Не ви ли омръзна ?

Прескочи до:
QK

11.09.05
22:54

Последно нещо ще напиша може да не е по темата,но е много важно.
За да тренираш Бодибилдинг както го наричаме трябват изключително много знания за тренировки,хранене,спане и въобще целия цикъл.За КУЛТУРИЗМА - ТОВА Е ЦЯЛА НАУКА,ако има професионалисти във този форум,ще ви кажат,че съм прав.За да си културист трябва :
- да знаеш абсолютно всичко свързано със бодибилдинга
-хранене
-режим (всички видове)
-тренировки
-спане
-и всичко,което се сетите
+ ЦЯЛАТА ЧОВЕШКА АНАТОМИЯ - НЕЩО ИЗКЛючИТЕЛНО ГОЛЯМО ЗА ИЗУчАВАНЕ

мога да кажа че професионален културист,които има поне 12 години опит зад гърба си спокойно може да бие сегашните вишисти(фармацефти) с дипломите по главите и да ги пита каде са били по време на лекциите,щото в момента изпитите се взима с 300 марки и едно прасе.Момци тия хора боравят с живота на хората,искрено се надявам да не попадате на тях.ето един виц за такива момци да видите щото то до някъде е вярно :

Това, което не бихте искали да чувате по време на операция:
  1. Такаааааа . . . Това нещо засега няма да го пипаме. Като отворим по-широко, ще стане ясно.
  2. “Приеми тази жертва, о Велики Демоне на Мрака”
  3. Хей, хей, пусни, пусни бе . . Лошо куче!
  4. Чакайте малко, ако това е жлъчка, аз тогава какво отрязах?
  5. А не. Къде ми е часовника?
  6. И сега колко ще чакаме, докато пак пуснат тока?
  7. Да знаете дали някой е оживявал след вкарване на 500 ml от този разтвор?
  8. “Знаете ли колко е сега един бъбрек на черно. На този тук май ще му трябват два”
  9. Я се пазете настрани, че ми паднаха контактните лещи.
  10. Е какво колеги, нека приемем това като горчив урок.
  11. Стерилен - мерилен . . . нали чистачката винаги бърше пода.
  12. Какво? Не беше ли този, който искаше да си смени пола?
  13. Е какво пък, той вече има деца. Нали?
  14. Пожар! Всички да се евакуират!
  15. Идиоти! Кой от вас е скъсал 47-ма стр. на ръководството?

Отклоних се чувствително от темата и от това което започнах,но се надявам момците захващащи се с културизъм първо да прочетат поне 10 книги по въпроса и да потренират поне 6-8 години преди да се назобат,първо да направят толкова опити отностно тялото си и тренировки и изобщо всичко,че тогава да посягат на стероидите.

11.09.05
23:02

[quote author=“PROMPT”]НЯМА хора които не могат да качат на чисто !
Някъде бъркат !!!

И аз това мислех да кажа, ама ме изпревари. Повечето тренират погрешно, ядат малко и после се оправдават с генетиката и посягат към стероидите. А те не са някаква магическа пръчка, дето ще им компенсира грешките.
Promt е прав - има сума ти хора по залите, които взимат химия и въпреки това са слаби и даже не им личи да тренират. Ако работата беше само в стероидите, защо изглеждат така?
Някой качват по - лесно, други по - трудно и бавно, но всеки може да постигне резултати на чисто. За състезател не всеки става, но повечето хора не целят това, нали?

11.09.05
23:17

Мдаа повечето са разбрали че не искам по никакъв начин да се сравнявам с когото и да било но якия бик не е разбрал изглежда, нито искам да се сравнявам с някого нито искам да правя неща като някой , дадох таблицата по горе за да накарам колкото се може повече момчета да не се зобат а да тренират чисто до колкото могат , после ако имат състезателни амбиции да си поемат риска ако искат, не ме интересува.Да им покажа че горе долу можеш да се доближиш до профи и на чисто който си има предпоставка за това и има амбиции непременно ще успее
P.S.
[quote author=“qk_bik”]И Астор ако почнеш да зобаш не мисли че пак имаш шанс да станеш като Цветко,просто няма начин,много,много качество ти трябва

Не бъди толкова сигурен щото не е така нито си ме виждал нито ме познаваш в каква форма съм

LA

11.09.05
23:54

ee qk_bik ти па прекаляваш!Нали и Цветко е бил слаб като малък?!Така че за ква генетика става дума?!

12.09.05
00:03

[quote author=“PROMPT”]Ако на чисто напровиш 45 ръка с 10-12% телесни мазнини за 1-2 години - удряй си каскета в земята - генетик си !
За повечето хора 40 ръка е тавана - това имах предвид - това се прави на чисто!

