Based on true story :)

Темата е заключена.
Прескочи до:

19.02.13
11:46

(F) (F) (sun) (nlove4) (sun) (F) (F) (F) (F) (sun) (nlove4) (sun) (F) (F) (F) (F) (sun) (nlove4) (sun) (F) (F) (F) (F) (sun) (nlove4) (sun) (F) (F)

Този пост е много специален за мен и по тази причина държа да е отделно от всичко останало в дневника.

От неделя реших да отправя към себе си едно предизвикателство: The Ten-Day Positivity Challenge
Може би някои от вас са чували, може би някои сега ще чуят за него. Това е предизвикателство да си изцяло позитивен за 10 дни подред. Тъй като от доста време усещам, че съм много негативна към себе си и околните, рших че трябва да променя това.
Целта на “упражннието” казах каква е, а ето как се стига до нея:
Ако през деня имам кофти ситуация и се почуваствам зле и започна да мисля негативно имам точно 1 минута да превключа на позитивно мислене и търсене на решение на проблема. Дори фалшива усмивка е ок и разсейване с други, приятни неща.
Ако мине повече от 1 минута, дните се рестартират.
Аз започнах в неделя (17.02.2013) и беше успешно, но вчера не успях :) така че днес започвам от ден 1.
Човекът, който ми даде идеята за това каза, че му е отнело 3 месеца за да завърши дните. Аз реших да го направя публично и да го напиша тук. Пожелавам си успех!
(sun)

(F) (F) (sun) (nlove4) (sun) (F) (F) (F) (F) (sun) (nlove4) (sun) (F) (F) (F) (F) (sun) (nlove4) (sun) (F) (F) (F) (F) (sun) (nlove4) (sun) (F) (F)

19.02.13
16:29

Подкрепям новото ти начинание и винаги се радвам да виждам весели и позитивно настроени хора. Но както знаеш, монетата има и друга страна. Затова ще си позволя да цитирам интервю на д-р Пламен Димитров, председател на УС на Дружеството на психолозите в България. Не искам по никакъв начин да променям светогледа ти, но може би ще е интересно, за теб или други, четящи това, да чуят и друга гледна точка. 
(F) (F) (F) ...

- Д-р Димитров, с приключването на истерията около края на света започна да набира скорост идеята за новата епоха, за новото начало, свързано с позитивно мислене и духовно прераждане. Хубаво ли е това и какво всъщност означава?

- Движението на новата епоха, което слага акцент само върху позитивното мислене, всъщност травмира сериозно хората и ги експлоатира. Приспива способността им за задълбочен и цялостен анализ на нещата, за връзка с действителността. Това е цяла нова религия, проповядвана от амбициозни гурута. С претенцията, че се базира върху наблюдения, тя избирателно използва и научни изследвания, и религиозни вярвания и манипулира хората. Това е цял индустриален комплекс, бизнес за милиарди в световен мащаб, който се развива с подкрепата на политически, финансови и други кръгове, които имат интерес от примитивизация и инфантилизация на населението.
- Развита ли е тази индустрия у нас?

- Много мощно. Непрекъснато отвсякъде ни се внушава как трябва да мислим положително, което значи селективно. Така се манипулира критичната способност и психологическата гъвкавост на хората да използват целия спектър от опита и преживяванията си и да вземат правилни решения. Това е нужно за онези, които искат да контролират. Пример за такова манипулиране е обучението на фирмените служители.
Вместо да им се предлагат научно обосновани и проверени факти, те масово се водят по семинари, които се базират върху постулати и виждания на някоя известна личност, понякога от световна величина, която често се оказва човек, много богат, произвел хиляди книги, направил много пари от това да окуражава масовото самозаблуждаване на хората, нуждаещи се от фантазията за контрол вместо от дълбочината и разбирането за същината на нещата. Книжарниците ни са пълни със self-help литература, която заимства избирателно неща от научните изследвания, но всъщност единствената й цел е да се продава повече.
Да не говорим за злоупотребите с онкоболни и други страдащи, на които съвременната медицина не може да помогне. Те най-редовно са съветвани, че ако мислят позитивно, ще се разминат с фаталния край. Повярвалите на тези ритуали и практики избирателно подчиняват мисленето си само на този позитивен уклон. Но дори да имат промени в самочувствието, невинаги могат да се похвалят със същинско подобрение в резултатите. Доколкото има ефект, със сигурност той не се дължи на участието им в такива програми, а на по-добрата медицинска намеса, когато е достъпна и възможна.
Това прониква и във фантазиите на политиците,  в начина, по който мислят голяма част от хората, които предизвикаха световната криза. Жертви на това позитивно мислене са всички тези банкери, които създадоха механизмите на тази романтична, но инфантилна идеология. То е в основата и на безкритичната позиция на онези, които трябва да променят нещата, за да се излезе от кризата. България е периферен участък, в който тези течения навлязоха със закъснение и с много вторични дефекти. В световен мащаб тази квазирелигия се разпространява отдавна и причинява повече беди, отколкото ползи.
- Кое всъщност прави позитивното мислене опасно?

