Мазнините при НВД

Здравейте . От доста време съм на НВД , но мазнините са ми доста малко , като прием . Тежа 80 кг 169 см съм висок . 6 силови и 6 кардио тренировки седмично . 10 години стаж в залата . 10-11 % мазнини . Притеснява ме , че приемам прекалено много протеин . Дневно приемам от порядъка на 240 гр мин . до 300 360 гр . общо взето карам почти само на протеин . Страшно рядко си позволявам до 40-50 гр въглехидрати и то повечето от зеленчуци максимум 100 гр варени картофи . Мазнините също са ми малко . Въпроса ми е , ако ги увелича и намаля протеина за да не надвишавам калориите ,ще успея ли да накарам тялото ми да гори повече мазнини ? Искам да попитам и от кои източници и кога да ги приемам . Имам неограничено количество орехи и си начупих по 100 гр на ден мисля да ги добавя , но кога ? Сутрин правя кардио на гладно след него протеин . Тогава маи не е одачно ?

25.02.13
20:53

Беше написал, че живееш на село. Ако имаш домашна мас, сланина или масло ще е много добро допълнение.

Имам всичко от изброените , но не е ли малко хард сланина :]

25.02.13
20:58

Не.

можеш ли ориентировъчно да кажеш, колко калории приемаш дневно

приблизително 2500

27.02.13
05:02

за да гориш мазнини трябва да приемаш мазнини,тва е доста старо правило
благоприятни мазнини има много в авокадото,БАДЕМИ,  МАСЛИНИ,ФЪСТЪЧЕНО МАСЛО (натурално) ,  ЛЕШНИЦИ,ОРЕХИ,БАДЕМИ,  ЗЕХТИН и т.н.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1