25.02.13
20:19
имат ли място супер сериите в моята тренировка.
тренирам вече 2ра седмица - понделник гърди , вторник - гръб , сряда - рамо (но почивам сега защото ме боли) , четвъртак - крака , петък - ръце. Удачно ли е да започна суперсерии с цел качване на сантиметри ?
25.02.13
20:22
Еми аз така тренирам от няколко седмици и съм доста доволен от резултата. Стрес за мускулите, а от последната тренировка за гръб имах мускулна треска 2 дена... а мускулна треска на гърба не съм имал от 5 месеца поне.
25.02.13
20:28
Виж ми в дневника, това можах да сглобя... :P
Супер серия = на успех. С тях тренировката минава по-бързо и спестяваш време, има хубаво напомпване, мускула ти става по плътен и тренираш до лимита на физическите си възможности.
Аз в моята тренировка съм включил супер серии и съм доволен !
Мнението беше редактирано от Илия на 25.02.13 20:42.
по принцип мисля да ги включа в деня за ръце,но несъм на ясно как и дали трябва и при другите групи.
25.02.13
20:48
Еми ти си прецени, прочети http://www.bb-team.org/articles/4542_silovi-trenirovki има добри съвети и идей.
казано от djangrr на 25.02.13, 20:44:
по принцип мисля да ги включа в деня за ръце,но несъм на ясно как и дали трябва и при другите групи.
Цялата тренировка ли искаш да ти е със супер серии ?
ами аз попринцип тренирам от много отдавна ,но никога несъм пробал супер сериите . един приятел ги прави и вдигна 7 санта за няма и половин година ,а аз за последните 4 месеца съм мръднал максимум 1см. и реших да пиша зада ми дадете съвет да почна и аз с тях.моят приятел прави суперсерии само на ръцете ,та и аз мисля само за тях ?
примерно-
1.бутане на щанга за трицепс - вдигане на щанга за бицепс ( 1 серия трицепс ,веднага след това бицепс )
2.френско - чукове
3.разгъване на скрипец - скотово
всяко на пирамида
1х12 , 1х10 , 1х8 , 1х6 - общо 4 серии на упражнение като на сяка следваща ще опитвам да дигам кг
Мнението беше редактирано от djangrr на 25.02.13 20:54.
казано от djangrr на 25.02.13, 20:52:
ами аз попринцип тренирам от много отдавна ,но никога несъм пробал супер сериите . един приятел ги прави и вдигна 7 санта за няма и половин година ,а аз за последните 4 месеца съм мръднал максимум 1см. и реших да пиша зада ми дадете съвет да почна и аз с тях.моят приятел прави суперсерии само на ръцете ,та и аз мисля само за тях ?
примерно-
1.бутане на щанга за трицепс - вдигане на щанга за бицепс
2.френско - чукове
3.разгъване на скрипец - скотово
всяко на пирамида
1х12 , 1х10 , 1х8 , 1х6 - общо 4 серии на упражнение като на сяка следваща ще опитвам да дигам кг
Перфектно е !!!
Първо щангите и дъмбели, после скрипците и машини !
Мнението беше редактирано от Илия на 25.02.13 20:56.
а всяка седмица ли да тренирам така или може да ги въртя ? 1 или 2 седмици нормални тренировки и 1 седмица супер серии ? зада не натоваря много мускула
25.02.13
21:02
То това нали е целта? Да се натовари мускула?
Можеш да тренираш на суперсерий 1 месец и после да смениш. Аз от 3 седмици сменям програмата и съм си доста дожолен от резултатите, от както вкарах по-тежко със суперсерий мн пот се лее :Р