14.02.13
12:58
Здравейте, отдавна не съм посещавал сайта, но сега се налага да купувам добавки и ако може някой да помогне с добър продукт ще съм благодарен!
Ситуацията е такава, че майка ми има проблем със ставите. Сутрин при ставане трудно се раздвижва и в последствие започват да я болят и “щтракат” доста сериозно колената. След консултация с лекар той и предписва прахче със съдържание 1500мг Glucosamine Sulfate като за 1 месец потдържането излиза около 60лв. Та търся нещо което да е на по ниска цена или нещо с подобна, но по добро.....
14.02.13
13:04
NOW Foods имат страхотни продукти с глюкозамин, а качеството на марката е наистина високо.
Ако търсите чист глюкозамин, препоръчвам NOW Foods Glucosamine Sulfate
На същата цена има и с добавен хондроитин и MSM, които също помагат, но дозировката излиза по-малко - NOW Foods Glucosamine & Chondroitin + MSM
И при двата случая няма да сбъркате.
14.02.13
17:37
Ако ще е глюкозамин, съмнявам се ,че има по-концентриран такъв за такава ценичка от този на Reflex! Там в капсула имаш грам, а цената на 90 е 14 левчета!
15.02.13
18:02
Аз имах проблеми с колената и направих един стак с Elastamine i Cissus и имаше зверски резултати. Сам се очудих колко добре ми понесе
Около 50 лева е флекс код за 25 дни - това което в момента го рекламират. Съдържа глюкозамин, хондроитин, МСМ и хилауронова киселина. Чух добри отзиви от мой близък и в момента даже майка ми го ползва, но още е в началото на курса и не мога да дам мнение за ефекта.
Мисля да пробваме с PRIMAFORCE Elastamine 1 месец. Но може да дам шанс и на флекс код ..... А за рефлекс-а и аз съм използвал и добре ми се беше отразило, бях забравил благодаря на Кирил Михайлов!
Мнението беше редактирано от pockobg на 18.02.13 17:24.