Тук не мисля че си много прав. Имам 45 см ръка и мисля изглежда добре и то без много зор, нямам много време за тренировки и не тренирам както бих искал. Определено 40 см ръка не е тавана на повечето хора. Мисля че всеки може да направи 45 ръка без проблем за 2 години. Проблема е в правенето на грешки, ама всеки се оправдава че нямал генетика видиш ли и трудно качвал. Ако почна да тренирам сериозно и имам време 50 ръка правя без проблем и то добре оформена.. ама айде де няма време.. абе с добавки, правилно хранене и трен се постига доста.

PR

12.09.05
00:19

Еми Калояне ,освен да кажа - давай :)
То оправдания много , въпроса е да има развите ;)

Повярвай ,доста зали съм обиколил и доста трениращи съм разгледал :)
знам какво говоря , имам предвид ,че тези 45 трябва да са на малка талия... и да си личи, че е мускул се пак, а не мазна баница ;)

Аз мога и 60 ръка да направя,ако се освиня на 140 кила !
Ама ще минавам за дебелак, а не за мускулест и як тип !
Говорим за пропорционалност , културистична визия и качество ;)

... иначе си прав и 50 е достъпна ама ,ще прилича на навъсен козунак !

12.09.05
00:22

[quote author=“PROMPT”]Еми Калояне ,освен да кажа - давай :)
То оправдания много , въпроса е да има развите ;)

Повярвай ,доста зали съм обиколил и доста трениращи съм разгледал :)
знам какво говоря , имам предвид ,че тези 45 трябва да са на малка талия... и да си личи, че е мускул се пак, а не мазна баница ;)

Аз мога и 60 ръка да направя,ако се освиня на 140 кила !
Ама ще минавам за дебелак, а не за мускулест и як тип !
Говорим за пропорционалност , културистична визия и качество ;)

... иначе си прав и 50 е достъпна ама ,ще прилича на навъсен козунак !

Да и аз за това говоря за качествена ръка - 45 см. За две години се постига. НЕ говоря просто да имаш размера а и да изглежда добре - оформена и релефна. Иначе аз не се оправдавам - просто на моменти когато съм тренирал по сериозно съм виждал сериозни резултати ама няма времее... абе всичко е до режим това е..

PR

12.09.05
00:26

Така си е ! Значи сме се разбрали :)
Еми значи си имаш ген ,остава време да намериш !
предполагам лесно и без много труд поддържаш ?

Браво.

12.09.05
00:41

[quote author=“PROMPT”]Така си е ! Значи сме се разбрали :)
Браво.

ДА, и квото го загубя след това за месец го връщам ма нямам време, но ще намеря де :)

12.09.05
01:01

[quote author=“kaloian.georgiev”][quote author=“PROMPT”]Така си е ! Значи сме се разбрали :)
Браво.

ДА, и квото го загубя след това за месец го връщам ма нямам време, но ще намеря де :)

E дай снимки да видим , що ни държиш под напрежение  :D на мен лично ми е интересно

12.09.05
01:10

Може по натам, има още кво да се работи. Сега специално не съм тренирал от 3 седмици и съм спаднал че имах изпити. Аз не обичам да давам така снимки. Като влеза в една добра форма ще пусна снимки, някои мускулни групи са ми много силни - ръце, крака.

12.09.05
09:32

[quote author=“PROMPT”]НЯМА хора които не могат да качат на чисто !
Някъде бъркат !!!!

Абсолютно съм съгласна !
Аз съм жена и въпреки това ако си поствя за цел 40 ръка ще я чукна без химия !Казвам това и съм убедена в успеха,понеже преди да изчистя ми беше 37 ,сега е 34 абсолютно чиста .А съм само 59 кг-ма !
Ако не ви е срам,че мацка може да постига целите си без зоб ,незнам какъв друг пример бих могла да посоча !

SO

12.09.05
10:30

това е край!!!!!!!!!!! отказвам се от билдинга и се насочвам към голфа!!!

ПС шегувам се изказването ти ме амбицира доста :)

12.09.05
13:39

Калояне и аз не обичам ама слагам хайде постни де пък после като си в форма пак тъкмо ще има база за сравнение
Тигра браво на теб само така повечето момичета изпитват ужас от това но ти си различна

13.09.05
17:35

Немога да разбера закво всеки иска да има яко маса , и ако може раката му да стане 100 см. Аз съм на мнение, че е по-яко супер готино оформено тяло , да си личат мусколите, а не да си огромен. Примерно имам един приятел кадето раката му е 42 см , а на друг му е 37 см, и като ги гледаш двете и тая каде е 37 изглежда по-голяма.
А колкото до забранените медикаменти , взимаите ги ! щом ви е толкова акала , яко е да , големи мусколи , по-добре оформено тяло, но не си заслужава, за 3-4 см отгоре не си струва да си прецакваш тялото.

П.С. един пи4 зобише, направи тяло , евала , ама после доста седмици прекара в болница ама има и железни копелета , зобят като чудовища и нищо им нема  :roll: ..... 16 години - 170 на лежанка ...... ареее бегай.

LA

13.09.05
17:42

[quote author=“L_Clan_Frodo”]Немога да разбера закво всеки иска да има яко маса , и ако може раката му да стане 100 см. Аз съм на мнение, че е по-яко супер готино оформено тяло , да си личат мусколите, а не да си огромен. Примерно имам един приятел кадето раката му е 42 см , а на друг му е 37 см, и като ги гледаш двете и тая каде е 37 изглежда по-голяма.
А колкото до забранените медикаменти , взимаите ги ! щом ви е толкова акала , яко е да , големи мусколи , по-добре оформено тяло, но не си заслужава, за 3-4 см отгоре не си струва да си прецакваш тялото.

П.С. един пи4 зобише, направи тяло , евала , ама после доста седмици прекара в болница ама има и железни копелета , зобят като чудовища и нищо им нема  :roll: ..... 16 години - 170 на лежанка ...... ареее бегай.

Нали знаеш че това би го казал 60 килограмов кокал който не може да качи кила?!
Колко е висок приятелят ти с 42 ръка?А този с 37?

13.09.05
17:57

Че големите мускули да не би да не си личат? ;) Какво пречи хем да си голям, хем релефен? :)

14.09.05
19:04

[quote author=”Петко К”]Че големите мускули да не би да не си личат? ;) Какво пречи хем да си голям, хем релефен? :)

Това е въпроса и аз това питам

14.09.05
19:39

Хе хе ми като нищо не пречи вие що не сте станали големи и релефни или само големи повече ви харесва. Ай стига то тва е заветната цел на всеки ама без фармацевтика си е близко до недоктижимото.

PR

14.09.05
22:02

Go6ko - еми сигурно сме по-големи от теб :)

Какво разбираш под релеф - аз лично да си личат мускулите - което си го имам - демек стига ми !

Нали се сещаш ,че за да си с 4-5% FAT ти трябва химия !
Не бих взел - нямам стимул - няма кинти в тоя спорт а здравето ми е прекалено скъпо!

8-10% са напълно постижими на чисто и повярвай изгрежда добре !

14.09.05
23:26

Абе някога да не са виждали такава химия като сега а пък саправили и по добри релефи от някои сегашни топ културисти Гошко

OM

15.09.05
01:47

Постиженията на другите могат и да мотивират, но и да демотивират. Точно поради причината, че всичко е строго индивидуално и както някой може да направи 45 ръка на нисък процент мазнини за 2 години, така друг може да не успее и за цял живот.

За тренировки без стероиди може да мотивира осъзнаването на любителския бодибилдинг като състезание със себе си, а не с другите. Това обаче е един малко по-продължителен процес, а у някои въобще и не протича.

За съжаление къде от нарцисизъм, къде наистина от добро желание (пътеката към Ада е постлана с добри намерения - стара френска поговорка :)), по-опитните дават погрешен пример като изтъкват своите успехи и в много случаи се получава обратният на целения ефект.

15.09.05
01:53

[quote author=“Omni”]както някой може да направи 45 ръка на нисък процент мазнини за 2 години, така друг може да не успее и за цял живот.
quote]

За цял живот ако не успее, трябва да е голяма шматка или да не тренира сериозно (2-3 пъти месечно макс!)! Просто да тренираш примерно 30 г и ако целта ти е да направиш 45 ръка, колкото и клечка да си ще ги направиш, даже да си обърквал програмите, диетата и т.н.! Трябва да си ептен зле за да не се справиш!!!!

БТВ: сори за просташкия език, ама отидох на гости на баба ми за малко и прихванах селския речник  :lol:  :lol:  :lol:

16.09.05
23:28

[quote author=“Delta38”]БТВ: сори за просташкия език, ама отидох на гости на баба ми за малко и прихванах селския речник  :lol:  :lol:  :lol:

Нема лошо  :lol:
[quote author=“omni”]За съжаление къде от нарцисизъм, къде наистина от добро желание (пътеката към Ада е постлана с добри намерения - стара френска поговорка ), по-опитните дават погрешен пример като изтъкват своите успехи и в много случаи се получава обратният

на целения ефект.
Мен ли визираш и ако да обоснови се моля

18.09.05
10:02

djgorgio-ASTOR, би ли написал при какъв ръст имаш тези размери? Така или иначе постиженията ти са достойни за уважение!

LA

18.09.05
12:58

1,90 ако не се лъжа е Астор

18.09.05
15:32

[quote author=“largozol”]1,90 ако не се лъжа е Астор

Дам така е

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1