пак за масата и силата

KA

22.08.05
16:12

ще ми разясниш ли как да работя за сила и маса по-подробно и какво означава силови цикли
въпросът ми е към djgorgio-ASTOR
Първо, не пускайте 2 поста един след друг, използвайте бутона “промени”. Второ, теми от рода на “имам въпрос към еди кого си” не се толерират, ако искате да го попитате лично използвайте лични съобщения. Да не се повтаря, благодаря.
Mr_Muskul

22.08.05
17:56

[quote author=“kari_kari”]въпросът ми е към djgorgio-ASTOR

Ами виж сега за маса + сила накратко трябва да правиш около 4-6 повторения (като се набляга на сила) в 5-6 Серии но сега не знам какъв ти е стажа дай по подробна информация какво и как тренираш стаж и други неща
Силови цикли значи по нреме на нормалната тренировка (седмичният сплит) си избираш една група да кажем бицепс и я тренираж тежко за седмица-две с по нисък брой повторения 1-3 да наблегнем на силата с повечко серии избираш основни упражнения естесвено не можешс изолираните да правиш 1-ци ще се контузиш,и така следващият път например избираш трицепса и така докато ги изредиш всички ясно  8)
Ако има нещо неясно питай
И дай инфото което ти написах по горе

KA

22.08.05
20:07

ами тренирам от 2 години но с много прекъсвания заради контузии и може да се каже че съм тренирал долу-горе 1година.тренирам с една програма която ми я каза инструкрота в залата
понеделник-крака,корем
вторник-бицепс,гърди
сряда-гръб,рамо
четвъртък-трицепс,трапец
но не виждам някакъв резултат.
И това за силовите цикли,значи избирам си една група мускули и ги тренирам 1-2седмици по 1-3повторения с колкото мога по-големи тежести?така ли ?1-3повторения но по колко серии и си ги тренирам в дните които са ми по програма?

13.09.05
15:44

Брато кажи за сериите МОЛЯ!!!

13.09.05
16:29

Според мен сплита не е добар ма тва е мое мнение.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1