Помощ за промяна в програма за начинаещ

16.09.05
13:25

Здравейте, най-напред искам да поздравя създателите на този сайт и съответно форум. Браво, много полезно и приятно място! :)
Сега за помощта...
Висок съм 178см. тежа около 66-67кг, 23 години.
Искам да започна тренировки и имам няколко въпроса за тях :) Изчетох доста материал и ще се постарая да не задавам най-глупавите :)
Въпрос 1: Избрал съм си ето тази програма, но имам малък проблем - не мога да я спазвам. Работя и смените ми не го позволяват. Тоест трябва ми малко преиначаване на програмата, защото тя е 7 дневен цикъл, на мен ми трябва 6 дневен и то по следния начин. Моите смени са:
2 дневни (не мога да ходя на тренировка, но спокойно може да се брои за анаербна тренировка, защото изминавам между 5 и 10км на ден:) )
2 нощни заповащи от 7 вечерта, което значи че целия ден мога да тренирам
2 почивни дни през които също мога да тренирам по цял ден, след това цикъла на смените се затваря. Моля някой от вас да помогне с разделянето на тази програма (защото тя ми изглежда подходяща) на въпросните дни и смени, като 2-те дневни явно ще са почивка. Толкоз по въпрос номер едно.
Въпрос 2: Понеже не винаги се храня качествено съм решил да започна тренировките и успоредно да взимам креатин. Със зареждащ етап. Въпроса ми беше за този етап. Креатина всеки ден ли се пие или само в дните в които тренираш? След този зареждащ етап пак, всеки ден, или само в тренировъчните дни?

Засега това бяха въпросите ми. Целта ми е да кача малко мускулна маса ако съдя по тялото си ще стане бързо. В казармата за 4 месеца качих 14 кг., които бяха доста чисти. Сега просто искам да се почувствам по-добре физически. :)
Благодаря предварително на всички които ще се включат с полезен съвет или мнение.
По-здрав!

Edit: Пускам темата и в този раздел на форума, защото досега нямам отговор и се притеснявам да не съм сгрешил раздела. Моля модератора да изтрие грешната.

16.09.05
14:12

Програмата е добра според мене и не е 7 дневна а 3 дневна.Тоест тренираш 3 дни в седмицата,примерно през ден а другите почиваш

16.09.05
14:33

Да прав си, но все пак цикъла тренировка почивка е седем дневен, а на мен ми трябва шест дневен, може би не си чел внимателно какво написах.

16.09.05
15:03

според мене  можеш да опиташ така:

първи ден - гърди, бицепс, корем
втори ден - рамо, крака,
трети ден- почивка
четвърти ден - гръб, трицепс, трапец, предмишница
пети ден - почивка
шести ден -почивка

А креатина си го пиеш всеки денл
Успех :!:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1