- Когато ви се внушава, че избирателно трябва да използвате само положителните емоции и мисли, всъщност се осакатява вашата способност за критичен анализ и автономно действие. Освен това, когато не успее да промени живота си с позитивни мисли, човек изпитва вина, че не практикува достатъчно упорито и не спазва ритуалите, популяризирани от съответния гуру. Така той се инфантилизира и започва да търси причините за неблагополучията си не в реалната действителност, не в сложните взаимовръзки, а в начина си на действие и собственото си мислене.
Такива хора стават лесни за управление, за контрол и манипулация, което е много удобно на корпорациите например, които разчитат така рекламните им послания по-лесно да достигнат до потребителите. Това е нужно и на правителствата, и на финансовата олигархия, на всички тези големи контролиращи господари на света, които имат нужда от това хората да са оптимистични и в същото време зависими.
- Това значи ли, че отричате въобще стремежа на човека към щастие?

- Научните изследвания са категорични, че когато хората са тласкани да се стремят към щастие, те по-често се чувстват нещастни. Предписвайки поредния ритуал, който ги насочва към щастливо мислене, този вид възгледи и идеологии тласкат към едно самообвинително изследване, което ги прави по-скоро зависими, отколкото отговорни за действията и преживяванията си.
Този тип едностранчиво мислене изкривява способността ни за самокритичност, за автентичност, пречи ни да се справяме зряло със собствените си недостатъци и с неизбежните тежки житейски ситуации. С избирателната форма на мислене, а така е във всичките школи, свързани с позитивното мислене на новата епоха, се извършва един невротизиращ процес. Това е невротична компенсаторна самозащита и бягство от действителността, която ги прави по-болни и нещастни, отколкото биха били, ако са в по-цялостен контакт с действителността и чувствата си. Това е индуцирана масова невроза, която е много добра, защото е нужна на някого.
- Доколко са напреднали тези процеси у нас?

- Вижте телевизиите - много повече време се отделя на шоута, програми, които дават поредното предписание за щастие и съветват как да живеем правилно, отколкото програми, с които фактите се проучват в дълбочина. Проникването е много съществено. То е част от медийната фантазия, че има контрол върху обществените процеси. Това се прокрадва и във фантазиите на хората, които вземат решения на корпоративно, на фирмено, на политическо ниво. Дават ни се обещания за светлото бъдеще, градят се невероятни планове, които не стъпват на никакъв критичен анализ на действителните факти и ресурси. Ето, няколко пъти нашият вицепремиер отричаше, че кризата продължава. Изобщо у нас все повече липсва задълбочен анализ на действителността.
- Анализи има, но въпросът е доколко към тях има интерес. Не смятате ли, че и на самите нас все по-често ни се слуша как по-лесно можем да заживеем по-добре?
- И това го има и е част от големия проблем на културата не само у нас. Става дума за съществуването в един свят на пожелателно мислене, който има за цел да самообслужва невротичната ни самозаблуда, че нещата не са такива, каквито са, а такива, каквито ни се иска да бъдат. Според някои от новите модерни практики, ако си повтаряш целите, ако визуализираш представата за това колко богат ще станеш, колко щастлив и здрав си, то само по себе си ще се случи. Това вече е влязло в арсенала и на нашите политици, които, без да осъзнават, са станали проповедници на този тип фантастично инфантилно мислене. Все по-малко или по-селективно се използва науката, за да се вземат решения по важни обществени въпроси.
- Не е ли все пак позитивното мислене начин за приобщаване на хората към обществото, не провокира ли емпатия?

