Здравейте

Темата е заключена.

20.02.13
16:39

..

Темата беше редактирана от krasi на 07.06.13 16:41.

20.02.13
16:47

Здрасти :)
А защо ще чакаш да стане понеделник за да започнеш с ” осъществяването на мечтата ” си ?
Защо не започнеш от този момент ?

Мнението беше редактирано от Vess на 20.02.13 16:47.

Равномерно балансирана диета - ето го твоя режим. Просто дръж много лек калориен дефицит и нещата ще се получат добре. Преди това, обаче, добре си помисли дали правилно си определила целта (58 kg). Запазване на телесното тегло, но промяна на съотношението между телесни мазнини и мускулатура е несравнимо по-добър вариант за теб. Тия мераци за тичане преди тренировка ги забрави - нямаш нужда от тях, особено на фона на твоя тренировъчен режим.

20.02.13
16:48

Защото още не съм готова ,още не съм сигурна какво да правя и искам да видя първо вашите мнения :) иначе абсолютно нищо друго не ми пречи !

20.02.13
16:52

Благодаря ти ,Кольо ..
Значи аз тренирам волейбол и мисля ,че ще се чувствам по-добре 58кг -мускул (не -мазнинки) ,представи си как ги вдигам 65кг ,мисля,че ще ми е по-лесно  ?

Говори ми на мен за волейбол... :) Вярно е, че излишните килограми трябва да ги вдигаш във въздуха и това усложнява играта. Има и друго, обаче - трябва ти сила, за да играеш по-добре и по-дълго... а от един момент нататък може би ще загубиш сила в стремежа си да свалиш килограми. Не си ниска, не го пропускай това. Моето мнение е, че не е разумно да слизаш под 60 kg. Реално може да се окаже, че сегашното ти тегло е ОК, стига да намалиш мазнините и да увеличиш мускулатурата. Точна рецепта няма, затова ти казах да помислиш... а всъщност в процеса на работа сама ще видиш кое как ти се отразява.

20.02.13
17:03

Ами хубаво тогава ..ще ти се доверя ;) ..та сега ще разгледам http://www.bb-team.org/articles/910_otslabvane-s-ravnomerno-balansirana-dieta-rbd и ще видя .. може и да не чакам до понеделник,защото по принцип не съм много търпелив човек ..зависи от времето ..та ще пиша като съм готова ;)

20.02.13
17:07

А да попитам ,защото четох ,че помага много за разграждането .. има ли смисъл да си купувам l-carnitine

Задължително трябва да съобразиш режима със състезателния си период, който предполагам, че ти предстои. :) Карнитин... спокойно можеш да минеш и без него. :)

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 20.02.13 19:43.

Ако не си оправиш храненето,няма да има ефект. Така де,Кольо ме е изпреварил с  мнението. :)

Мнението беше редактирано от Александър Илиев на 20.02.13 19:36.

20.02.13
20:44

:)

Мнението беше редактирано от krasi на 27.04.13 08:13.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1