13.09.05
01:35
Здравеите!Тренирам от 7 месеца но о6те не сам намерил подходя6тата програма.....едар сам(бих казал дори ДЕБЕЛ..и това ме дразни)..искам да пока4а мускулна маса , но преди това не е ли по добре да сваля мазнините ??? бихте ли ме насочили как да процедирам от тук нататак..БЛАГОДАРЯ Ви предварително
И аз съм като теб пич... не чак дебел(то зависи как го разбираш де :wink: ), но мазен... та.. прочети материалите за НВД(ниско въглехидтатна диета) в сайта, харесай си програма за силова тренировка(с повече повторения в серия: 12-15), започни да правиш кардио сутрин на гладно(ако ти е възможно). Кардиото и диетата са най-важни за чистенето..., а силовата тренировка е за дооформяне и стягане!
Това е като най-основно. Според мен е по-добре да изчистиш мазнините и да започнеш да градиш мускули начисто.
УспеХ!
13.09.05
07:39
в сайта има доста полезна информация прочети малко там и ако имаш някъкви въпроси тогава питай :wink:
според мен е по-добре да си трупа маса зимата, а на пролет да почне да се чисти. така за лятото ще е във форма. все пак тогава най-много се вижда във каква форма е човек.