- Точно обратното е. Тласка хората към краен индивидуализъм, към затваряне, себефокусиране и тотална изолация. Колкото повече внушавате на хората, че чрез положително мислене могат да постигнат лично здраве и богатство, толкова по-малко социално ангажирани и по-безразлични стават те към чувствата и преживяванията на другите. Този тип позитивно мислене води само до болест и до невроза, до социални проблеми и влошаване на качеството на отношенията между хората.
- Как да намерим златната среда, за да не бъдем нито инфантилни болни позитивисти, нито мрачни депресари песимисти?

- Нужен е цялостен зрял подход към света и себе си.
Опората е във връзката между вътрешната и външната реалност. Човек трябва добре да си дава сметка за това, което преживява и чувства. А то не е само положително. Има неща, които ядосват, които плашат, които водят до фрустрация и невъзможност за действие. Заедно с това има неща, които вдъхват оптимизъм, надежда, радват. Когато човек е в контакт с вътрешната си реалност, когато знае повече за сенчестите си страни - наясно е например с това, че изпитва гняв или това, че болката му не може да бъде потушена от илюзорни представи, става и по-чувствителен и по-възприемчив за действителността около него. Това прави хората екзистенциално отговорни и им позволява да организират битието си по смислен начин. Смисълът, базиран на връзката с действителността, е това, което ни прави истински и способни да се движим напред.

19.02.13
18:58

Много ми беше интересно да прочета това интервю. Благодаря ти, Владо, за отделеното внимание.
Не искам да се впускам в много коментари или дебати, само ще обобщя:
1. Съгласна съм, че изкуственият позитивизъм е метод за манипулация. Това е безспорен факт, с който съм запозната отдавна, но също така няма серизно влияние върху моят “проект”.
2. Моята цел след изпълненото предизвикателство е да успея по-бързо и лесно да се отърсвам от отрицателните емоции, тъй като работата ми е пряко свързана с негативна енергия която хората идват да оставят при мен и това ми влияе през целият ден.

20.02.13
11:43

20.02.2013

10.00 - 11.00 Тренировка:
Bob Harper:
*Beginner Weight Loss Transformation - Abs
*Glute Challenge
*Totally Ripped Core
плюс новата тренировка на Зузана: Do Not Throw Up!
ZWOW 57 4 rounds for 14:50:31
4 rounds as fast as you can
1) burpees - 10
2) jump lunge - 15
3) push up - 20
4) mountain climbers - 30
5) air squats - 40

Е, не (puke) , ама си беше изтезание!

11.30 - 200гр извара + 100 гр цедено кисело мляко, 10 годжиберита, 1 ч.л. рожков и 20гр кокосово брашно
14.00 - 40гр бадеми + 40гр кашу
15.30 - омлет с 4 яйца и задушени зеленчуци; 250гр извара с 1 с.л. рожков
16.30 - 50гр камембер

тегля чертата, че пак отивам на оливане..
1485кк (144П 50В 80М)

Мнението беше редактирано от Radost_nezemnA на 20.02.13 16:42.

20.02.13
14:12

Въпрос на деня: Кого ще изберете на предсрочните избори?

А. Луфтханза
Б. Бритиш Еъруейз
В. Еър Франс
Г. Друга авиокомпания за незабавана евакуация

Т. Тодорова

20.02.13
16:22

Wizzair , Ryanair или някоя друга с такива ниски тарифи , че сигурно и билетите няма да можем да си платим (fubar)

20.02.13
16:54

Съжелявам за спама, но ми се искаше да те питам откъде гледаш тренировките на Bob Harper. Изтеглила ли си си ги или някъде в интернет? Ако са изтеглени, може ли да ми кажеш откъде? :)

Т. Тодорова

20.02.13
17:02

пайрътбей.орг :)

