10.09.05
21:49
Здравейте момичета! Искам да попитам, някоя от вас има ли следния проблем по време на мензис, а именно, подут корем?
Като ми дойде и корема ми полудява от една хапка едва ли не, подува се и е едно такова гадно усещане...и 1,2 дни след като ми свърши и се оправя работата. Някоя от вас има ли подобен проблем и прави ли нещо по въпроса, по-различен начин на хранене например?
11.09.05
00:18
повечето жени ги имат тия оплаквания.
Ако ти създава сериозни неудобства, консултирай се с лекар - хомеопат (класически). Чела съм, че има хомеопатични продукти за справяне с този проблем.
11.09.05
13:44
Аз не съм жена, но приятелката ми винаги е така.Щом и дойде ако и дойде де(базик) :D и се подува корема.Та тя ми каза че тва било нормално за повечето жени.
Абсолютно нормални симпдроми,не се трежови!И на мен ми се подува корема ,но за разлика от теб ми се яде зверски много:)И полудявам ,буквално настроенията ми се менкат като на шизофреник през 5 минутки,ама съдба женска:)
Наблягай на протеинови храни,за да не задържаш много вода-което преди и по време на цикъл се случва!Опитай да не ядеш сладки ,пикантни храни,както и солено.
Малко съм скептично настроена към всякакви медикаменти,понеже докторите обикновено предписват хормонални препарати,чиято вреда е по-голяма от уж полезното им действие.
Почивай си повечко в тези дни,не се претоварвай много в тренировките !
11.09.05
19:43
Никаква разлика няма , и мен ме гони страшен апетит! Ужас майко! :shock: Това с мензиса става като ‘подготви се за глада по време на бременност’. :roll: Аз препарати не приемам никакви, не съм и ходила на лекар, смятам , че този род неща са си нормални, само се чудех как се хранят другите по това време.. мерси за отговорите. :D
16.09.05
10:51
[quote author=“be_nice”] Това с мензиса става като ‘подготви се за глада по време на бременност’. :roll:...
Малко офф7 това с глада по време на бременност е малко от “митове и легенди на народите”. Няма такава бира. Две деца имам, не е като да приказвам без да имам опит. Само че една жена като забременее, винаги й е по-лесно да се успокои, че тъй и тъй ще дебелее, тъй и тъй след като роди ще трябва да пази диета, и му отпуска края... Пък и всички ти викат “Яж сега за двама”.
Ама после вместо да свалиш 12 - 15 кг, трябва да сваляш по 30, а то не е все едно.
А за класическата хомеопатия пак си помисли - няма хормони и върши чудеса. Като сме в цикъл, няма нужда да се мъчим, я. В новия брой на “Ева” има интересна статия за хомеопатията, вижте я. Аз започнах да ходя на хомеопат заради детските болести на сина и въпреки скептицизма си, вече съм фенка :D
Аз също имам подобни оплаквания и това е по скоро един два дена преди...обаче при мен е нещо като глада се изразява в глад за сладко умирам за нещо сладко .....какво ли не правя тогава само и само да не ям вафли а как ми се присънват шоколади не е истина просто... :(
А ианче имам чувството че не само корема ми се подува ами че цялата съм се подула ..но в повечето случай е само усещането....и въпреки това е неприятно