Лято - процес за чистене

16.02.13
01:11

Здравейте колеги !! От 8 месеца тренирам във фитнеса редовно . На 15 години съм , и от както съм почнал съм качил 4-5 килограма (от 67 станах 71/72) Тренирам по 6 дневен сплит ! Повторенията са стил пирамида (10,8,6 ..) Зимата тренирам за маса , лятото чистя, Зимата ям каквото ми се яде , обаче лятото идва ред на чистенето . Та може ли да ми дадете няколко идеи за чистене , без голяма загуба на ММ и сила .. За маса тренирам от октомври до април и останалите 3-4 месеца чистя ... За кардио , без загуба на ММ и сила се сещам само спринтове на гладно ... ще се радвам да споделите по нещичко ! :)

16.02.13
10:35

Нямаш какво да чистиш.
И вместо да си губиш времето с тоя 6 дневен сплит, почни 5х5.

16.02.13
12:05

Еми програмката е 5 дневен сплит , просто съм добавил 1 ден към краката , че са много зле !

Понеделник:Гърди+корем
Вторник:Гръб
Сряда:крака
Четвъртък:Рамо + трапец
Петък:ръце
Събота:крака
Неделя:почивка

16.02.13
12:11

Тренирай изоставащата мускулна група ( Краката ) в Понеделник- след почивка :)

16.02.13
12:52

Сложи и предмишницата в неделя, ще стане още по-добре, ще вземеш и да качиш още 4-5 кила само там.

16.02.13
13:14

Чак пък 4-5 кила на предмишница ?? Чуваш ли се хаахахахаха

16.02.13
15:35

Първо на 72кг няма какво толкова да чистиш. Искаш да се оглозгаш и да станеш 65 килограмов скелет ли ? И второ - не ти трябва втори ден за крака. Тренирай постоянно и правилно и прогресът ще дойде. :)

16.02.13
15:39

казано от Dани на 16.02.13, 13:14:

Чак пък 4-5 кила на предмишница ?? Чуваш ли се хаахахахаха

Сарказъм.

16.02.13
21:26

Не мисля, че си качил доста кила за да чистиш, но все пак ти си избираш.
Не винаги “повече” означава “по добре”. Можеби заради това че ги тренираш два пъти в седмицата краката не растат толкова.
Един път на седмица тренировка за тях си е достатъчна, друг е въпросът дали самата тренировка е правилна и качествена. Кажи какви упражнения правиш за крака.

Клякай си редовно прави си бедрени сгъвания и разгъвания и нещата ще си дойдат на мястото, мушни една лег-преса между другите и така :)

17.02.13
23:19

Еми за сега краката са ми пораснали и не мисля , че ги претренирвам ... правя клек,преса за крака , предно и задно бедно и на калф машината и съм готов ... упражненията ги правя правилно , защото инструктура е много сериозен и веднага поправя грешките ! А за това дали 6 дена са много , показвал съм програмата на Антон Големанов (един от най-добрите и натурални билдъри в цяла БГ) и ми е казвал , че е добре , че съм наблегнал 2 пъти на краката , тоест не ми е правил грешка за програмата , а и лично аз се чувствам добре и мисля , че 6 дена тренировка изобщо не ми са много .. мисля , че при всеки е различно , но лично за мен проблеми за сега няма ! :)

17.02.13
23:20

казано от Hardcore на 16.02.13, 12:52:

Сложи и предмишницата в неделя, ще стане още по-добре, ще вземеш и да качиш още 4-5 кила само там.

забавен си пич , само така ... амън от професори !

18.02.13
08:17

Градски няма нужда да чистиш кой знае колко усилено. просто избягвай вредните храни и наблягай на натуралните продукти: картофи ориз риба месо зеленчуци и т.н. Дори през зимата пак е добре да си набавяш калориите от там и като цяло да хапваш бая количество белтъчини. Питай Антон той ги разбира тия неща, ако му се занимава ще ти обясни това онова.

23.02.13
10:49

Аз си ги знам нещата , вече 9ти месец се занимавам с този спорт ... дори и да чистя , най-много да правя по 1-2 спринта сутрин на гладно и това ще е :)

казано от Max Power на 23.02.13, 10:49:

Аз си ги знам нещата , вече 9ти месец се занимавам с този спорт ...

Защо питаш тогава?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1