27.02.13
16:30
Здравейте, имам приятел, който има проблеми с рамото, но иска да продържи да тренира. Ако някой от вас е имал сходен проблем нека да напише програмата си по която е продължил да тренира. Благодаря ви :)
27.02.13
20:11
Все още не се знае със сигурност. Херния на шийни прешлени, бурзит или тендовагинит,това са част от предположенията. болката е постоянна, не само по време на тренировка.
казано от Mitko_N на 27.02.13, 20:11:
Все още не се знае със сигурност. Херния на шийни прешлени, бурзит или тендовагинит,това са част от предположенията. болката е постоянна, не само по време на тренировка.
По-добре да не тренира, трябва почивка за да се възстанови !
27.02.13
21:18
Тренира си без рамо, гърди, гръб, ама така си е кофти, затова питах някой ако е имал подобен проблем кои упражнения е избягвал за да не губи постигнатото. Благодарско ;)
Много ми е интересно , този твоя приятел дали наистина го боли или само си говори ? Най-много да си докара някоя беля.Има лекари , да отиде да го видят .Нищо кои знае какво няма да му стане ако си почине 1 месец вместо сега да тренира на болно рамо и като стане белята да не тренира с години.
27.02.13
21:39
Боли го и беше спрял, ходи при професор ,мина лечението-нищо, ходи на какви ли не изследвания-нищо. сега чака за ЯМР, вечче към година е така и човека иска да тренира, знаете как е
27.02.13
21:48
Като си направи ЯМР-то да отиде в София при доктор Хубенов, той ще му помогне :)
27.02.13
22:25
В коя болница или кабинета къде е :) Благодаря ти
казано от Mitko_N на 27.02.13, 21:18:
Тренира си без рамо, гърди, гръб, ама така си е кофти, затова питах някой ако е имал подобен проблем кои упражнения е избягвал за да не губи постигнатото. Благодарско ;)
Ами аз от личен опит казвам да почива и аз имах проблеми миналата година ходих на масажи и се оправи.(такива болки няма не може да се спи)
Може да тренира крака, ръце(може би) и да не прави упражнения от които го боли рамото, малки кг.
По умно е да се почива, че може да стане хронично !
Знаем какво е да не тренираш , но по-добре да си почине , за да не си блъска главата след време.Аз имах проблем с кръста миналата година.1 месец не тренирах като хората , правих само лежанка и някви упражнения дето не натоварват кръста, но ми мина от почивката.Един приятел ми даде един крем (фенистил мазь мисля се казваше) , които загрява когато го намажеш върху мястото на болката и леко го намокриш , че дори и пари , но 1 седмица с него и отвреме навреме диклак и мина , но през това време не тренирах!Нека потърси в аптеките за този мехлем , но не трябва да се слага много от него понеже може да увреди кожата!