20.02.13
21:30

И аз да изкоментирам позитивните ти опити :) Сега тъкмо чета “Монахът,който продаде своето ферари” на Робин Шарма и в книгата се призовава да се опита човек да бъде позитивен за 30 дни и след това вече ти става навик.В книгата са посочени и различни методи за улеснение.До момента съм в началото на книгата,хно докъдето съм стигнала съм сигурна,че ще ти бъде интересна и мнго полезна ;)

20.02.13
22:14

Благодаря ти за включването (F)
Чела съм я тази книга, още като студентка. Аз съм малко скептична към self-help литературата, но си спомням че този автор е един от приятните в този жанр. Щом ти харесва “Монахът...” прочети и “Лидерът, който нямаше титла” :)

21.02.13
00:00

+ 50гр шоколад със стевия към 23.00 (blush) Не чуваствам вина (вече съвсем се разглезих)

Мнението беше редактирано от Radost_nezemnA на 21.02.13 00:01.

21.02.13
11:47

21.02.2013

10.00 - 400гр кисело мляко Фрезко 2%, 30гр кокос, 1 ч.л. рожков, 10гр протеин, няколко г бери, 4-5 бадема
13.00 - 100гр кашкавал, 40гр ядки
15.00 - 16.00 - тренировка
ZWOW 15
5 rounds in 24:56:65

5 rounds for time
1) ground to overhead - 10 2x5кг
2) single leg weighted squat - 10 5кг
3) scull crusher - 10 2x5кг
4) v-ups - 10
5) burpee with push-up - 10

+ 50 суинга с 5кг

16.30 - 1 варено яйце, 200гр извара с доза протеин

общо: 1329 (129П 56В 66М)
протеина ми е малко, въглехидратите - в повече. само мазнините днес са ок. защо е толкова трудно да ми излязат сметките незнам :(

Баща ми току-що ми донесе килограм и половина домапен кашкавал - супер пресен. Сега трябва да си сменя цялото меню за деня (не че се оплаквам де) + пресни яйца..

Мнението беше редактирано от Radost_nezemnA на 21.02.13 16:33.

21.02.13
13:57

на твоите 60 кг 50гр въглен си е доста добре

21.02.13
14:28

JulsaVena, като за НВХ ден ли? (аз съм на въглехидратна ротация) Опитвам се да е около или под 40гр в НВХ дните.

21.02.13
14:49

Ако си на калориен дефицит,вхте да са по 1грам на кг телесно тегло-тоест при теб 60грама.Да,това е в нисковъглеидратен ден.

22.02.13
10:57

22.02.2013

11.00 - 300гр протеинов кекс + 60гр кашкавал + 15гр мед

13.00 - 15.00 Тренировка
Bob Harper - Strength Workout (66мин)
Bob Harper - Yoga Abs (15мин)
burn out:
25 burpees
100 high knees
25 push-ups
100 jumping jacks
25 squats
100 heismans
25 mountain climbers
100 lunges
за 10:04:34

16.00 - омлет от 3 яйца, задушени зеленчуци
250гр извара + 1/2 доза протеин
20гр шоколад със стевия

18.30 - 20гр кашкавал

Равносметката: 1330кк (162П 46В 58М)

Мнението беше редактирано от Radost_nezemnA на 22.02.13 18:29.

23.02.13
09:58

23.02.2013

Днес само ще ям, почивка от тренировки (имам нужда наистина, защото след колоезденето в неделя всеки ден съм тренирала и то доста интензивно и продължително, поне за моите възможности..)
За неделя прогнозата е (rain) , така че няма да има разходки с колело, но си подготвям много сериозна тренировка за тогава.
Днес ще гледам да не се заседявам много и да съм в движение, че кашкавала ще свърши :D

10.30 - извара с рожков, г.бери, стевия; 40гр кашкавал; 30гр кашу+10гр бадеми
Цял ден обикаляне из града и чак сега ще ям. Поне си купих нов спортен сутиен (muscle)
17.00 - 2 яйца, зеленчуци, 50гр свинско месо с кисело зеле, 250гр извара с екстри
общо за деня: 1233 (159П 25В 56М)

Мнението беше редактирано от Radost_nezemnA на 23.02.13 16:51.

24.02.13
12:56

24.02.2013

Тъкмо си свърших тренировката (sweat) Идвам на отчет 8-)

10.30 - 150 гр протеинов кекс, 1/2 варено яйце (другата една 1/2 унищожих снощи) и 1 с.л. мед (15гр)
11.15 - 13.00 Тренировка:
“1000 calorie Workout” 84 min

Warm Up 6 min

HIIT 20/10 (4 intervals each)

squat jack burpee
3 pulse jump lunges
double down push-up
heel tap seesaw
squat kicks
wide burpee + 2 double butt kickers

2 minutes water break

2 knee tucks + 2 plank jacks
wall sits
split jumps
3 calf raises + jump squat
switchfoot mt climber
squat pulses burpee

2 minutes water break

Strength workout
Supersets: 10 Reps each, 25 sec rest between each set (x2)

Squats 2x5kg + Chest Presses 2x5kg
Deadlifts 2x5kg + Reverse Fly 2x5kg
Pullovers 5kg + Bridges 5kg
Alternating Lunges 2x5kg + Overhead Presses 2x5kg
Dumbbell Curls 2x5kg + Outside Tight Raises 5kg
Triceps Extensions 2x5kg + Inside Thigh Raises 5kg

2 minutes water break

Core Workout
45 sec for each exercise, no rest

Reverse Crunches
Oblique Toe Touches
Crunch Pulses
Superman with Heel Taps
Russian Twists with 5kg
Jacknife Crunches
Bycicle Crunches
Side Hip Raises
Knee Hugs
Oblique Crunch Pulses

Cool Down and Stretch 5 min

Храна!! Въглехидратна!! Сега!! :D

13.00 (веднага след тренировката) 1/2 бисквитка и 10 стафиди
13.45 - 150гр ръжени макарони с консерва риба тон и малко зеленчуци;
170гр извара с 1 1/2 бисквити без захар (поредното разочарование)
15.30 - 100гр извара с какао и стевия
18.00 - задушени зеленчуци с 25гр кашкавал; 150гр извара с какао и стевия
общо: 1405 (160П 140В 20М)

Пак почнаха пристъпи на глад - тренировките ми са малко по-длъжки от преди, но и храната ми мисля, че е достатъчно - имам достатъчно енергия за тренировки. Ще наблюдавам...

Мнението беше редактирано от Radost_nezemnA на 24.02.13 18:40.

24.02.13
13:06

Ако това е тази тренировка, отдавна я заглеждам и все си мисля, че още не съм “дорасла” за нея. Как ти се стори? :)

24.02.13
13:14

Тя е да... обаче честно казано се надявах да е по-hard. Имаше 2-3 тежки момента, иначе си беше средно ниво. Не мисля, че ще те затрудни. И аз чаках да “дорастна” за нея, ама май съм я надрастнала :D
Само заглавието й е гръмко и времето е доста, даже тея почивки са супер ненужни според мен. Абе ако имаш час и половина свободни, мятай я (muscle)

24.02.13
20:26

С тая тренировка,освен ако не си 100 кила,няма как да се изгорят 1000 калории според мен..Прегледах я набързо,нищо особено,тренировките от Инсанити са 10 пъти по-сполучливи и ефикасни според мен,а и отнемат по-малко време,имат музикално оформление,а и като гледаш една група хора е по-забавно от това да гледаш само 1 мацка :) И Шон постоянно те нахъсва А У-А -О... забавно си е...

24.02.13
20:56

JulsaVena, категорично споделям твоето мнение! Явно след Инсенити-то вече съм едно ниво нагоре (giggle) Щом Зузана ми идва добре (тежко, но все пак се справям)...

