимам
04.12.05
21:02
много е относително...всеки месец е различно..ако събера пари ....или наще ми подпомогнат - тоз месец дадах 100 лв за добавки и 30 за карта...тва е максимума които някога съм отделял и сигурну повече няма да имам такава съзможност...абе на годината 1,2 пъти мога да си позволя..иначе около 20-30 за добавки и 24 за карта за фитнеса...
И ти сама ли си ги изкарваш тези пари! :lol:
[quote author=“bolkers”]аз не давам никакви пари :wink: имам кьща на 3 етажа и на последния имам много фитнес уреди и си тренирам там. 8)татко ми се е занимавал 13 години с фитнес и затова не ми трябва инструктор.той ми казва всичко което ми е необходимо :wink: :D 8)
Ей болкерс кога ще спреш да лъжеш!?
Не пускай последователни постове моля използвай “промени” когато искаш да добавиш нещо ! Обединих ти поста
DJGorgio-Astor
Ей болкерс кога ще спреш да лъжеш!?
Никога
Той затова тука има 1000 въпроса защото баща му е инструктор хахаха
05.01.06
13:18
Ама за какво му е да лъже?Що пък да си няма домашен фитнес след като живее в голяма къща?Повече ме съмняват резултатите,които твърди че е постигнал.Болкерс,постни поне една снимка да ни опровергаеш!
И ти сама ли си ги изкарваш тези пари! :lol:
Естествено че не !;)
Разходите ми за тренировки са много малка част от общите ми такива..така че...Абе уредила съм се да си кажа направо :)
[quote author=“largozol”]Ама за какво му е да лъже?Що пък да си няма домашен фитнес след като живее в голяма къща?Повече ме съмняват резултатите,които твърди че е постигнал.Болкерс,постни поне една снимка да ни опровергаеш!
Той си призна за тях че ни е послъгал беше постнал истинските в една тема
Фитнеса до сега ми беше безплатен. За храна давам 5-6 лева на ден и предполагам още 50-70 на месецза други неща. Мисля че някой друг би купил много по-малко за същите пари но аз купувам най-изгодното по-принцип там където цените са най-добри. За мен е най-важно здравето. За това наблягам не толкова на добавките, а купувам екологични млечни продукти и меса, които са с надценка, от време на време авокадо, сьомга и т.н. Купувам неща като суров зехтин, нерафинирано олио, зелен чай, чай от хризантеми, билки, пчелен восък. Пия само минерална вода. Не мога да преценя колко излиза. Миналия месец дадох 17 лв. за аеробик видеокасета, а този 50 лв. за карнитин и пируват. Ако действат ще продължа с тях, но само защото отслабването ми е фикс идея. Иначе избягвам такива неща (химия). Купувам и качествени витамини и минерали когато имам нужда от нова опаковка, но не ги взимам винаги, а при безсъние, умора и т.н. Купувам неща като етерични масла, пособия за самомасаж, магнитни стелки, китайски топки...всичко което смятам че е за здраве, включително книги. Това са моите суплементи така да се каже.
фитнеса ми е безплатен имам собствена зала,проблема ми е че тъй като по цял ден съм в движение имам поне 2 хранения в ресторанти -20лв ,за храната вкъщи поне 10-15лв ,в нормален период не повече от 100лв за добавки на месец,а когато се готвя за нещо към тази сметка съм прибавял до 500-700лв на месец за химия протектори и добавки.Общо взето ако някой иска да експериментира свободно със добавки ,химия и да поддържа форма нонстоп ,този спорт не е за всеки,ако е за тонус само ,ви стига и 20лв на месец
08.01.06
17:38
Aми аз давам към 30 кинта за добавки месечно, а залата ми илиза 27 кинта на месец. Що се отнася до храната, все още разчитам до голяма степен на майка ми и баща ми...няма как... :wink: