Колан със сауна ефект

01.02.13
11:24

Здравейте , нов съм в форума казвам се Любо .Имам проблеми с големия си корем -така да го нарека ,почнал съм да тичам + въртене на колело .Въпроса ми е има ли смисъл от този колан http://sportdepot.bg/bg/product/everlast_kolan_-78925-MD1jYXRlZ29yeSZzZXg9MiZkaXZpc2lvbklkPTM1JmNhdGVnb3J5SWQ9ODA.html Благодаря ви за информацията .

Здравей, наскоро писахме статия за термоколаните. Препоръчвам да я прочетеш, ще ти даде яснота.

Статия и търсачка.

P.S. Митко е по-бърз. :)

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 01.02.13 11:31.

01.02.13
11:38

Много ви благодаря .. явно без такива работи по тялото .Много мерси ..  защо като скачам на въже прасците така ми се стегат ,че ще се пръснат ?

казано от Любомир Боев на 01.02.13, 11:38:

...защо като скачам на въже прасците така ми се стегат ,че ще се пръснат ?

Ами... има ли вероятност да не са достатъчно подготвени за скачане на въже? :)

01.02.13
11:46

Да видях темите , ще почна в началото с по 2-3 минути и ще вдигам с времето.

BT

01.02.13
19:20

От термо колани полза няма почти. Първо, че ти изнежват кръста и бъбреците, ако се носят често, а реално не горят никакви мазнини, най-много малко подкожни и малко вода да ти свали.

14.02.13
01:36

Мое мнение е, че и с колан и без колан значителна разлика няма. Въпроса е в това да се изгорят калориите, съчетано с храната. Всичко друго се получава от самосебе си.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1