16.09.05
18:04
започнах да сменям упражненията на 1 месец.Гърбът го отделям месец повечко упражнения за перки,след това повечко за разширяване.Та въпросът ми е дали ще е добре да отделям и гърдите(канал и разширяване на гръдния кош) и ръце (вътрешна част и външна)???
Да добре е от време на време да се сменят упражненията,защото като свикне тялото с едно и също няма много голям ефект. :wink:
[quote author=“bolkers”]Да добре е от време на време да се сменят упражненията,защото като свикне тялото с едно и също няма много голям ефект. :wink:
тва е ясно човека има савсем друго предвит
а по въпроса поне при мен това не се отразява добрез а за ръцете не мисля че е добра идея да ги редуваш външна и вътрешна мисля че така може по лесно да претренираш ама не сам сигурен !
прав си ^MaD^.Не съм разбрал правилно. :oops: На всеки се случва да греши. :wink:
xaxa 8)
Чак пък такива подробности малко се престараваш :) на този етап няма нужда от това като дръпнеш сериозно напред тогава мумисли
[quote author=“labeo”]Предложете нещо по-подходящо,за мен.Тренирам вече 7 месеца по-сериозно!
Смени сплита ако този не ти харесва разнообрази с нещо