01.03.13
09:30
Здравейте! На 15 години съм и тренирам от Декември месец. Ще ми помогнете ли да си съставя програма за покачване на ММ като http://www.bb-team.org/workout/3458_dve-prioritetni-trenirovki-za-po-golemi-i-po-silni-prastsi включва и тази програма, защото краката ми са много слаби. Извинявам се ако съм объркал раздела.
01.03.13
11:46
Прави клекове за краката.
02.03.13
18:31
За момента си прави общите тренировки, прави крака и към края на април започни сплит.
Декември месец правих кръгови тренировки. Януари и Февруари програмата ми я направи един от залата : Понеделник - Гръб и бицепс; Вторник - коремни мускули ; Сряда: Гърди и трицепс; Четвъртък - почивка ; Петък - крака и рамена ; Събота - коремни мускули; Неделя - почивка. Сега искам да започвам нова програма за ММ но най-много да наблегна на краката, защото ми са много слаби. Чета тук там и направо вече се обърках какво да правя.. p.s 2 години съм ходил на лостове, но това не знам дали има значение във фитнеса
Мнението беше редактирано от Toshko на 03.03.13 16:01.
05.03.13
09:50
Има, файда от лостовете, проблема е че не е точно този ефект, който искаш.
Пет тренировки седмично ми се виждат много. Краката като голям мускул ги отдели в един ден. Раменете ги разпредели измежду другите тренировки. Ръцете ги отдели самостоятелно и ги сложи след тренировките за гърди и гръб.
Мнението беше редактирано от Влади Андонов на 05.03.13 09:51.