25.02.13
11:15

25.05.2013

10.00 - 11.00 Тренировка
Bob Harper - Kettlebell Shred (54min)
ZWOW 9 - 2 rounds + 10 s push-ups + 10 ppt + 8 crab tt in 10min
santana push-ups - 10
3 pyke plyo tuck - 10
crab toe touches - 30
low jacks - 20
довърших ги до 3 кръга

12.00 - 240гр извара с какао, 1 варено яйце, 25гр кашкавал, 15гр орехи
15.00 - 40гр бадеми+40гр кашу, 110гр извара с малко какао
18.00 - запеканка с домат, 100гр сирене, 50 гр кашкавал, 1-2 хапки от джолана на половинът, градинарска салата с домати, зеле, маруля, чушки
Хапнах повечко май за деня, обаче съм много доволна, че открихме заведение където не ми е солено :D

Общо за деня: 1414 (106П, 37В, 94М)

Мнението беше редактирано от Radost_nezemnA на 26.02.13 00:13.

25.02.13
11:18

Зузана не е толкова страшна. ИнсанититУ е по-хард според мен.

25.02.13
11:45

Да... обикновенно всичко опира до психическата нагласа... Всъщност тялото ни е способно на много повече, отколкото си мислим :D

25.02.13
11:54

То е способно, но струва ли си изтезанието. Напоследък се замислям пак над това. Не сме на състезание, трябва да ни е кеф, а не да се тормозим и да си докарваме проблеми. Уф ..., пак съм в криза, не ми обръщай внимание :D

25.02.13
14:49

Дескамеска, без тормоз няма прогрес. Не сме на състезание, но докато не се поизпоти човек, няма да види преса. За справка: дебели лели и чичковци, които четат списания докато въртят велото. С години ходят на фитнес, правят едно и също нещо и няма никаква промяна.
Хубавите неща стават извън зоната на комфорт ;)

25.02.13
15:59

Съгласна съм с Анелия.Трябва да се излезе от тази “кутийка” на комфорт съвсем умишлено.
Иначе по въпроса за Инсанити.Хм,аз като “insanity graduate”,който от цялата програма е пропуснал само 3 дни,мога да кажа че си заслужава.Е разбира се фрапиращи резултати не се постигат за два месеца,но лично на мен ми даде основата и увереността за нещо по-мащабно.Недостатъка е,че има един етап в който омръзва и се превръща в рутина.Аз нали съм си упорита...имало е дни в които съм го правила и без желание,разнообразявах го със спринтове след тренировка и т.н.Пак се връщам на мисълта,че като основа е добро начало.Обаче сега,не бих го повторила.Предполагам,че “вкуса ми” се е изменил. ;D

25.02.13
16:33

казано от Anelia на 25.02.13, 14:49:

Дескамеска, без тормоз няма прогрес. Не сме на състезание, но докато не се поизпоти човек, няма да види преса. За справка: дебели лели и чичковци, които четат списания докато въртят велото. С години ходят на фитнес, правят едно и също нещо и няма никаква промяна.
Хубавите неща стават извън зоната на комфорт ;)

Абсолютно съм съгласна и се потя доста :D /днес дори кростренажора взе да върти на умряло и не знам какво ще се окаже (sweat)/. Зоната на комфорт я преминавам във всяка тренировка. Ама нужно ли е всеки ден да е така???
Другото е, че не е необходимо да съчетаваш в един ден няколко изтезаващи тренировки /поне при мен/. По принцип е възможно, можеш да го понесеш, но дали това натоварване по-скоро не вреди. Аз още не мога да намеря златната среда, затова подозирам, че имам проблеми. Склонни сме към претрениране с този вид тренировки.

26.02.13
00:24

Деска, и аз от няколко дни обмислям да въведа 2 почивни дни и утре мисля да се случи. Въпреки че съм хвърлила око на една тренировчица... Абе ще видим. Ама като не тренирам се чувствам виновна при всяка хапка (dull) Което със сигурност не е нормално.. знам!

26.02.13
10:02

Някой беше казал, че треировките не са машина за горене на калории. Така че, си почини.

26.02.13
10:11

Тъкмо идвам да съобщя официално, че почивам! 8-) Отбелязвам го със стабилна закуска (tmi)
По-късно ще кажа какво съм омела :D

Да се похваля: купих си тапиока, коксово брашно, бадемово брашно, кокосово мляко и поръчах (чакам ги) витаминчета за по време на тренировка и ензими на NOW.
Като дойде въглехидратният ден ще си направя тапиока с кокосово мляко (облагороден вариант на мляко с ориз, надявам се), а днес - кокосва палачинка. Както казва в такива моменти нашта любима съфорумка Тодорова: “Грух!” :D

За сега съм изяла:
10.00 - 1 варено яйце, 200гр извара с какао, 35 гр кашкавал
12.00 - 50гр бадеми и 25гр орехи

Мнението беше редактирано от Radost_nezemnA на 26.02.13 12:07.

