Проблеми с корем по време на..

BE

10.09.05
21:49

Здравейте момичета! Искам да попитам, някоя от вас има ли следния проблем по време на мензис, а именно, подут корем?
Като ми дойде и корема ми полудява от една хапка едва ли не, подува се и е едно такова гадно усещане...и 1,2 дни след като ми свърши и се оправя работата. Някоя от вас има ли подобен проблем и прави ли нещо по въпроса, по-различен начин на хранене например?

11.09.05
00:18

повечето жени ги имат тия оплаквания.
Ако ти създава сериозни неудобства, консултирай се с лекар - хомеопат (класически). Чела съм, че има хомеопатични продукти за справяне с този проблем.

11.09.05
13:44

Аз не съм жена, но приятелката ми винаги е така.Щом и дойде ако и дойде де(базик) :D и се подува корема.Та тя ми каза че тва било нормално за повечето жени.

11.09.05
19:35

Абсолютно нормални симпдроми,не се трежови!И на мен ми се подува корема ,но за разлика от теб ми се яде зверски много:)И полудявам ,буквално настроенията ми се менкат като на шизофреник през 5 минутки,ама съдба женска:)
Наблягай на протеинови храни,за да не  задържаш много вода-което преди и по време на цикъл се случва!Опитай да не ядеш сладки ,пикантни храни,както и солено.
Малко съм скептично настроена към всякакви медикаменти,понеже докторите обикновено предписват хормонални препарати,чиято вреда  е по-голяма от уж полезното им действие.
Почивай си повечко в тези дни,не се претоварвай много в тренировките !

BE

11.09.05
19:43

Никаква разлика няма , и мен ме гони страшен апетит! Ужас майко!  :shock: Това с мензиса става като ‘подготви се за глада по време на бременност’.  :roll: Аз препарати не приемам никакви, не съм и ходила на лекар, смятам , че този род неща са си нормални, само се чудех как се хранят другите по това време.. мерси за отговорите.  :D

16.09.05
10:51

[quote author=“be_nice”] Това с мензиса става като ‘подготви се за глада по време на бременност’.  :roll:...

Малко офф7 това с глада по време на бременност е малко от “митове и легенди на народите”. Няма такава бира. Две деца имам, не е като да приказвам без да имам опит. Само че една жена като забременее, винаги й е по-лесно да се успокои, че тъй и тъй ще дебелее, тъй и тъй след като роди ще трябва да пази диета, и му отпуска края... Пък и всички ти викат “Яж сега за двама”.

Ама после вместо да свалиш 12 - 15 кг, трябва да сваляш по 30, а то не е все едно.

А за класическата хомеопатия пак си помисли - няма хормони и върши чудеса. Като сме в цикъл, няма нужда да се мъчим, я. В новия брой на “Ева” има интересна статия за хомеопатията, вижте я. Аз започнах да ходя на хомеопат заради детските болести на сина и въпреки скептицизма си, вече съм фенка :D

16.09.05
23:09

Аз също имам подобни оплаквания и това е по скоро един два дена преди...обаче при мен е нещо като глада се изразява в глад за сладко умирам за нещо сладко .....какво ли не правя тогава само и само да не ям вафли а как ми се присънват шоколади не е истина просто... :(
А ианче имам чувството че не само корема ми се подува ами че цялата съм се подула ..но в повечето случай е само усещането....и въпреки това е неприятно

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1