кажете си мнението за тази програмка...

12.09.05
00:52

1ви ден-гърди и предно рамо
2ри ден-гръб и задно рамо
3ти ден почивка
4ти ден-ръце(бицепс и трицепс)
5ти ден-крака
6ти ден-почивка
7ми ден-се повтаря от начало....
Това ми е програмката като се има в предвид че съм на 19 години,75 кг,180 и целя покачване на ММ.
P.S:предварително благодаря на тези които ще си кажат мнението

12.09.05
01:01

[quote author=“rumbaeca”]1ви ден-гърди и предно рамо
3ти ден почивка
5ти ден-крака
6ти ден-почивка
Това ми е програмката като се има в предвид че съм на 19 години,75 кг,180 и целя покачване на ММ.

и моята програма е същата само че 1ви и 2ри ден са разменени.най-много ми вървят ръцете,а за жалост гърдите не :oops: (ма тва си е мой проблем)
а иначе програмата на мен ми харесва.като гледам ника ти да не си от Русе?

12.09.05
01:41

[quote author=“ridddick”][quote author=“rumbaeca”]1ви ден-гърди и предно рамо
3ти ден почивка
5ти ден-крака
6ти ден-почивка

и моята програма е същата само че 1ви и 2ри ден са разменени.най-много ми вървят ръцете,а за жалост гърдите не :oops: (ма тва си е мой проблем)
а иначе програмата на мен ми харесва.като гледам ника ти да не си от Русе?

ми сложи ги гърдите в началото на седмицата ....

12.09.05
11:10

[quote author=”^MaD^”]

ми сложи ги гърдите в началото на седмицата ....

пробвал съм и мисля че претренирам щото преди правех по 4 упр а ся ги намалих на 3 ама пак имам мускулна треска поне 3 дни.не знам що става така

12.09.05
12:38

сложи ги м/у 2 почивни дни и си ги тренираи както знаеш или пък в друга тренировка прави някое леко упр примерно пулоувер при мен тези това деиства мн добре

12.09.05
13:20

абе човече къде ти е корема????Как може да тренираш без него :shock:  Аз нямам тренировка, в която да не присъства поне малко......помисли върху това

SO

12.09.05
13:44

ами теглича къде е ? може да го сложиш при краката

13.09.05
00:20

аз лично правя корема с краката а теглича(трапеца) го правя с гърба по някой път

@I

13.09.05
03:18

Програмата е добра, може да оставяш и седмия ден за почивка, така дните ти за трениране няма дасе променят и ште може по добре да си разпределяш времето. Сложи и корема 2 пати седмично в тренировката. Не разбрах каде е средното рамо, все пак ако се стремиш кам добри пропорции и / форма ште трябва и него даго тренираш. Аре тренираи  и успех.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1