26.02.13
21:06

Е няма такъв ден като днешният - минах през всички възможни състояния на моята душа - то не бяха депресии, радикални решения за живота и спиране на млечните, супер ентусиазъм за бъдещето, всичко гарнирано с доволно количество калории (поне 2000) и.... НВ цикъла ми пристигна :) а даже не се бях замислила, че може да е от това. Ура ура!
Храната на кратко: кофа и половина извара с какао, някакви зеленчуци и сигурно 150гр бадеми+кашу (тми)
Няма да се тормозя, по-важното е, че не съм счупена (все още).
Хубава вечер на всички (пак съм хепи и не знам защо) :D

и тахан... 3 с.л. (blush)

Мнението беше редактирано от Radost_nezemnA на 26.02.13 23:19.

27.02.13
10:11

При ПМС винаги отказвам млечните, щото тогава най-много ми се ядат. :D /особено кисело мляко/

27.02.13
11:14

27.02.2013

Още със събуждането не се чувствам като себе си :( Чудех се 100часа каква тренировка да направя (заради цикъла) и в крайна сметка реших да закуся. Тя пък закуската стана троен размер, ама си я изядох... Сега съм още по-ограничена от тренировки, защото съм и хапнала добре. Абе пълен ужас съм днес ;(

10.30 - 250гр извара с какао, много тахан, 15гр смлени ядки и 15гр кокос; 1 варено яйце
11.30 - 12.30 Тренировка: Ако не валеше, бих излязла след работа с колелото вместо да се пъна вкъщи с болезнен и подут корем... но днес не е моят ден явно :D Нищо... Утре ще е! (F)
Bob Harper - Totally Ripped Core (49min)
.....
Не искам да описвам преяждането днес и емоциите като цяло. Както казах - утре ще е по-добър ден!! (nod)

Мнението беше редактирано от Radost_nezemnA на 27.02.13 19:30.

27.02.13
11:18

1 час дали ще ти е достатъчен за храносмилане???

27.02.13
12:18

Ами не е достаъчен разбира се, ама съм на работа и нямам друго време.. предполагам, че беше почти безмислено и неефективно, но имах нужда да направя нещо за себе си :)

28.02.13
11:50

28.02.2013 (sun)
Днес се събудих малко по-късно от колкото трябваше, но пък се наспах добре.
После денят ми не започна с мислене за храна (или поне не бяха много натрапчиви мислите :D ) а с мисъл за тренировка - имам много енергия от предните два дни. Интересното е че имам и мускулна треска от вчера (явно все пак съм свършила нещо)..
И лошото е, че всъщност все още нямам цикъл а е било фалшива тревога :( Нищо - поне си хапнах добре 2 дни (grin)

Тренировка:
ZWOW 14: 5 rounds in 21:54
Тежести: 2 дъмбела по 5кг на всичките упражнения
1) Push press - 10
2) Thruster - 10
3) Back curl lunge - 10
4) Preacher curl - 10
5) Weighted jump lunge - 10
6) Push-up burpee - 10 (нямам място за скокове)

Днес със сигурност ще си направя кокосово кексче! :D

Кокосовото кексче се оказа разочароващо - повече имаше вкус на яйца, отколкото на кокос :D Изядох си го де...
12.00 - кексчето с 1 ред шоколад стевия, 2 варени яйца и 70гр котидж
13.00 - 25гр орехи
....

Мнението беше редактирано от Radost_nezemnA на 28.02.13 13:52.

28.02.13
12:02

казано от Radost_nezemnA на 28.02.13, 11:50:

28.02.2013 (sun)
денят ми не започна с мислене за храна (или поне не бяха много натрапчиви мислите :D ) а с мисъл за тренировка

Да кажа пак: “Клин клин избива!” (nbat)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1