16.09.05
23:34
Грешно ли е да се тренира през ден едновременно за всички мускулни групи
за теб ли става вапрос?
дай малко инфо за себе си(стаж години кила ръст).
попринцип е грешно да се тренират всички групи в един ден и то няколко пъти в седмицата :wink:
ако си начинаещ е правилно слагай по малко кила и прави по повече повторения за а свикнеш на упр. след това вече си направи сплит и даваи по него !
[quote author=“bolkers”]за теб ли става вапрос?
дай малко инфо за себе си(стаж години кила ръст).
попринцип е грешно да се тренират всички групи в един ден и то няколко пъти в седмицата :wink:
bolkers,bolkers,bolkers мине не мине се и като истърсиш някоя глупост ами за момент си представи че човека сега почва каква е класическата програма за начинаещи точно такава както казва момчето с по 1-2 серии за МГ 2 за по големите това е класиката
попринцип си прав но аз от када да знам че е начинаещ. :wink: той не е казал нищо за себеси. :wink:
bolkers имам усещането че се стараеш да направиш колкото се може мнения и за това понякога се изказваш неподготвен
не трупам мнения. :wink: понякога се изказвам неподготве защото немога да знам всичко,както казах всеки греши :wink:, ПРОСТО СЕ ОПИТВАМ ДА ПОМАГАМ.
17.09.05
15:06
Ама аз като не знам и не пиша ... Путана “НовОтговор” не се натиска сам.
По темата: Предполагам си начинаещ така че тази програма те устройва. Аз като почнах бях точно така: 3 пъти в седмицата тренировка, която минава всички мускулни групи с по 1, 2 упражнения. За месец-два тялото ще посвикне и вече може да минеш на някоя по-”подробна” програма. Успех и да знаеш, че спортът, който си избрал, е страхотен!
[quote author=“manson”]Ама аз като не знам и не пиша ...
:D :D
такааа трябваше да предположиш все пак кажи
1-ако си начинаещ .....
2-ако не си начинаещ .......
а,ако не знаеш .......
17.09.05
19:26
[quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=“manson”]Ама аз като не знам и не пиша ...
:D :D
такааа трябваше да предположиш все пак кажи
1-ако си начинаещ .....
2-ако не си начинаещ .......
а,ако не знаеш .......
Еееее ами ако всеки замълчи дали ще се сети да пише стаж и така нататък. Айде сега :lol: :wink:
П.П. Аз писах ако е начинаещ. :roll: