03.03.13
14:54
Здравейте!
От известно време се занимавам с фитнес (1 година+), но отскоро си промених хранителните навици и свалих доста килограми (от ~110 на 95-6 за 4-5 месеца) и сега искам да се оправя с излишните мазнини.
По-долу съм качил снимка с мерките ми. Не знам колко са верни, но ви дава някаква представа за какво става въпрос.
След някоя друга седмица мисля да започна да бягам, но ще искам да го комбинирам и с финтеса.
На фитнес ходя понеделник, сряда и петък и мислех бягането да е вторник и четвъртък.
Ще искам някой от по-запознатите с карнитин/фет-бърнъри да ми препоръча нещо, също и как горе-долу да го приемам, защото съм тотално начинаещ в тази област.
Във фитнеса в който ходя няма треньор (имаше, но явно е напуснал) и сега е само една жена която обира таксите за тренировки и прави абонаментните карти. Фитнеса е към едно училище и затова няма по-запознато лице постоянно.
Благодаря предварително.
П.С. Извинявам се, ако на грешно място съм пуснал темата.
03.03.13
15:03
Мисля, че с правилно съставен хранителен план и кардио тренировки ще можеш да свалиш излишните мазнини и без добавки. Поразгледай из сайта и ще видиш хранителни режими подходящи за целта ти :)
казано от gazena gadinka на 03.03.13, 15:03:
Мисля, че с правилно съставен хранителен план и кардио тренировки ще можеш да свалиш излишните мазнини и без добавки. Поразгледай из сайта и ще видиш хранителни режими подходящи за целта ти :)
Неслучайно искам да почна да бягам, защото във фитнеса където тренирам няма кардио уреди (забравих да го спомена по-горе) и за да правя кардио упражнения ще трябва да сменям фитнеса, а не ми се иска, но благодаря за отговора, ще се поразровя още малко.
Ще съм благодарен на още някой отговор.
Мнението беше редактирано от IcedHeart на 03.03.13 17:03.
03.03.13
18:27
Разгледай тези продукти:
PRIMAFORCE Alcalean /Acetyl L-Carnitine/ 100 caps.
AMIX ThermoCore ™ Professional 90 Caps.
03.03.13
18:39
А по въпроса с добавките - ако толкова много искаш да пиеш нещо си вземи карнитин.Ще ти помогне в чистенето, но е много важно хранителният ти режим да е подходящ.